Burak Kut Şarkı Sözleri |
08-12-2012 | #16 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Burak Kut Şarkı Sözleri[Burak Kut] > Gece Gibiyim Uç,uç uzak yarınlara uç Korkunç,korkunç dostluk kaldı bir avuç Ok yaydan çıktı,artık dönemez Kalbimden vurdun olmaz,olmaz Gözleri yaşlı güzel Yalanım yok sana deliyim Paylaşamam beni öldürsünler Sonu gelmez gece gibiyim Yüz,yüz açık denizlere yüz Gündüz,gündüz genç aşıklar görürüz Ben benden geçtim sensiz olamam Kalbimden vurdun olmaz,olmaz Gözleri yaşlı güzel Yalanım yok sana deliyim Paylaşamam beni öldürsünler Sonu gelmez gece gibiyim |
08-12-2012 | #17 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Burak Kut Şarkı Sözleri[Burak Kut] > Gün Batımı Gün batımı gibi kayboluverdin Birden avucumda eridin Sen daha dün beni çok seviyordun Neden bırakıp gittin Yanıp yanıp söndüm,eskimiş fener gibi Durma bir umutla gel bana Belki de olmaz Belki de hatasız olmaz sevgilim Belki de yaşanır Belki de yaşanmaz seninle sevgilim Yaz bulutu kimine gülüp geçer Hasret bürünür gözlerime Sel, fırtına eser başımda Yetmez o zaman ılık sevda |
08-12-2012 | #18 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Burak Kut Şarkı Sözleri[Burak Kut] > Güzel Yüzlüm Abuk sabuk bir kabus gördüm Anladım ki aşık oldum Kalkıp koştum gitarıma Başladım tıngırdatmaya Anlatayım isterseniz Hep düşümde karşıma çıkar adı nedir bilmem Gül yüzü var gülümsemez,yatağıma gelmez Düş bitince çekip gider,adı nedir adı nedir Adı nedir bilmem Güzel yüzlüm,gülümse Sen gülümsersen güler yüzüm Güzel yüzlüm gülümse sen Gülümsersen güler yüzüm |
08-12-2012 | #19 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Burak Kut Şarkı Sözleri[Burak Kut] > Hep Aynı Beni hiç sorma, boş bir hayatım var Bana aldırma, yeni bir hayatım var Hep aynı yabancı Hep aynı alaycı Hep aynı yalancı yüzler Geçen geceler,doğan güneşler Sensiz hep aynıydı Neden diye sorsan bile Yine sebebi aynı kadın Hep aynı,hep aynı,hep aynı,aynı kadın |
08-12-2012 | #20 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Burak Kut Şarkı Sözleri[Burak Kut] > Her Şey Gelir Her Şey Geçer HER ŞEY GELİR HER ŞEY GEÇER YILLARDIR BEN KALBEN SENİ BEKLEDİM HER ŞEY GELİR GÜN OLUR HER ŞEY GEÇER YILLARDIR BEN KALBEN SENİ BEKLEDİM SENİN DE BENİ DÜŞÜNDÜĞÜNÜ BİLİYORUM SENİ BİLMEM AÇIKÇA ÖZLÜYORUM BU SÖZLERİ ÇOK İÇTEN SÖYLÜYORUM GÖZDEN DÜŞTÜ GELDİ GEÇTİ HERKESTEN GİZLİ YAŞANDI VE BİTTİ GÜLÜP GEÇERKEN HAYATIN İÇİNDEN DÜŞÜNMEDEN ATTIĞIM ADIMLARI SENİN DE BENİ DÜŞÜNDÜĞÜNÜ BİLİYORUM SENİ BİLMEM AÇIKÇA ÖZLÜYORUM BU SÖZLERİ ÇOK İÇTEN SÖYLÜYORUM GÖZDEN DÜŞTÜ GELDİ GEÇTİ HERKESTEN GİZLİ YAŞANDI VE BİTTİ |
08-12-2012 | #21 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Burak Kut Şarkı Sözleri[Burak Kut] > Herkes Görmüş sarhoş olmuş yine başka kollarda olan olmuş yine,yine yanlış yollarda dayanılmaz,aşk yakarmış gizlice inanılmaz,yatıyormuş gözgöze yarimin saçlarını haram eller örmüş görmüş herkes görmüş hayırsız kendinden geçmiş görmüş herkes görmüş gülücükler atıyormuş |
08-12-2012 | #22 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Burak Kut Şarkı Sözleri[Burak Kut] > Heyecanlıyım Bana baktığın an ateşler yakmadın mı Binbir işveyle sen, sevdaya atmadın mı İşte sana vurgunum, deli gibi tutkunum Öyle çok sevdim seni, sensin mutluluğum Heyecanlıyım,daha yolun başındayım Hep yanımda ol, aşkına sevdalıyım Heyecanlıyım,daha yolun başındayım Hep yanımda ol sanki bir rüyadayım |
08-12-2012 | #23 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Burak Kut Şarkı Sözleri[Burak Kut] > Komple [Nakarat] Komple komple komple bitiğiz Komple komple komple kritiğiz Komple komple komple tikiyiz Bıraktı mı hadi ya! Üzülme be abi ya Hayat kısa tabi ya, ya yürü başka kız mı yok Sevmeyi versin bas git Taksit taksit [Nakarat] x 2 Yani değerini bilemeyen aşkın Güm güm başını vuracak elbet şaşkın Bırak da bir kire pasa iyice bulaşsın Bu alem adamı yutar anında Dünya dönüyor bunun etrafında Deme ki gel etme güzelsin özelsin Çarpa çarpa kendisi öğrensin [Nakarat] x 2 Gece ayazından sabah ezanına Akıştayız yine rakı beyazına Yazık ediyorsun, Niye geliyorsun sen bu kızın gazına O da özeniyor ama çözemiyor Ayranı yok içmeye pastadan söz ediyor Ee haksız da değil o da Sahip olmak istiyor marka imtiyazına Hiç kimsenin hiç kimseden ne bir farkı var ne fazlası Ama bu alemin tuhaf bir tarzı var Kuzunun kurda habire tav olması Bu alem adamı yutar anında Dünya dönüyor bunun etrafında Deme ki gel etme güzelsin özelsin Çarpa çarpa kendisi öğrensin [Nakarat] x 2 [Nakarat] x 2 |
