Bende İz Bırakan Sözler.... |
|
|
#271 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....yıl:2002 70'lik rakı: 8,25 tl net asgari ücret: 184 tl >> asgari ücretin tamamına: 22 şişe 70'lik ve 1 şişe 35'lik rakı alınıyordu ![]() yıl:2012 70'lik rakı: 45 tl net asgari ücret: 739,79 tl >> asgari ücretin tamamına: 16 şişe 70'lik ve 1 şişe 35'lik rakı alınıyor ![]() her ay 6 şişe 70'lik rakımı çalanların gözüne dizine dursun! 100'lük girsin, 70'lik çıksın! 35'lik içlerinde kırılsın! ![]() |
|
|
|
#272 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Yalnızlığı seviyorum ![]() ![]() Dalgalar kıyıya vururken ve rüzgar tenimi okşayıp geçerken, yalnızlıktan öğrendiklerimi bana hiçbir hoca öğretemedi
|
|
|
|
#273 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....eFSaNe_KaRTaL´isimli üyeden Alıntı Hiç düşündünüz mü ![]() neden kadın tinerci yok ? Çünkü hepsi oje, aseton ayağına bi şekilde hallediyorlar işlerini sırlarımızı açığa çıkarmasan olmaz dime |
|
|
|
#274 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....eFSaNe_KaRTaL´isimli üyeden Alıntı Gavur biliyo işte ![]() Ne desem boş deeet yüz vermeyin şu gavurlara |
|
|
|
#275 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Noktasız Bunun bir vedası olmayacak düşünsene Hep benleymişsin Hep bendeymişsin gibi Bırakıcam ellerini ! Ama önce yüzüne dokunmalıyım Ezberlermeliyim bu silueti Yokluğunda bir başka simaya bakarsa gözlerim Ellerim hatırlatmalı ![]() ![]() alıntı |
|
|
|
#276 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Bi lodos lazım şimdi bana, bi kürek, bide kayık ![]() ![]() |
|
|
|
#277 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Bir insanı herhangi biri kırabilir, ama bir tek en çok sevdiği acıtabilirmiş, Çok acıttığında anladım ![]() |
|
|
|
#278 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Aşk !!! Ağır Yükler Bindirdi Omzuma ![]() ![]() ![]() Ne Taşımaya "GÜCÜM" Var, Nede Atmaya "CESARETİM" ![]() ![]() Çığlıklar,Arasnda Sağır Vede Dilsizim ![]() ![]() Ne Duyup Anlamaya İsteğim Var,Nede Konuşup,anlatmaya mecalim Aşk Diye Birşey Yaşıyorum Ne "TEK" Taraflı Demeye Dilim Var, ![]() Ne De "KARŞILIKLI" Olduğuna İspatım![]() ![]() Sessizce Bekliyorum Ama Ne Fazla Beklemeye "SABRIM" Var, Ne De Boşver Diyecek "YÜREĞİM ![]() ![]() |
|
|
|
#279 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Haksızlığı da koydum bavula Yalnızlığı da aldım yanıma Teşekkür ettim her şey adına Gidiyorum, gidiyorum ama etmiyorum eyvallah! ![]() ![]() |
|
|
|
#280 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Zordur benimle yürümek ![]() Bunu benimle yola çıkanlar bilir; hepsi yarı yolda gittiler ![]() Suç kimde (?) Ben zoru seviyorum, onlar sevmiyor Yapacak bir şey yok Suçum var mı? Tabi ki var "Zor yola, kolay kişilerle çıkmak en büyük hatam" ![]() ![]() |
|
|
|
#281 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Kendimi gördüm sende ![]() ![]() En az Benim kadar düğümdün Çözemedim ![]() çözseydim, Bu kadar bağlanmazdım belki de ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
#282 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler...."Ne zaman bu sehirden kaçıp gitme isteği gelse, bir köşeye oturup geçmesini bekliyorum Gidersem dönmem çünkü biliyorum" ![]() ![]() C Süreya |
|
|
|
#283 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Değdi mi Gitti'ğine ![]() ?Elin ![]() ![]() Gözün ![]() ![]() Tenin ![]() ![]() Değdi değil mi Gittiğin'e ![]() ?
|
|
|
|
#284 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Duydum da inanmadım Aşka gülüp geçmişsin Benimkisi aşk değil Bir oyundu demişsin Zafer senin zaferin Eser senin eserin Sevin ey zalim sevin ![]() ![]() |
|
|
|
#285 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Elini göğsünün üzerine koydu ![]() Sanki, dedi, bak tam şuramda, sol yanımda, kalbimin altında bir yer eksik atıyor Sonra bu kadarla kalmıyor, o eksiklik bütün ruhuma doluyor Ne yapsam eksilmiyor ne yapsam dolmuyor
|
|
|
|