|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
√, ♥, beyaz, güzel, kağıdı, mδδнαЧαĽ▪kεптĽi, süsleyen, sözler |
![]() |
Beyaz Kağıdı Süsleyen Güzel Sözler ´ Mδδ.нαЧαĽ▪KεптĽİ ♥ [ √ ] |
![]() |
![]() |
#16 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Beyaz Kağıdı Süsleyen Güzel Sözler ´ Mδδ.нαЧαĽ▪KεптĽİ ♥ [ √ ]Aşk dudaktan çıkan kelime degil gözden akan yaştırmaksat bir sevgili uğruna ölmek değil uğrunda ölünecek birini bulmaktır ![]() ![]() ![]() 'Hayat ![]() ![]() ![]() Dur bekle beni Dizlerimde derman kalmadı ardından koşacak! 'Aşk ![]() ![]() ![]() Her geçen gün öldürme yüreğimi;bi Can daha kalmadı verecek! 'Mutluluk ![]() ![]() Kaçma benden her defasında bu sefer değerini bileceğim Senin! 'Acı ![]() ![]() Uzak dur benden Hiç sevemedim ben Seni! 'Hüzün ![]() ![]() ![]() Esir etme artık beni ben zamanıyla çok büyüttüm Seni ![]() ![]() ![]() Vee ![]() ![]() ''Sen ![]() ![]() ![]() Daha fazla yorma beni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Beyaz Kağıdı Süsleyen Güzel Sözler ´ Mδδ.нαЧαĽ▪KεптĽİ ♥ [ √ ]Ya sevmesin kimse kimseyi; Ya da akmasın gözlerden yaş ![]() Ya olmasın aşk denen bu illet; Ya da aşkla yaşamayı öğrensin bu millet ![]() aiLe kraLLarın biLe giremediği bir kaLedir ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Beyaz Kağıdı Süsleyen Güzel Sözler ´ Mδδ.нαЧαĽ▪KεптĽİ ♥ [ √ ]KİM DEMİŞ GÜL YAŞAR DİKENİN HİMAYESİNDE, BİLAKİS DİKENİN İTİBARI GÜL SAYESİNDE ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Beyaz Kağıdı Süsleyen Güzel Sözler ´ Mδδ.нαЧαĽ▪KεптĽİ ♥ [ √ ]Açlığa sabredersin adı "oruç" olur ![]() Acıya sabredersin adı "metanet" olur ![]() İnsanlara sabredersin adı ![]() ![]() ![]() ![]() Dileğe sabredersin adı "dua"olur ![]() Duygulara sabredersin adı "gözyaşı" olur ![]() Özleme sabredersin adı"hasret" olur ![]() Sevgiye sabredersin adı "AŞK" olur ![]() ![]() -Hz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Beyaz Kağıdı Süsleyen Güzel Sözler ´ Mδδ.нαЧαĽ▪KεптĽİ ♥ [ √ ]İnat etti bu yürek İstanbul'u sevdi ya ![]() ![]() ![]() Varsın bütün şehirler beni sevmesın ![]() ![]() ![]() Hiç kimsede olmayan hiç kimseye bu kadar yakışmayan gülüşün Varlığın yaşama sevincim benim ![]() Seni sevdiğim kadar yaşıyorum ben ![]() ![]() Nefes alıyorsam sebebi aşk ![]() Kalbimde her sokak sana aşka çıkıyor ![]() Herşeyim aşk ![]() ![]() Herşeyim sen ![]() ![]() ''Yalnız'ın'' adı okunduğunda Okulda ya da yaşamda ![]() ![]() Kimse "Burada" diyemez ![]() ![]() Ama Yok da ![]() ![]() Özdemir Asaf ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Beyaz Kağıdı Süsleyen Güzel Sözler ´ Mδδ.нαЧαĽ▪KεптĽİ ♥ [ √ ]Artık inanamıyoruz ama inanana inanıyoruz ! ![]() ![]() Artık sevemiyoruz yalnızca seveni seviyoruz ![]() ![]() Artık ne istediğimizi bilmiyoruz ama bir başkasının istediğini isteyebiliyoruz ! ![]() ![]() İstemek yapabilmek ve bilmek eylemleri terk edilmedi ; Ama bir başkasına devredilerek genel olarak ilga edildiler ![]() ![]() ![]() Jean Baudrillard |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Beyaz Kağıdı Süsleyen Güzel Sözler ´ Mδδ.