08-12-2012 | #24 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Burak Kut Şarkı Sözleri[Burak Kut] > Küçük Prens yalnızlık oyun gelir kadere bakıp,güler geçerim kıskanır sevenleri yüzümü karnanlığa dönerim aşkın kölesi oldum aşkım koşalım yarına aşkın kölesi oldum aşkım beni al yanına beni al yanına meleğim bekliyor sımsıcak bedenim kokunu bırak bu akşam ben uzak bir yıldızdan gelen küçük prensim kokunu bırak bu akşam ben senin küçük prensin |
08-12-2012 | #25 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Burak Kut Şarkı Sözleri[Burak Kut] > Nereden Geldim Nerelere Gidicem Aşkı aradım çok diyarlar gezdim Yol bulamadım ne güzeller gördüm Ah biçarem seni nerde unuttum Dalmışım ben tanrı aşkına dön gel Soldum güllerle,yandım çöllerde Ben bundan böyle dayanamam Soldum güllerle,yandım çöllerde Ben bundan böyle harcanamam Nereden geldim nerelere gidicem Aşkı görsem kendime gelicem Nereden geldim nerelere gidicem Ömrümü alsa yarimi bulucam ben Nereden geldim ah nerelere gidicem ben |
08-12-2012 | #26 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Burak Kut Şarkı Sözleri[Burak Kut] > Olmaz bu kadar üstüste gelmez ki,gelinmez ki nedir bu feleğin hıncı mı yarab sıkıntılar böyle sürmez ki,bilinnmez ki nedir bu sevenin ahı mı yarab dediler de inanmamıştım,ben şaşırmıştım bu kadar da sarraf olamam ki yarab sevildik değerini bilmedik diyemem ki bu kadar nankörse bilmem ki bilemem ki böyle süremez hayır olmaz olmaz canım olmaz dert dediğin çeksen olmaz olmaz gülüm olmaz aşk dediğin belli olmaz olmaz canım olmaz dertlere sille vurulmaz olmaz be anam olmaz |
08-12-2012 | #27 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Burak Kut Şarkı Sözleri[Burak Kut] > Oynaya Oynaya Tek kişilik hayatlar yaşadık seninle Beni kendine benzetip nasıl da uzaklaştın Bizbize yetmedik bu sevgili çöplüğünde Beni kaç kere ağlatıp nasıl da uzaklaştın Sevinme,seven bulunur beni aslında Senin de kalbin benle gülüm naz yapma Sevinme,seven bulunur bana her yerde Senin de gönlün bende gel inkar etme Oyanaya oynaya benimle Kendine kul köle bıraktın Ah bütün ipler elinde Göz göre göre canımı yaktın |
08-12-2012 | #28 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Burak Kut Şarkı Sözleri[Burak Kut] > Oyun Bozulmaz Yeter artık Allah'ım Ateşe düştüm belki bile bile Zor akşamlar bunalıma girdim İnsafsız olma böyle Seviyorum ölesiye Yaklaş gel kaçma öyle Elini ver sevdalım Oyun bozulmaz, gönlümün sultanı Kaderim ellerinde severim al canımı Sana inandım aşkım Vız gelir artık yollarıma tuzak Sensiz olmaz Yine sarıl bana gel |
08-12-2012 | #29 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Burak Kut Şarkı Sözleri[Burak Kut] > Patlama Senin için kendimden vazgeçtim anla Devam edip hayatı yaşarım sanma Bu acı beni tüketir öldürüm yanına kalmaz Kadere karşı durdum bak neler oldu Beni yerden yere vurdu kader mahkumu oldum Artık senden hayır yok üzgünüm Ruhum bedende durmaz çok üzgünüm En büyük patlama burda kalbimde oluyor En büyük fırtına burda içimde kopuyor Gidiyorum buralardan burda yaşanmıyor Öyle zorki unutmak mümkün olmuyor |
08-12-2012 | #30 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Burak Kut Şarkı Sözleri[Burak Kut] > Romantik Serseri bana dokunma böyleyim fazla kapılıp aşık olma bana dokunma böyleyim hayal kurup aşık olma bir sarhoşum bir deliyim sabah olup aşka diriyim hem sarhoşum hem deliyim ben romantik serseriyim terk edildim terk edildim sevemem sevememmm terk edildim ben terk edildim sana söz verememmmmm |
|