Sevişmenin Faydaları |
10-28-2012 | #16 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sevişmenin FaydalarıBöyle bi konuda bile geyik bulabiliyorsunuz ya Seviyorum sizleri Sevişmenin faydasını bilmem ama bizim forumda geyiğe büyük bir faydası var |
Sevişmenin Faydaları |
10-28-2012 | #17 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sevişmenin Faydalarıvalla arz-ı hal girmeseydi ben uğramazdım buralara ana ne etcen namus davası |
Sevişmenin Faydaları |
10-28-2012 | #18 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sevişmenin FaydalarıBenim zaten hiç işim olmaz bunlar olmasaydı |
Sevişmenin Faydaları |
10-28-2012 | #19 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sevişmenin Faydalarısitem´isimli üyeden Alıntı valla arz-ı hal girmeseydi ben uğramazdım buralara ana ne etcen namus davası bütün suç benim,itiraf ediyorumsitem aşkum senin için geldiydim bende |
Sevişmenin Faydaları |
10-28-2012 | #20 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sevişmenin FaydalarıeFSaNe_KaRTaL´isimli üyeden Alıntı Benim zaten hiç işim olmaz bunlar olmasaydı kesinlikle öyledir eminim |
Sevişmenin Faydaları |
10-28-2012 | #22 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sevişmenin Faydalarıarz-ı hal´isimli üyeden Alıntı bütün suç benim,itiraf ediyorumsitem aşkum senin için geldiydim bende bana lazım değil bunlar birdaha görmeyim ölürsün |
Sevişmenin Faydaları |
10-28-2012 | #23 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sevişmenin Faydalarısitem´isimli üyeden Alıntı bana lazım değil bunlar birdaha görmeyim ölürsün lazım değil,yine de fazla bilgi göz çıkarmaz tamam görmezsin |
Sevişmenin Faydaları |
10-28-2012 | #24 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sevişmenin Faydalarıgözmü çıkar kanmı belli olmaz |
Sevişmenin Faydaları |
10-28-2012 | #25 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sevişmenin Faydalarıelini kana bulama aşkumm gittim |
Sevişmenin Faydaları |
10-28-2012 | #26 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sevişmenin Faydalarıben sadece bilgi vermek maksatlı yoksa |
Sevişmenin Faydaları |
10-28-2012 | #27 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sevişmenin FaydalarıÇok ilginç Yaa abi sen yıllarca oku git bilim adamı mertebesine eriş sonra da milletin yatak odası problemleriyle ilgilen |
Sevişmenin Faydaları |
10-28-2012 | #28 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sevişmenin FaydalarıBu bilgiçlik taslayan tiplerin sevişme konusunda (sanki en iyi onlar uyguluyormuş gibi ve eminim bu tipler detaylara inmeden yapıyorlardır bu işi) Haydar Abi'nin yazdıklarını okuyup kendilerince sentezlemeleri ve sanki bilimsel bir sonuçmuş gibi makale haline getirmeleleri yok mu? Ya bilim işimi bu yaa rahat bırakın milleti kardeşim yatakta adam şöyle olmalı böyle olmalı diye düşünmesin doğaçlama olsun yani |
Sevişmenin Faydaları |
10-28-2012 | #29 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sevişmenin Faydalarıerkekler aslında olaya daha detaylı bakıyor |
Sevişmenin Faydaları |
10-28-2012 | #30 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sevişmenin FaydalarıSüreci doğal haline bırakmak gerek Bilim adamı böyle dedi, olmadan olmaz tribik durumlarına girmemek lazım |
|