Cevap : Haftanın Konuğu |
11-21-2008 | #271 |
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : Haftanın KonuğuBi soruda benden olsun:)Anladıgım kadarıyla öğrencisin ve önünde daha uzun yıllar var inşallahBoş zamanlarını nasıl değerlendirirsin mesela kitaplarla aran nasıl?
11-21-2008 | #272 | ||
sam00
|
Cevap : Haftanın KonuğuAlıntı:
Alıntı:
kitapları çok severim Boş zamanlarımda önce çalışma kitaplarında(kaynak kitap) çözerim sonra kitap okurum |
||
11-23-2008 | #273 |
|
Cevap : Haftanın KonuğuKonukluğundan dolayı sam00 arkadaşımıza teşekkür ederiz hayatı boyunca mutluluklar onunla olsun bir sonraki haftanın konuğunda buluşmak dileğiyle arkadaşlar hayırlı günler dilerim |
11-24-2008 | #274 |
Gözyaşı
|
Cevap : Haftanın KonuğuDesteğinden dolayı sudenaz arkadaşıma teşekkürlerimi sunuyorum haftanın üyesi olan arkadaşlarımıda tebrik ediyorum tanıma fırsatımız oluyor onlarla gurur duyuyorum ilgileri için
11-24-2008 | #275 |
Gözyaşı
|
Cevap : Haftanın KonuğuSam00 nerelisiniz memleketinin en güzel yeri neresidir bize anlatırmısın |
11-24-2008 | #276 |
sam00
|
Cevap : Haftanın KonuğuÜsküdar/İstanbul'da doğdum, Seyhan/Adana'da büyüdüm Engüzel yeri tabii kide kebapçının olduğu yerdir ama heryer asfalt olduğu için, pek güzel yeri yok (bkz:" Adana'nın Halleri") |
11-24-2008 | #277 |
Gözyaşı
|
Cevap : Haftanın KonuğuTeşekkürler sam yer yazıyormuş haberimiz yok : ) |
11-24-2008 | #279 | |
|
Cevap : Haftanın KonuğuAlıntı:
böyle bir konuyu başlatan Gözyaşı arkadaşıma asıl ben teşekkür ederimSeni aramıza tekrar görmek o kadar güzel ki arkadaşım=) |
|
11-11-2009 | #280 |
Gözyaşı
|
Cevap : Haftanın KonuğuYeni Arkadaşlarımızı haftanın konuğu olarak görmek isteriz eğer haftanın konuğu olmak isteyen olursa özel mesaj yoluyla bana ulaşabilirler iyi forumlar 10 haftanın konuğu bakalım kim olacak |
11-11-2009 | #281 |
peri
|
Cevap : Haftanın KonuğuEllerinize saglık arkadaşlar çok güzel olmuşşş
Yüreğin varsa karşılıksız da seversinBeklentisiz Korkun ne olabilir ki? Kaybetmek mi? Hep yalnız değilmiydik zaten Seviyorum demek önce onsuz olmayı kabullenmektir Varlığı armağansa yokluğu ceza deği Varlığının değerini bilmektir |
|