нαЧαĽ▪KεптĽİ ♥ [ √ ]Mutluluğa az mı rastlanır sahiden bu hayatta yoksa yetinmeyi mi bilmez insanoğlu azla ? Garip Değil mi ? İnsan Hep Aşk Acısı Çekmekten Yakınır Aslında ![]() Peki Hiç mi Aşk Acısı Çektiren Yok Aramızda ![]() ![]() ,) Niyє BiLmiyorum Sєbєbini ![]() ![]() BuqünLєrdє FazLa KırıLqan oLdum ![]() ![]() SöyLєnєn hєr Söz Dokunur oLdu Yüreğimє ![]() ![]() Gördüğüm hєr MutLuLuk qüçsüzLєştirir oLdu Bєdєnimi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Korkar oLdum Birdє ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çarє Aramıyorum єSkiSi qibi ![]() ![]() Sєn'Lєr Aramıyorum Birdє BєLki ![]() ![]() EskiSi qibi DєğiLim Artık ![]() ![]() Kєndi Başıma Yaşar oldum ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Beyaz Kağıdı Süsleyen Güzel Sözler ´ Mδδ.нαЧαĽ▪KεптĽİ ♥ [ √ ]![]() Gâm/zede'yim Deva Bulmam ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Beyaz Kağıdı Süsleyen Güzel Sözler ´ Mδδ.нαЧαĽ▪KεптĽİ ♥ [ √ ]![]() yamalı bir kum torbasına dönmüşüm, kendimi dövmekten geliyorum ![]() bir iş dönüşü saati yorgunum, ![]() ![]() bitkinim ![]() ![]() ![]() ![]() kendime ! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Beyaz Kağıdı Süsleyen Güzel Sözler ´ Mδδ.нαЧαĽ▪KεптĽİ ♥ [ √ ]![]() "Bir oyundaymışım da , ebe beni unutup gitmiş gibi ![]() Yıllarca oyunun kaldığı yerden devam etmesini bekleyen bir çaresizdim ![]() Sobelenmek pahasına ortaya çıkıyordum ve kimseler varlığımı umursamıyordu ![]() Boğazım ![]() ![]() ![]() Burdayım ! Burdayım ! Burdayım ! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Beyaz Kağıdı Süsleyen Güzel Sözler ´ Mδδ.нαЧαĽ▪KεптĽİ ♥ [ √ ]![]() "Bu gece aşkı fazla sıcak suyla yıkadık sevgilim ![]() ![]() Boyu çekti küçücük kaldı ![]() ![]() Ne sana oluyor ne bana ![]() Sana kocaman bir yalnızlık bırakıyorum ![]() Bozdur bozdur harca ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Beyaz Kağıdı Süsleyen Güzel Sözler ´ Mδδ.нαЧαĽ▪KεптĽİ ♥ [ √ ]Bazen hoşçakal demen gereken zamanlar vardır ![]() ![]() Çünkü parlak bir YıLdıZın ışığı gibisin ![]() ![]() Yaşamımda parlamaya devam edeceksin ![]() ![]() Hiçbir mesafe bizi ayrı tutamaz ![]() ![]() Sen benim Kalbimde olduğun sürece bu gözlerden hiçbir gözyaşı düşmeyecek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sonsuza dek canlı kalır ![]() ![]() Zaman sahip olduklarımızı alamaz ![]() ![]() Birlikte olduğumuz zamanları hatırlayacağım ![]() ![]() Zamanımızın bittiğini düşünebilirsin ![]() Ama Sen Hala Benimsinn ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Beyaz Kağıdı Süsleyen Güzel Sözler ´ Mδδ.нαЧαĽ▪KεптĽİ ♥ [ √ ]Yokluğunu seviyorum ♥ Sana ulaşamadığım dakikalarda ![]() Seni duymayı ♥ Seni özlemeyi ♥ Hiç görmesem bile seninle olmayı seviyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Senin gülüşünü seviyorum ![]() varlığın bana huzur veriyor ♥ beni hiçç bırakma hep yanımda ol ♥ |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Beyaz Kağıdı Süsleyen Güzel Sözler ´ Mδδ.нαЧαĽ▪KεптĽİ ♥ [ √ ]Bir hayal kurmuştum gözlerinde ![]() - m u t L u y d u K - Birbirimizi kandırıyorduk sadece ![]() ![]() ![]() Sözlerin küf tutmuştu - s e v G i L i M - Yalvarışların! Onlarda fizana yol olmuştu ![]() Şimdi senin gibilere G ü L ü p G e ç i y o r u M ![]() ![]() Avuçlarına beddualar bıraktım ![]() ADAM olduğunda lütfen üzerine alın! |
![]() |
![]() |
|