Cevap : Ağlarmısın Yoksa Gülermisin |
04-04-2008 | #16 |
|
Cevap : Ağlarmısın Yoksa Gülermisinalpere1482 katılıyorum ve söylenecek söz bırakmadığını düşünüyorum tşkler alper |
05-26-2009 | #17 |
sahtekar_şeytan
|
Cevap : Ağlarmısın Yoksa Gülermisinne demek yaa bez parçası |
05-27-2009 | #18 |
delishhhh
|
Cevap : Ağlarmısın Yoksa Gülermisinben bir kadın olarak türban hayatımın hiç bir bölümünde kullanmıcam bir durum ama şuda bir gerçekki insanların özgürlüklerini elinden alamazsınız bu kadın haklarına resmen bir saldırıdır ve her zaman türban konusunda erkekler ahkam kesmektedir artık bu ülkede düşünce özgürlüğü bile suç değilken saçma sapan şeyleri yasaklamak komiklikten ibaret herkes istediği gibi yaşamalı |
05-27-2009 | #19 |
KRDNZ
|
Cevap : Ağlarmısın Yoksa GülermisinBaş örtüsü; bez parçası, kadınların esaretinin sembolü ya da bunun gibi saçma sapan bir görüşsün sembolü değildir olamaz da Baş örtüsü inançlarımız gereği Allah'ın kadınlara emridir Günümüzde kimse neden başın açık demiyor ama neden başın kapalı deniyor bu nasıl bir adalet? |
05-27-2009 | #20 | |
TiFus
|
Cevap : Ağlarmısın Yoksa GülermisinAlıntı:
|
|
05-27-2009 | #21 |
1907merve
|
Cevap : Ağlarmısın Yoksa GülermisinBiz müslüman bi ülkede yaşıyoruz ama KRDNZ'in dediği gibi niye kapandın diye soruyorlar yaGerçekten acınacak bi durumdayızKuranı kerimde herşey açıkça yazıyornur süresinde başörtünün önemi var zatenBu işi daha fazla ertelemenin bi mantığını anlayamadım yani
06-09-2009 | #22 |
_filiz_
|
Cevap : Ağlar Mısın Yoksa Güler Misin1907merve sana çok çok çok katlıyorum |
06-15-2009 | #23 | |
perisu_1907
|
Cevap : Ağlarmısın Yoksa GülermisinAlıntı:
|
|
Cevap : Ağlar Mısın Yoksa Güler Misin |
06-15-2009 | #24 |
fatmanur
|
Cevap : Ağlar Mısın Yoksa Güler Misinbenim ilim öğrenme hakkımı elimden alanların hepsine Peygamber Efendimizin duasıyla dua ediyorum “ Ey Kitabı indiren! Ey Hesabı süratli olan Allah’ım! İslam aleyhine toplanan bu grupları, bu ahzab ordularını dağıt Allah’ım! Onları darmadağın et Onları hezimete uğrat ve onları şiddetli bir şekilde sars”
Sen öyle rahmet edersin ki rahmetinin bir cilvesi cennetim olur Rahmetinden bir parıltı sonsuz mutluluğumdur Rahmetinin bir damlası herkesin rızkına kefil olur Su çorak gönlüme merhametini indir Su fani ömrümü sonsuzluğa eriştir |
|