Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak.. |
05-17-2009 | #2731 |
siLveRghoSt
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..ben alayım bari son mesajı |
05-18-2009 | #2732 |
TiFus
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..Yooo sana ne oluyor son mesaj benimdir benim kalacak |
05-18-2009 | #2733 |
Equinox
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..asıl size ne oluyor son mesajın sahibi benim |
05-18-2009 | #2734 |
TiFus
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..Equinox lütfen bekleme yapma son mesaj TiFus'un dedik :):) |
05-19-2009 | #2735 |
TiFus
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..Oley Tam 24 Saattir Son Mesaj Bende |
05-21-2009 | #2736 |
Equinox
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..oo çok durmuş sende diğer üyeler duymasın :) |
05-21-2009 | #2737 |
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..Bencede duymasın ve bidaha olmasınn Böyle bir hatayı bir daha yaşamamak için sizden de alıyorum
05-21-2009 | #2738 |
Equinox
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..ee hiçbir şeyin arkasını boş bırakmamak gerek son mesajı boş bırakırsanız ya davulcuya gider ya zurnacıya |
05-21-2009 | #2739 |
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..Oda güzelmişBu koşulda bi karadenizliye gitmesi daha iyidir |
05-21-2009 | #2740 |
Equinox
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..nedenmiş o bakalım? bizim bölgemizin nesi var? sizin güzel yaylalarınız var bizim de son mesajımız olsun |
05-21-2009 | #2741 |
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..Türkiye'nin her bölgesi birbirinden güzel ona bir lafım yokSon mesaja ihtiyacınız da yokYaylalarda bizim son mesajlarda:) |
05-21-2009 | #2742 |
Equinox
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..Lütfen bencilce fikirlere kapılmayın yaylalar sizin son mesaj bizim ısrarcıyım son mesajda |
05-21-2009 | #2743 |
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..Tamam bencil olmayalımYaylalar sizn son mesaj bizim olsun |
05-21-2009 | #2744 |
Equinox
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..Gökkuşağı abla bizim hiç son mesajımız olmadı ki |
05-21-2009 | #2745 |
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..Hiç duygusal modda değilimÜzgünümNazar etme nolur çabala seninde olur |
|