Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak.. |
06-03-2009 | #2851 |
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..Haklısınız şiddetle bu işler olmazİyi niyetinizi anlıyorum anlamasına ama gönlüm razı gelmiyor, sizi de baya yoruyor üzülüyorum size Anlaşalım sizi daha fazla yormadan son mesajı bana devredin:)
06-03-2009 | #2852 |
Equinox
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..Hayat mücadeledir ben asla mücadeleden vazgeçmem :) |
06-03-2009 | #2853 |
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..Mücadeleden vazgeçin demiyorum kiSadece son mesajdan vazgeçin Hayat uzun mücadele etmek için bir sürü engel vardır önünüzdeEnerjinizi onlara saklayın diye şeyettiydim:) |
06-03-2009 | #2854 |
Equinox
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..ne desem ikna olmuyorsunuz :) |
06-03-2009 | #2855 |
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..Ha şunu bileydiniz:D Son mesaj konusunda kararlıyım ya benim olacak ya da benimBaşka yolu yok |
06-03-2009 | #2856 |
Equinox
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..Bunu ben alayım söz "yeni son mesaj" açılınca sizin olsun bir mesaj bile yazmam |
06-04-2009 | #2857 |
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..Ama bn bu son mesajı almak için and içtimBu yola başımızı koyduk dönmek bilmeyiz Yenisi sizin olsunYanından bile geçmem:) |
06-04-2009 | #2858 |
evrem88
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..şşşşt siz kavga etmeyim ben zevkle alırım=))) |
06-04-2009 | #2859 |
Equinox
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..çok isterdim paylaşmayı sonuçta paylaşım sitesi ama son mesaj benimmm |
06-04-2009 | #2860 |
evrem88
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..ayy yasık hadi senn olsun=)) |
06-04-2009 | #2861 |
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..Bırak Evrem ya kavga edelim belki konu kilitlenir:) Bazı arkadaşlarımız anlaşılan paylaşmayı sevmiyor |
06-04-2009 | #2862 |
evrem88
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..yok ya kilitlenmesin böle güzel=)) |
06-04-2009 | #2863 |
Equinox
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..Ama herşey de paylaşılmaz anlayışlı olun hem bana acımayın idealderin peşinde koşmadan sahip olunmaz |
06-04-2009 | #2864 |
evrem88
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..eet haklısın equinox=))koşalım hep beraber |
06-04-2009 | #2865 |
Equinox
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..herkes yazsın sorun yok sevgili evrem88 önemli olan son mesaj bende kalsın :) |
|