Dr€Am Sana Savaş Açıyorum |
08-04-2012 | #16 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Dr€Am Sana Savaş AçıyorumSeni sevdim minik dream açtığın bu savaşta başarılar dilerim biraz da sen uğraş Dream cadısıyla |
08-04-2012 | #17 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Dr€Am Sana Savaş AçıyorumAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi dream savaştan çekiliyorum yiter ya beyaz bayrak bulun bana bu güvercini aldım sana |
08-04-2012 | #18 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Dr€Am Sana Savaş AçıyorumOoo zeytin dalı bile var |
08-04-2012 | #19 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Dr€Am Sana Savaş AçıyorumAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi dR€aM Ooo zeytin dalı bile var bakalım verecekmi sana |
08-04-2012 | #20 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Dr€Am Sana Savaş Açıyorumdiğer dream bunu sana armağan ediyorumm yaşasın nick kardeşliğiiii |
08-04-2012 | #21 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Dr€Am Sana Savaş AçıyorumDur bir dakika yahu Ben senin için proje hazırlıyordum dream |
08-04-2012 | #22 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Dr€Am Sana Savaş AçıyorumAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Gizli Dur bir dakika yahu Ben senin için proje hazırlıyordum dream Ne projesi projenin çok kötü bir şey olduğunu hissediyorum ama hadi hayırlısı |
08-04-2012 | #23 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Dr€Am Sana Savaş AçıyorumRüyamda gördüğüm bir projeyi hatırlamaya çalışıyorum Yıkabiliriz bu devleti Buna inanıyorum |
08-04-2012 | #24 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Dr€Am Sana Savaş AçıyorumAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Gizli Rüyamda gördüğüm bir projeyi hatırlamaya çalışıyorum Yıkabiliriz bu devleti Buna inanıyorum aldumu bu şimdi oldumu savaş kötü bir şeydirr |
08-04-2012 | #25 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Dr€Am Sana Savaş AçıyorumSavaşı sen başlattın, ben devamını getiriyorum sadece |
08-04-2012 | #26 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Dr€Am Sana Savaş AçıyorumAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Gizli Savaşı sen başlattın, ben devamını getiriyorum sadece Ağır kayırlar verdim Bu koşullarda savaşşı devam ettiremem Barış antlaşmasını imzaladık |
08-04-2012 | #27 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Dr€Am Sana Savaş AçıyorumKorkarak savaşmıyacaksın asker Barış antlaşmasıymış Tüm proje mahvoldu zaten Arkadaş listen ne ara çoğaldı Bu iyi durum ama projeyi işlemiştim buna + Düşmanının arkadaş listesindesin |
08-04-2012 | #28 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Dr€Am Sana Savaş AçıyorumAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Gizli Korkarak savaşmıyacaksın asker Barış antlaşmasıymış Tüm proje mahvoldu zaten Arkadaş listen ne ara çoğaldı Bu iyi durum ama projeyi işlemiştim buna + Düşmanının arkadaş listesindesin benim hayatta iki felsefem vardır 1 gaza gelme 2 olarak da dostlarını arkasından vurma teklif reddedildi |
08-04-2012 | #29 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Dr€Am Sana Savaş AçıyorumFelsefen de olmayan, etten kemikten olmayan bir şeylerde olabilir Sen bilirsin, ben kağıdı yırtıyorum |
08-04-2012 | #30 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Dr€Am Sana Savaş AçıyorumNoluyo bakıyım burda fazla yaramazlık yapmayın Aaa işe bak benim üzerimden ne konular dönmüş |
|