08-02-2007 | #17 |
sofia
|
nıce yaslara tum forumcular emek veren bu sıteyı kuran kısılere sonsuz tesekkurler |
Cevap : ForumSinsi.com 1 Yaşında !... |
02-07-2008 | #18 |
Gözyaşı
|
Cevap : ForumSinsi.com 1 Yaşında !...Bu sene 2yıla girmiş olmamız gerekiyordu unutulmuş herhalde yoksa ben mi öyle biliyorum
02-07-2008 | #19 |
[KAPLAN]
|
Cevap : ForumSinsi.com 1 Yaşında !...27 Haziran 2008 tarihiyle 2 yılımızı dolduracağız |
Cevap : ForumSinsi.com 1 Yaşında !... |
02-07-2008 | #20 |
Gözyaşı
|
Cevap : ForumSinsi.com 1 Yaşında !...Daha çok varmış bilgilendirdiğin için teşekkürler |
Cevap : ForumSinsi Ailesi 1 Yaşında !... |
05-29-2008 | #21 |
bonsoir
|
Cevap : ForumSinsi Ailesi 1 Yaşında !...nicenice yıllaraaaa |
Cevap : BilgeNesil 3 Yaşında !... |
07-25-2012 | #22 |
KRDNZ
|
Cevap : BilgeNesil 3 Yaşında !...1 ay önce 6 yıl olmuş Forumsinsinin eski günlerine kavuşması ve daha nice yıllar burada seviyeli ve güzel ortamlarda buluşmak dileğiyle Nice yıllar forumsinsi |
Cevap : BilgeNesil 3 Yaşında !... |
07-25-2012 | #23 |
[KAPLAN]
|
Cevap : BilgeNesil 3 Yaşında !...Hemen önceki mesajlardan, Gözyaşı : "2 yılımızı doldurmaya daha çok varmış" mesajını görünce açıkcası ömrün sonuna geldiğimizde de benzer duygulara sahip olacağımı hissetim O mesajın üstünden 4 yıldan fazla zaman geçmiş Beden hızla yaşlanıyor ama ruhumuz şüphesiz geriden geliyor Herşey daha dün gibi Hatırlatmanız için çok teşekkürler Sevgili KRDNZ Yoğunluktan bizler de unutmuşuz |
Cevap : ForumSinsi 6 Yaşında !... |
07-25-2012 | #24 |
Gözyaşı
|
Cevap : ForumSinsi 6 Yaşında !...Zaman çok çabuk geçiyor sevgili kaplan yanlız biz kabullenmek istemiyoruz yaşlılık korkusu galiba : ) bi bakmışız belki 10 yıl gelmiş olur daha nice yıllarda burda birlikte olmak dileğimle 6yılımız Forumsinsi Ailesine kutlu olsun |
|