Yüreğime Dokunanlar..... |
|
|
#16 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yüreğime Dokunanlar.....Üfleme sur ‘a ey İsrafil, aşk ‘ta daha çok yanasim var… Yâr ‘ a Şeker Şerbetle varasim var… Sen gelme ey Azrail ![]() ![]() Bu canı Yâr ‘ e AŞK ‘ la veresim var ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#17 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yüreğime Dokunanlar.....Vicdan nedir bilir misin ? Onu herkes yüreğinde taşıyamaz Dilinde , midesinde ve hattâ cüzdanında taşıyanlar vardır !
|
|
|
|
#18 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yüreğime Dokunanlar.....Üzülür insan ağlar belkide ![]() Kırılan kalbine acır haliyle![]() ![]() Sanırsın ki sen yokluğuna terkedişine ![]() ![]() Aslında hüznü verilen ''EMEK''lere ![]() ![]() Değemeyene verdiği ''DEĞER''e ![]() ![]()
|
|
|
|
#19 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yüreğime Dokunanlar.....İnsanı en çok yaptığın tüm iyiliklere karşı verdiğin emeklere karşı ![]() ![]() ''Sen Ne Yaptınki ![]() Yapmasaydın'' diyen ''DİLLER''![]() ![]() Nankörlükle bakan ''GÖZLER'' üzer ![]() ![]()
|
|
|
|
#20 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yüreğime Dokunanlar.....Bakmayın insanların "Beni çok sevecek birini arıyorum" demesine ![]() Büyük bir sevgiye maruz kalınca hepsi kaçacak delik arıyor![]()
|
|
|
|
#21 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yüreğime Dokunanlar.....Bak yine "BEN" Geldim Sana geldim Yine gidecek yerin olmadığı için kapımı çaldın diyeceksin![]() Haklısın![]() !Sessizim![]() Sustum Yine![]() Usulca Geldim![]() ![]() ![]() ![]() YALNIZLIĞIMI yanıma alarak geldim Gidecek yerim olmadığı için değil![]() ![]() Belki de o başka yerlere gitmek istemediğim için Sana geldim
|
|
|
|
#22 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yüreğime Dokunanlar.....''ve eğer durum buysa,onu çoktan kaybettiysem bile,hayattan mutlu bir gün çalmış oldum ![]() şu dünyada mutlu bir gün mucize demek ''PAULO COHELHO/ On bir dakika |
|
|
|
#23 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yüreğime Dokunanlar.....Haketmeyen Sevgilinin Uğruna Göze Aldığın Kahır ve Çektiğin Sabır; Sonunda Ellerinden, Varolan Sevginide Alır, Gençliğini de ![]() !!
|
|
|
|
#24 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yüreğime Dokunanlar.....Benimle Olmak ''Yürek'' Değil, ''Şeref'' İster ![]() Çünkü Yürek Herkesin Ağzında SAKIZ İken, Onu Ancak ''Şeref'' Temizler![]() ![]() !!!
|
|
|
|
#25 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yüreğime Dokunanlar.....yüreğiyle sevmeyen uğramasın semtimeee!!! Aşkımın kıymetini bilmeyen denk gelir tersimee ![]() ![]() !!!
|
|
|
|
#26 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yüreğime Dokunanlar.....Insan bazen başka hikayelere ağlarken, içeride bir yerde kapısı aralık kalmış kendi hikayesine ağlar aslında ![]() ![]() !
|
|
|
|
#27 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yüreğime Dokunanlar.....Sanırım Tek Hatam; Bana, Sadece Bir Elini Açanlara, Ben Bütün Ellerimi Açıyor ve Yanında da Yüreğimi Armağan Ediyorum ![]() ![]() !
|
|
|
|
#28 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yüreğime Dokunanlar.....Hayattaki Tek ''Pişmanlığım'' Kuruş Bile Etmeyecek İnsanları, Ayaklarımın Altından Alıp, Başımın Üstüne Taşımaktı ![]() ![]()
|
|
|
|
#29 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yüreğime Dokunanlar.....Ben Sana Saygı Gösteriyorsam, Sende Bana Göstereceksin! Ya ADAM Gibi Seveceksin, Ya da Sırtını Dönüp Gideceksin! SAHİPLENMEYECEKSEN, RAHATSIZDA ETMEYECEKSİN ![]() ![]() !!!
|
|
|
|
#30 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yüreğime Dokunanlar.....Bazen Hayata Sağlam Bir Temizlik Gerekir ![]() İçini Tüketen Aşklara, Hırpalanmış Dostluklara, Yanlış İnsanlara YOL VERMEK Gerekir !
|
|
|
|