![]() |
Tomb Raider: Anniversary (Pc) Tam Çözüm |
![]() |
![]() |
#16 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tomb Raider: Anniversary (Pc) Tam ÇözümAt adamlar mumyalar 6-7 kişi saldırıp duruyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çelik halatı kullanarak, duvardan yürüyün ve sütunlar vasıtası ile simgeyi kullanacağınız platforma atlayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Araya demo giriyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LOST ISLAND LEVEL: 12 Lost Island- Natla's Mines: Kills: 3 Supplies: 10 (Shotgun, SMG ve Pistol) Artifacts: 4 Relics: 1 Yüzerek mağaraya, yani maden ocağına girin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gidip sandığın üzerinden binanın çatısına çıkın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dönüş biraz çetrefilli ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tomb Raider: Anniversary (Pc) Tam ÇözümGelip deliciyi çalıştırın ve yolu açarak, madenin alevli kısmına girin ![]() ![]() Mağarada ilerleyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LEVEL: 13 Lost Island-The Great Pyramid: Kills: 21 Supplies: 22 Artifacts: 1 Relics: 1 Koridorda ilerleyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Geldiğiniz balkonda sağda gördüğünüz işarete ateş edin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Burayı geçmek için videoyu izleyebilirsiniz ![]() ![]() ![]() Burada da aynı şeyleri yapacağız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayarak bir odaya düşeceksiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LEVEL: 14 Lost Island-Final Conflict: Kills: 9 Supplies: 24 Artifacts: 4 Relics: 0 Bölüme canavarla savaşarak başlıyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu şeklide 2-3 defa ateş edince canavarın enerjisi azalıyor ![]() ![]() ![]() ![]() Size yumruk sallayacak ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tomb Raider: Anniversary (Pc) Tam ÇözümÇünkü aşağı düşmemek için platformun kenarlarına tutunacak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karşıya zıplayıp sarı buhar püskürten 3 tane çıkıntıdan sola devam edin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Burası lavların şelale gibi aktığı yer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alevlerin ortasındaki iki kayaya atlayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Savaşa önce alıştırma ile başlıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İkinci parti savaşta kızgınlık barı da devreye giriyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tomb Raider: Anniversary (Pc) Tam Çözümyav ben bişey soracam democles kapısından giriyom taşı aşşağıya düşürüyom kolu çekiyom taşı kapıya sıkıştırıyom sonrada karşı tarafa geçmeye çalışıyorum taşın düştüğü yeri tutamıyorum lütfen yardım edin kaç kez denedim olmadı lütfen cevappppppppppppp |
![]() |
![]() |
|