Cevap : Zavallı Tavuk |
06-11-2009 | #16 |
evrem88
|
Cevap : Zavallı Tavukbütün yutsun diorum bende başka çıkarı kalmadı=) |
06-11-2009 | #17 | ||
dejavu2009
|
Cevap : Zavallı TavukAlıntı:
Bir insan bütün bir tavuğu yutamayacağına göre :) Alıntı:
|
||
06-12-2009 | #19 |
Aragorn561
|
Cevap : Zavallı Tavuktavuğu yumurtlatsın sonra yumurtayı yesin en sonunda tavuğu sote edip haşlasın kralla yesinler :D :D :D buda doğru değilse grönlanda gitcem tavutan kaçabildiğim kadar uzağı kaçacağım :D:D:D
06-14-2009 | #20 | |
dejavu2009
|
Cevap : Zavallı Tavuksöyleyeceğim Alıntı:
Tavuğu yumurtlatabilir ama kendisi yumurtlayamaz bu cevabı doğru olarak kabul etsek te kesin bir cevap olmaz bu yüzden cevabım hayır "doğru değil" |
|
06-14-2009 | #21 |
Aragorn561
|
Cevap : Zavallı Tavuko zaman tavuktan kaçabildiğim kadar uzağa kaçacam (böhahahahayt :D) beni kasmaya başladı ama one minut :D son kez zorlayacam olmazsa artık varya :D:D:D adam alsın erkek tavuğu dişi tavukların yanına koysun o zaman :D :D :D :D oradanda bir yumurta çifliği açsın geçinip gitsin :D (o zaman adama ne yaparlar :D) olmadı kanatlarından tutsun koparsın (adamın kanatları yokya) tavuk ölsün adam kurtulsun :D buda cevap değilse varya :D lütfen cevabı söylermisin teşekkürler :D |
06-15-2009 | #22 | |
dejavu2009
|
Cevap : Zavallı TavukAlıntı:
Cevap şu: Kral yanlarına geldiği zaman tavuğun kafasını ağzıyla koparırsa, bu durmdan kurtulabilir çünkü bir insanın başka bir insanın kafasını ağzıyla koparamaz |
|
06-15-2009 | #23 |
Aragorn561
|
Cevap : Zavallı Tavukgüzel cevap ama benim söylediklerimde cevaba yakındı :D ama cevap uydurdum demi :D :D teşekkürler bu aklıma gelmemişti |
|