![]() |
Yüreğime Dokunanlar..... |
![]() |
![]() |
#16 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yüreğime Dokunanlar.....Üfleme sur ‘a ey İsrafil, aşk ‘ta daha çok yanasim var… Yâr ‘ a Şeker Şerbetle varasim var… Sen gelme ey Azrail ![]() ![]() ![]() Bu canı Yâr ‘ e AŞK ‘ la veresim var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yüreğime Dokunanlar.....Vicdan nedir bilir misin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yüreğime Dokunanlar.....Üzülür insan ağlar belkide ![]() ![]() ![]() ![]() Sanırsın ki sen yokluğuna terkedişine ![]() ![]() Aslında hüznü verilen ''EMEK''lere ![]() ![]() Değemeyene verdiği ''DEĞER''e ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yüreğime Dokunanlar.....İnsanı en çok yaptığın tüm iyiliklere karşı verdiğin emeklere karşı ![]() ![]() ''Sen Ne Yaptınki ![]() ![]() ![]() ![]() Nankörlükle bakan ''GÖZLER'' üzer ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yüreğime Dokunanlar.....Bakmayın insanların "Beni çok sevecek birini arıyorum" demesine ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yüreğime Dokunanlar.....Bak yine "BEN" Geldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yüreğime Dokunanlar.....''ve eğer durum buysa,onu çoktan kaybettiysem bile,hayattan mutlu bir gün çalmış oldum ![]() şu dünyada mutlu bir gün mucize demek ![]() PAULO COHELHO/ On bir dakika |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yüreğime Dokunanlar.....Haketmeyen Sevgilinin Uğruna Göze Aldığın Kahır ve Çektiğin Sabır; Sonunda Ellerinden, Varolan Sevginide Alır, Gençliğini de ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yüreğime Dokunanlar.....Benimle Olmak ''Yürek'' Değil, ''Şeref'' İster ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yüreğime Dokunanlar.....yüreğiyle sevmeyen uğramasın semtimeee!!! Aşkımın kıymetini bilmeyen denk gelir tersimee ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yüreğime Dokunanlar.....Insan bazen başka hikayelere ağlarken, içeride bir yerde kapısı aralık kalmış kendi hikayesine ağlar aslında ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yüreğime Dokunanlar.....Sanırım Tek Hatam; Bana, Sadece Bir Elini Açanlara, Ben Bütün Ellerimi Açıyor ve Yanında da Yüreğimi Armağan Ediyorum ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yüreğime Dokunanlar.....Hayattaki Tek ''Pişmanlığım'' Kuruş Bile Etmeyecek İnsanları, Ayaklarımın Altından Alıp, Başımın Üstüne Taşımaktı ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yüreğime Dokunanlar.....Ben Sana Saygı Gösteriyorsam, Sende Bana Göstereceksin! Ya ADAM Gibi Seveceksin, Ya da Sırtını Dönüp Gideceksin! SAHİPLENMEYECEKSEN, RAHATSIZDA ETMEYECEKSİN ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yüreğime Dokunanlar.....Bazen Hayata Sağlam Bir Temizlik Gerekir ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|