Cevap : Bu Şiir Bana Ait Nasıl Olmuş |
05-07-2009 | #16 |
Gözyaşı
|
Cevap : Bu Şiir Bana Ait Nasıl OlmuşŞiirlerime devam ediyorum Ey Sevgili Bu gece çok soğuk Neredesin Ey sevgili Bu gece karanlık Aydınlığım sensin neredesin Ey sevgili Aşkımı astım daracağına Almaya yine gelmedin Gözlerim yaşla doldu Silmeye yine gelmedi Ey sevgili Aşkına tutsak olsada dağlar Sana zor geldi aşmaya gelmedin Yine yoksun Ey sevgili Kalbimi kırdın Kalbimi parçaladın Onurumu kırdın Sen beni unuttun Ben seni unutamadım unutamıyorum Ey sevgili Dön gel ne olur artık Ey sevgili Yazan/ Erol YILDIZ
05-07-2009 | #17 |
yesimciwciw
|
Cevap : Bu Şiir Bana Ait Nasıl OlmuşSüperrrrrrrr ötesi bravo arkadaşım
05-07-2009 | #18 |
Gözyaşı
|
Cevap : Bu Şiir Bana Ait Nasıl OlmuşOkuyan gözlerine sağlık arkadaşım yazmaya devam edeceğim şimdilik bu kadar devamı gelecek |
05-07-2009 | #19 |
seyito
|
Cevap : Bu Şiir Bana Ait Nasıl OlmuşEvet gözyaşı şiirin çok güzel ama anlamadığım konu çok karamsar takılıyon Boşver yavf dünyaya bir kere geliyoz hayat çok kısa o kısa hayatta gülmek lazım elimizden geldiği kadar:) |
05-07-2009 | #20 |
|
Cevap : Bu Şiir Bana Ait Nasıl OlmuşEllerine,yüreğine sağlık biz ne dersek diyelim senin melankolik takılcağını bildiğimden bieşy demiyorum ben "seni sevmeyeni sende sevme" olay bundan ibaret sanırım hayatta:) |
05-08-2009 | #21 |
Gözyaşı
|
Cevap : Bu Şiir Bana Ait Nasıl OlmuşYorumlarınız için teşekkürler ben karamsar değilim kalbim karamsar söz dinletemiyorum ne yapayım : ) |
05-08-2009 | #22 |
bonsoir
|
Cevap : Bu Şiir Bana Ait Nasıl OlmuşGüneşin sana ulaşmasını istiyorsan ,Gölgeden çıkHer zaman mutlu olmanız dileğiyle Güzel bir şiirdi teşekkürler |
05-09-2009 | #23 |
Gözyaşı
|
Cevap : Bu Şiir Bana Ait Nasıl OlmuşBeğenmene sevindim sevgili bonsoir güzel yorumun için teşekkür edereim |
05-10-2009 | #24 |
Gözyaşı
|
Cevap : Bu Şiir Bana Ait Nasıl OlmuşNe Söylesemki Gözlerine baktığımda ateşi gördüm Sevginde sıcaklığı gördüm Bilmem aşık mı oldum Ne Söylesem Ki Ellerini tutunca sıcaklığını hissettim Gözlerini görünce dünyayı gördüm Bilmem ben sana aşık mı oldum Ne Söylesem Ki Saçlarında rüzgarı hissettim Saçlarına dokununca yıldızları gördüm O al yanaklarında güneşi gördüm Bilmem ben sana aşık mı oldum Ne Söylesem Ki İzin ver seni seveyim İzin ver gözlerine bakayım İzin ver saçlarını okşayayım İzin ver ellerini tutayım Bilmem sana aşık mı oldum ne Ne Söylesem Ki Yazan/ Erol YILDIZ |
Cevap : Bu Şiir Bana Ait Kendi Kalemimden |
01-08-2010 | #25 |
Gözyaşı
|
Cevap : Bu Şiir Bana Ait Kendi KalemimdenŞiirlerimi Neden Çaldılar Şiirlerimi Neden Çaldılar Sen Beni Terketip Gittin Diye Beni Sensiz Bıraktığın İçin Seni Unutmam İçin Bana Acı Çektirdiğin İçin Şiirlerimi Çaldılar Sözlerin Neden Alındı Anlamları Yitirildi Kayboldu Diye Seni Sevmemin Bir Nedeni Var Kalbim Sevmekten Vazgeçmiyor Söz Dinletemiyorum Ben Seni Çok Sevdim Sen Bunu Anlamadın Gözlerimdemi Söylemediler Kırgınlğın Sevgisizliğimdense Şiirlerimi Geri Verin Onlar Anlatsın Not:Ben Anlayamamışım Aslında Kaybettiğim Hayat Değil Yaşadığım Süre İçersindeki Seni Kaybetmişim Yazan /Erol Yıldız |
01-08-2010 | #26 |
peri
|
Cevap : Bu Şiir Bana Ait Kendi Kalemimdenyuregıne saglık kalemın bakı kalsın bende uzun zamandır yazmamıştım ve benı terkedene yazmıştım ne acıdırkiiii
Yüreğin varsa karşılıksız da seversinBeklentisiz Korkun ne olabilir ki? Kaybetmek mi? Hep yalnız değilmiydik zaten Seviyorum demek önce onsuz olmayı kabullenmektir Varlığı armağansa yokluğu ceza deği Varlığının değerini bilmektir |
01-08-2010 | #27 |
Gözyaşı
|
Cevap : Bu Şiir Bana Ait Kendi KalemimdenYorumun için teşekkür ederim ama benim aşkım imkansız ve karşılıksız |
01-08-2010 | #28 |
Şengül Şirin
|
Cevap : Bu Şiir Bana Ait Kendi KalemimdenBoşver üzülme GözyaşıKim sana ne kadar değer veriyorsa sen de ona o kadar değer verHiç kimse için gözyaşı dökmeye değmez
01-08-2010 | #29 |
Gözyaşı
|
Cevap : Bu Şiir Bana Ait Kendi KalemimdenBeni düşündüğün için teşekkür ederim gerçekten değmez saten ben rahatsızım o yüzden kendimi üzmüyorum artık |
|