![]() |
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak.. |
![]() |
![]() |
#2836 |
Equinox
![]() |
![]() Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..:) bu akşam anket akşamım anketmi açsak son mesaj kimde diye ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2837 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..Herkes kendini işaretler adil bir sonuç vermez ![]() Son mesaj benimdir benim kalacak kabullensek artık diyorum ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2838 |
Equinox
![]() |
![]() Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..haklısınız herkes kendini işaretler üstelik yeni nick alıp oylamada fark atmaya çalışılır ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2839 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..![]() ![]() Bu hakedende ben olayım ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2840 |
Equinox
![]() |
![]() Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..Pekala bu gece sizin şimdilik hayırlı geceler size ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2841 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..Teşekkürler size de hayırlı geceler ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2842 |
evrem88
|
![]() Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..günyadıııııınnn=)) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2843 |
siLveRghoSt
|
![]() Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..12 saat olmuş nöbeti devralayım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2844 |
Equinox
![]() |
![]() Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2845 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..2 dakika yeter sanırım ![]() ![]() Alayım mesajımı ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2846 |
Equinox
![]() |
![]() Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..beni korkutamazsınız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bu mesajın üstüne yazılması tehlikeli ve yasaktır!!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2847 |
[KAPLAN]
|
![]() Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..Evet, konu gözetimimiz altındadır :) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2848 |
Equinox
![]() |
![]() Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..Yasak sizin içinde geçerli son mesaj benimdir benim kalacak ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2849 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..![]() Tehlikeliymiş yasakmış bu numaralara kanmıyoruz ![]() Lütfen elinizi son mesajın üstünden çekiniz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2850 |
Equinox
![]() |
![]() Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..Sevgili Gökkuşağı siz tamamen yanlış anlamışsınız şiddetle hiç bir sorunu çözemeyiz bence son mesaj için birbirimizimi kıralım ben alırım sorun kalmaz sadece yorulmayın diye ![]() |
![]() |
![]() |
|