Cevap : Aşk Acısı |
06-23-2009 | #16 |
|
Cevap : Aşk AcısıAnasayfada chatbox kutumuz var canım herhangi bir yere girmen gerekmiyor |
06-23-2009 | #20 |
meldaelanor
|
Cevap : Aşk Acısıaşk acısı kendine özgü yıkımları olan adı üzerinde acı işte |
06-23-2009 | #21 |
meldaelanor
|
Cevap : Aşk Acısıbenim acım eski değil daha taze bir acı |
06-23-2009 | #22 |
perinaz
|
Cevap : Aşk Acısıvalla arkadaşım sudee çok iyi bilir ben öyle sevdmkii ama o menfaatçı çıktı |
06-23-2009 | #23 |
meldaelanor
|
Cevap : Aşk Acısıben ilk aşkımdan ayrıldımAslında ilk ve son olmasını isterdim |
06-23-2009 | #25 |
meldaelanor
|
Cevap : Aşk Acısıbazen herşeyi terkedip kaçmak istiyorum |
06-23-2009 | #26 |
perinaz
|
Cevap : Aşk Acısıterkedip kaçmak çözüm olsaydıı ben çoktann kaybolurdum boşverecen bunları değmezler |
06-23-2009 | #27 |
meldaelanor
|
Cevap : Aşk Acısıbelki de aşk sadece bir yalanGelip geçici bir heyecanBelki de elde edince sihiri bozulan bir büyü |
06-23-2009 | #28 |
meldaelanor
|
Cevap : Aşk Acısıperinaz bazen gerçekten herşeyimi arkada bırakıp kaybolmak istiyorum |
06-23-2009 | #29 |
Gözyaşı
|
Cevap : Aşk AcısıAklınıza getirmeyin unutursunuz samimiyetimle söylüyorum acı çekmek çok kötü ona ait ne varsa atın aşk acısını bende yaşadım sevdiğim için ölümü bile denedim ama inanın yaşamak çok güzel ve hayatta bir yerlerde mutlaka sizi seven biri vardır illa o olacak diye bir şey yok ölümlü dünyada sizce acı çekmeye değer mi yaşadıklarınızı tatlı bir rüyaydı geldi geçti sayın unutamıyorsanız eğer üzgünüm sizin için ilk zamanlar bende öyle sanıyorum ama üst üste bir kaç kişiye bağlanıp darbe yerseniz anlarsınız her şeyin yalan olduğunu insanlar kendi mutluluğu için birilerini seviyor ve aşık oluyor ayrılınca sanmayın hayat bitiyor hayatta her şey zorluk siz başarabilirsiniz çıkın bir dolaşın yeni arkadaşlıklar edinin inan bu hayat hiç bir şey için değmez hayatta yaşamanın ve sevginin değerini bilin ter edildim diye ümitsizlenmeyin mutlaka karşınıza daha iyileri çıkacaktır baya yazdım : )
06-23-2009 | #30 |
meldaelanor
|
Cevap : Aşk Acısıbelki sen ilk aşk acısı yaşamıyorsunBirinciden sonrakiler belki daha hafif atlatılıyordur |
|