Forumumuzun Diger Güzel Bayanları |
08-04-2012 | #16 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Forumumuzun Diger Güzel BayanlarıAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi LaLe Senin yeni avatarın hepsinden güzel frday ReaL beni en yakışıklı seçti ya o bakımdan bende fotoğrafımı koydum |
08-04-2012 | #17 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Forumumuzun Diger Güzel BayanlarıAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi SuLTaN Smash bu neeeeeee hııırrrr Ben Kayseri'de okuyorum ya, iyice öğrendim Kayserililerin şivesini Burda senin gibi yapanlara ne diyorlar biliyor musun? Gaşınıyon ellaaaammmmm Anam bende Kayseri'deyim şimdik hemen kaçiyim |
08-04-2012 | #18 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Forumumuzun Diger Güzel Bayanlarıbeğendim kendimi narkoz almışım gibi olmuşum sağol smash |
08-04-2012 | #19 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Forumumuzun Diger Güzel BayanlarıGüzellik beyinde imiş Boşverin dış görünümü |
08-04-2012 | #20 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Forumumuzun Diger Güzel BayanlarıMinervanın bu kadar güzel olduğunu bilmiyodum |
08-04-2012 | #21 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Forumumuzun Diger Güzel BayanlarıDevamı gelecek herkez nasibini alacak |
08-04-2012 | #22 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Forumumuzun Diger Güzel Bayanlarısüper yaa |
08-04-2012 | #23 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Forumumuzun Diger Güzel BayanlarıYıllardır neden aynaya bakmadığımı anladım Bu ne yaw iyice kendimden geçmişim |
08-04-2012 | #24 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Forumumuzun Diger Güzel Bayanlarıaslında deşifre olmak değildi niyetimgizliden gizliye ne güzel yürütüyorduk işi Ahh Smash ahh Madem öyle bu da pazardaki resmim şube açmak şart oldu Ümitçim kaç kilo isteyonn canımgel bakem yamacımasatışlar 5 kilodan başlıyo |
08-04-2012 | #25 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Forumumuzun Diger Güzel Bayanlarıbu işin sonu karakolda biterrrr |
08-04-2012 | #26 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Forumumuzun Diger Güzel Bayanlarısmash ama en kötü fotomu koymuşsun çok kırıldımo sıra yemekten yeni dönmüştüm ağzımı yüzümü temizleme fırsatım olmamış |
08-04-2012 | #27 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Forumumuzun Diger Güzel Bayanlarıbu ne yaerkekmiyim kadınmıyım belli deelama gözlerim gözelmiş hiii |
08-04-2012 | #28 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Forumumuzun Diger Güzel BayanlarıAhh yine kilo problemiiiii Smash ın da diline düştük iyimi *** hepsi çok komikti amma geyik yapmışınız yeniyılın ilk günlerinde Allah neşemizi bozmasın tü tü tü maşallahhh |
08-04-2012 | #29 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Forumumuzun Diger Güzel BayanlarıBilgisayar harici hiç birşeyim değişmemiş,hala çok güzelim Halil, yarın msne girersen görüşücez, anladın sen onu *** Smash çok teşekkürler arkadaşım,otobüs beklerken çok iyi geldi bunlar |
08-04-2012 | #30 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Forumumuzun Diger Güzel BayanlarıCADII Duayen&Müşerref |
|