![]() |
Cevap : Haftanın Konuğu |
![]() |
![]() |
#271 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Cevap : Haftanın KonuğuBi soruda benden olsun:)Anladıgım kadarıyla öğrencisin ve önünde daha uzun yıllar var inşallah ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#272 | ||
sam00
|
![]() Cevap : Haftanın KonuğuAlıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alıntı:
kitapları çok severim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#273 |
|
![]() Cevap : Haftanın KonuğuKonukluğundan dolayı sam00 arkadaşımıza teşekkür ederiz hayatı boyunca mutluluklar onunla olsun bir sonraki haftanın konuğunda buluşmak dileğiyle arkadaşlar hayırlı günler dilerim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Haftanın KonuğuDesteğinden dolayı sudenaz arkadaşıma teşekkürlerimi sunuyorum haftanın üyesi olan arkadaşlarımıda tebrik ediyorum tanıma fırsatımız oluyor onlarla gurur duyuyorum ilgileri için
![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Haftanın KonuğuSam00 nerelisiniz memleketinin en güzel yeri neresidir bize anlatırmısın |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
sam00
|
![]() Cevap : Haftanın KonuğuÜsküdar/İstanbul'da doğdum, Seyhan/Adana'da büyüdüm ![]() ![]() ![]() ![]() (bkz ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Haftanın KonuğuTeşekkürler sam yer yazıyormuş haberimiz yok : ) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#279 | |
|
![]() Cevap : Haftanın KonuğuAlıntı:
böyle bir konuyu başlatan Gözyaşı arkadaşıma asıl ben teşekkür ederim ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Haftanın KonuğuYeni Arkadaşlarımızı haftanın konuğu olarak görmek isteriz eğer haftanın konuğu olmak isteyen olursa özel mesaj yoluyla bana ulaşabilirler iyi forumlar 10 ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#281 |
peri
|
![]() Cevap : Haftanın KonuğuEllerinize saglık arkadaşlar çok güzel olmuşşş ![]()
Yüreğin varsa karşılıksız da seversin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Korkun ne olabilir ki? Kaybetmek mi? Hep yalnız değilmiydik zaten ![]() ![]() ![]() Seviyorum demek önce onsuz olmayı kabullenmektir Varlığı armağansa yokluğu ceza deği Varlığının değerini bilmektir ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|