![]() |
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak.. |
![]() |
![]() |
#2851 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..Haklısınız şiddetle bu işler olmaz ![]() ![]() Anlaşalım sizi daha fazla yormadan son mesajı bana devredin:)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2852 |
Equinox
![]() |
![]() Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..Hayat mücadeledir ben asla mücadeleden vazgeçmem :) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2853 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..Mücadeleden vazgeçin demiyorum ki ![]() ![]() Hayat uzun mücadele etmek için bir sürü engel vardır önünüzde ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2854 |
Equinox
![]() |
![]() Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..ne desem ikna olmuyorsunuz :) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2855 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..![]() Son mesaj konusunda kararlıyım ya benim olacak ya da benim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2856 |
Equinox
![]() |
![]() Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..Bunu ben alayım söz "yeni son mesaj" açılınca sizin olsun bir mesaj bile yazmam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2857 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..Ama bn bu son mesajı almak için and içtim ![]() ![]() Yenisi sizin olsun ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2858 |
evrem88
|
![]() Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..şşşşt siz kavga etmeyim ben zevkle alırım=))) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2859 |
Equinox
![]() |
![]() Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..çok isterdim paylaşmayı sonuçta paylaşım sitesi ama son mesaj benimmm ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2860 |
evrem88
|
![]() Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..ayy yasık hadi senn olsun=)) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2861 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..Bırak Evrem ya kavga edelim belki konu kilitlenir ![]() Bazı arkadaşlarımız anlaşılan paylaşmayı sevmiyor ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2862 |
evrem88
|
![]() Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..yok ya kilitlenmesin böle güzel=)) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2863 |
Equinox
![]() |
![]() Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..Ama herşey de paylaşılmaz anlayışlı olun ![]() hem bana acımayın idealderin peşinde koşmadan sahip olunmaz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2864 |
evrem88
|
![]() Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..eet haklısın equinox=))koşalım hep beraber |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2865 |
Equinox
![]() |
![]() Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..herkes yazsın sorun yok sevgili evrem88 önemli olan son mesaj bende kalsın :) |
![]() |
![]() |
|