|
Anket Sonuçlarını Görüntüle: Konu Kapatılsın Mı ? | |||
Evet Bence artık yorum yazmanın pek bir önemi kalmadı | 2 | 14.29% | |
Hayır Hala daha olumlu fikir alışverişleri olabileceğini düşünüyorum | 11 | 78.57% | |
Kararsızım | 1 | 7.14% | |
Oylayanlar: 14. Bu oylama kapalı |
|
Konu Araçları |
akp, kapatılmazsa, neler, olur |
Cevap : AKP Kapatılmazsa Neler Olur |
06-08-2008 | #16 |
sıradışı
|
Cevap : AKP Kapatılmazsa Neler Olurortam ısınmış gibi biraz! ve ısınıcakta söylenmesi gereken tek söz mevcut düzene karşıysan sevgili reelking daha güzel bi öneri ve çözümle gel bal yapmaz arı gibi sadece çeneniz iş yapmasın lütfen düzene karşısın ama elinde bi önerin bile yok! tartışarak biyere gelemeyiz demogojidir zaten bizi şu ana kadar geri bırakan herşeyi laf kalabalığı yapıp tartışıyoruz ama sonuç yok ve böyle giderse olmucakta söylenmesi gereken çok şey var ama isterdimki yüzyüze ve daha gerçekci bi platformda olalalım ve konuştuklarımızdan bi sonuç bi çözüm çıkaralım bu şekilde hiçbiyere varamayız sadece atışıyoruz bilmem farkındamısınız |
06-08-2008 | #17 |
izmirlihuso
|
Cevap : AKP Kapatılmazsa Neler Olurbütün sözlerinn doğru çok güzel laflara değinmissinn akp zaten kapanmassaa TÜRKİYE nin yerini artık Amerika alacaktır insan doğduğu yere bağlıdır RECEP TAYİP ERDOĞAN AMERİKAN DOĞUMLU BİR VATANDAŞTIR VE DOĞAL OLARAK AMERİKAYLA İŞBİRLİĞİ İÇİNDEDİR VE DEVAM ETMEKTEDİR |
06-08-2008 | #18 |
|
Cevap : AKP Kapatılmazsa Neler Olurreelking ellerine sağlık Türkiye de nelrin döndüğünü bilen kişileri gördükçe mutlu oluyorum bütün konulara değinirsem uzarda gider kadrolaşma konusunda şunu söyliyim zaten şu anda hart safada bizim bi tanıdık senelrdir sürünüyodu partiye bi girdi çok yüksek mevkilere getirlidi bu sadece basit bi örnek |
06-08-2008 | #19 |
Reelking
|
Cevap : AKP Kapatılmazsa Neler Olurarkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim yalnız sıradışı arkadaşa cevap vermek isterim evet mevcut düzene karşıyım arkadaşım akp gibi din üzerinden siyaset yapmayan ülkeyi parselleyip satmayan amerika ne derse yapmayan bir yönetim istiyorum açık ve net bal yapmaz arı gibi sadece çeneniz iş yapmasın lütfen :D arkadaşım şuan forum ortamındayız farkındamısın bilmiyorum ve burda yorum yazılarak tartışılır başka bişi yapılmaz senin beklediğin nedir bilmiyorum yüzyüze tartışsak tabiki daha iyi olur ama tartışabilecek tartışmayı bilen insanlarla tartışırım at gözlüğü takmış benim dediğim doğrudur diye sabitlenmiş insanlarla tartışcak bişim yok bu sözlerim genel kişisel değil
06-08-2008 | #20 | |
sıradışı
|
Cevap : AKP Kapatılmazsa Neler OlurAlıntı:
|
|
06-08-2008 | #21 | |
Reelking
|
|
|
06-08-2008 | #22 |
[KAPLAN]
|
Cevap : AKP Kapatılmazsa Neler OlurKonunun kapatılmasını veya açık kalmasını istiyorsanız, konu anketinde oy kullanabilirsiniz 2 gün sonra anketin sonuçlarına göre konu tekrar gözden geçirilecek ve alınan sonuçlara göre gereken yapılacaktır Bu iki gün içerisinde de yorumlarınızda daha önce gösterdiğiniz, aynı özeni göstermenizi rica ediyor, kişiye yönelik kırıcı sözler sarfetmemeniz yönünde bizzat hatırlatmada bulunuyorum |
06-08-2008 | #24 |
Reelking
|
Cevap : AKP Kapatılmazsa Neler Olurbende sadece gülüyorum:D sen düşünmeye devam et |
06-08-2008 | #25 | |
kezban
|
Allah askına ya birazcık gerçekçi düşünsenizeona bakarsanız Atatürkte selanikliydiama türkiye cumhuriyetini kurdu ben sizin bu sözünüze alakaya maydanozdan başka birşey diyemiyorum doğrusu hem bu gün aklıma ne geldi biliyormusunuz?bu yıl istanbulun fethinin 555 yılıo insanlar yani benim dedelerim oluyor bu şehri devrim devrim devrim diye değil ALLAH ALLAH ALLAH diye feth ettilerne acıki bu gün bu şehirde yaşayanlar ALLAH kelimesini duyunca cin çarpmışa fönüyorlarne kadar acı bir tablo
06-09-2008 | #26 |
su perisi
|
Cevap : AKP Kapatılmazsa Neler Oluryalnız MİLLET çok cahilse ne olacak sevgili Kezban Milletimizin artık gözlerini açması şart,,,, Türkiye Cumhuriyeti diye birşey kalmadı arkadaşlar Herşeyimiz satıldı, yarın birgün sizler hep gavur firmalrında çalışmak durumunda kalacak ve dini bayramlarınızda mecburen çalıştırılacaksınız Bunu ve buna yol açacak durumları bir düşünün yawww,,,, Adamlar çocuklarını amerikalarda en iyi şartlarda okutuyorlar fakat siz onlar için burada kavga edip duruyorsunuz Eyyy Türk oğlu Titre ve Kendine gel Uyanmanın tam zamanıdır artık |
06-09-2008 | #27 |
VANDETTA
|
Cevap : AKP Kapatılmazsa Neler OlurAtartük yanlış biliyor,sorun bilgili su perisi'ne bilgilendirsin sizi!
06-09-2008 | #28 | |
|
çok güzel bir yorum yazmışsın kezban tebrik ederim canım |
|
06-09-2008 | #30 |
kezban
|
Cevap : AKP Kapatılmazsa Neler Olursu perisi ama bir düşünseneAtatürk geleceği görebilen tahmin edebilen bir karaktere sahiptielbetteki kendinden sonra bu tür olayların olacağınıda tahmin ettibu yüzden egemenlık kayıtsız şartsız milletin oldusenin o cahil dediğin millet bu cahillikle üstünde oturdugun toprak parcasını kazandıbilgisiyle,kalbiyle,ve gerektiğinde hiç düşünmeden verdiği canıylaegemenlik milletindir çünkü senin cahil diye nitelendirdiğin halk işine geleni yaparçoğunlugun işine gelen olay ülkeyi batmaktan kurtarır,kişileri sağlam kişilikler yaparyoksa bir kac kişinin işine gelmesiyle kurulsaydı düzen o bir kaç kişi hariç herkez sefil olurdubana sakın bu gün herkez tokmu sanki demeyin!bu gün bundan 10 yıl öncesine oranla daha az tok varbunu inanmıyorsanız arastırın ve sergileyin |
|