Ah Şu Kızlar... |
10-28-2012 | #16 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ah Şu Kızlar...sitem´isimli üyeden Alıntı Erkeklerin hepsi Öküz diyen kızlar,sabah o kadar makyajı hayvanat bahçesine gitmek mi yapıyorlar ?? doğru söz |
Ah Şu Kızlar... |
10-28-2012 | #17 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ah Şu Kızlar...evet arz da onayladığına göreKonu kapanmıştırDağılabilirsiniz |
Ah Şu Kızlar... |
10-28-2012 | #18 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ah Şu Kızlar...YoRuMSuZ´isimli üyeden Alıntı Hahaha yahu ben bunları kızlardan duyunca tezlerimin kanıtlandığını görmüş olmanın mutluluğunu yaşıyorum Bin yaşa sitem Bi kere kız erkek farketmez insan olsun bi kere Pardon ama kızların makyaj yapmasını anlıyoruzda, ya erkeklerin makyaj yapması ona ne diyorsun Adminim |
Ah Şu Kızlar... |
10-28-2012 | #19 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ah Şu Kızlar...Bizler makyaj yapmıyoruz, ama bakım elbette olacak Bunu özbakım, özsaygı gibi sözcüklerle ifade ederiz |
Ah Şu Kızlar... |
10-28-2012 | #21 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ah Şu Kızlar...Maske kalınlığındaki pudra kaplı yüzler mi? Ya da o o bacaklarla giyilen o miniler ya da yapışan pantolanlar mı öz saygı |
Ah Şu Kızlar... |
10-28-2012 | #22 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ah Şu Kızlar...bayanlarda ki ÖZ BOYA ÖZ BADANA olmasın |
Ah Şu Kızlar... |
10-28-2012 | #23 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ah Şu Kızlar...belki öle rahat/iyi hissediyolar kendileriniönemli olan yakışması değil içinde kendini nasıl hissettiğin bence |
Ah Şu Kızlar... |
10-28-2012 | #24 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ah Şu Kızlar...makyaj yapmıyorum yapanada karışmam kızmam ancak dikkat cekecek şekllere giripte ortada salınan kendilerine laf atılınca olay çıkartan kız tayfasına sinir oluyorum |
Ah Şu Kızlar... |
10-28-2012 | #26 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ah Şu Kızlar...YoRuMSuZ´isimli üyeden Alıntı Maske kalınlığındaki pudra kaplı yüzler mi? Ya da o o bacaklarla giyilen o miniler ya da yapışan pantolanlar mı öz saygı Tabikide hayır ama insanın insan olması öncelikli kişileri bu tarz şeylerle yargılanmaması taraftarıyım Bende tasvip etmem abartanları hatta hiç makyaj yapmadım bence doğal olmak en güzeli Oda o insanların sorunu ya, 10 yıl sonra bozuk bi ciltle yaşamaya razılar demekki |
Ah Şu Kızlar... |
10-28-2012 | #27 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ah Şu Kızlar...vallaa ben içinde rahat değilsem yakışsada giymemetek çekiştirmekbluzun sağını solunu düzeltmek bana göre değilçuval olsun rahat olsun |
Ah Şu Kızlar... |
10-28-2012 | #28 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ah Şu Kızlar...Makyaja gelincede bi palyanço olmak var bidee asil duruşlu olan vargerçi bende ikisde yokda basit sade bişi makyaj malzemem kalem rimel ikilisi baska bisi yok |
Ah Şu Kızlar... |
10-28-2012 | #29 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ah Şu Kızlar...Makyaja karşı değilim Doğru makyaj (özbakım grubuna giren) bayanı daha bakımlı gösteriyor Şu an bahsedilen şey abartılı yapılan "ben burdayım" tavrı makyaj demi İnsanın kendisine saygısı olması çok önemli bu aynı zamanda özgüveni de getirir Örneğin bayanda uzun saç hoşuma gider ama bakımlı ve özenle şekillendirilmişse Hatta biraz garip gelebilir ama uzun saçlı ve saç bakımını ihmal etmeyen bayanların kendisine saygılarının olduğunu düşünürüm Gözümde bir adım öne çıkarlar |
Ah Şu Kızlar... |
10-28-2012 | #30 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ah Şu Kızlar...valla en rahat neyse onu giyerim,zaten bir yıldır kendimden geçmişim,lakin yerine göre abartısız makyajda yapar,giyinirimde,ama yakışmayan giymesin kardeşim,özellikle şu tayt modasından tiksindirdiler |
|