Cevap : Öpüşmek Ayıp Mıdır..? |
04-08-2009 | #16 |
bbk
|
Cevap : Öpüşmek Ayıp Mıdır..?buna sevgili arasında değilde iki evli çift arasında desek daha uygun olur yani ayıp yada günah olmayanı burası türkiye gençler heleki erol ülkemiz çağın gerisinde kalmış diyorsun evet haklısın ama sokak ortasında veya bi cafede öpüşmeyerek değil ilimi red edip kültür yozlaşması içinde olduğu için çağın gerisindedir burası türkiye avrupa yada amerika değil onların bu söylemleri yapıp bizi yolumuzdan kültürmüzden caydırması gerekirken kendi gençlerimizden bunları duymak çok elem verici
04-08-2009 | #17 |
|
Cevap : Öpüşmek Ayıp Mıdır..?Sevigiyi bile o kadar basite indirgemişsiniz ki sevmek illaki öpüşmek mi çıardığınız sonuç bumu ben snei seviyorum o yüzden öpüyorum böyle saçma bişey olamaz Bunların toplumdan uzak özel olarak yaşanmsı gereken durumlardır Sonuç herkes içinde ayıptır tabikii |
Cevap : Öpüşmek Ayıp Mıdır..? |
04-08-2009 | #18 |
bbk
|
Cevap : Öpüşmek Ayıp Mıdır..?tamam toplum değil belki ama Allah görüyor!
04-08-2009 | #20 |
JOKER
|
Cevap : Öpüşmek Ayıp Mıdır..?bunada allahı karıştırdın ya pess başka bişi demiyom sana allahın görmediği bişimi var sanki
04-08-2009 | #21 |
bbk
|
Cevap : Öpüşmek Ayıp Mıdır..?dostum sevgilinle toplumdan uzakta öpüşürsen ayıp olmaz zihniyetin varsa bende sana Allah görüyor derim!!