Bende İz Bırakan Sözler.... |
|
|
#256 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Seni düşünmek güzel şey, ümitli şey, dünyanın en güzel sesinden en güzel sarkiyı dinlemek gibi birşey ![]() ![]()
|
|
|
|
#257 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Mecnun Misali, Leylâ’nın Zülfüne Hemen Gönül Bağlama ![]() Çünkü seni AŞK Çöllerinde Gezdirip Duran Leylâ Değil, Mevlâ’dır Hep… |
|
|
|
#258 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....![]() ![]() bu kadar mezarın arasında ne büyür ey ölüm, gel otur şuraya ve düşün sözcük yapımında kullanılan bir şeydir senin gülüşün herkes güzeldir sustuğu kadar sen de güzelsin, bu mümkün ne kaldı geriye aslına uygun olan, tutumlu güneş, girişken gün gibi sen kaldın, eli ekmek tutan bir bahçe kadar düzgün ![]() i tenekeci
|
|
|
|
#259 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Olur da olamazsam buralarda, yanağındaki küçük çukura saklanmak istiyorum ![]() Uyumak ![]() ![]() ![]() yüzyıllarca uyumak![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
#260 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Aşk, sevgiliden başkasını seyre dalarsa, bu aşk değildir ![]() Aslı yok bir sevdadır… Hz MevLânâ![]() |
|
|
|
#261 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Faili meçhul değildir aşk Senin gözlerinde bir ölümdür ![]() Gidişinle, Bir viraneye dönsede yüreğim Sahipsiz değildir asla bu mezar Keops ve kefreni kıskandıracak kadar büyük İçinde senin adın gömülüdür |
|
|
|
#262 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler...."Kaderde sevmek var ama kavuşmak yok ise şayet, olsun! Vuslata aşık gönül, susmaya da razı ![]() ![]() "
|
|
|
|
#263 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Ağla/yamayan/lar,anla/yamayan/lar dır,bilirsin… ağlayamıyorsun demek öyle mi ? O halde sen hiç dönüp bakma bile kalbine… Çünkü o ”kalp”,çoktan ”ç/ölün” ,olmuştur… |
|
|
|
#264 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Sevmek FedakarLıksa; Sabah Namazına ben KaLdırırım Seni (: ♥ |
|
|
|
#265 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Rahman ve Rahim olan Allah'in adiyla; Basladim Seni Sevmeye ![]() ![]()
|
|
|
|
#266 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Hayat yaşanmışlıkların üzüntüsü değil dersiyle devam eder
|
|
|
|
#267 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Beyhude bir gecede yol bilmez rüzgâr gibiyim En mutahhir acıların yegâne sahibiyim Ömr-ü zail’de, fani olanla çevrili her yer Sineyi kavuran mukaddes aşk’ın talibiyim Firak kurşunu yiyince donar kalır dimağım Süpürülür, düşer çatlaklara cümle mirahım Her acı merhamet merkezine kapı aralar Gözyaşları siler, mesrur eyler beni İlahım Kadim Dolunay |
|
|
|
#268 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Besmelesiz sevdin galiba beni Bak çarpılmışsın Yüreğin bir yana kaymış , şerefin bir yana ![]() !
|
|
|
|
#269 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Lal Çığlıkları İçimdeki acıyı anlatmaya kelimelerin dermanı yetmez! Ufku daralıyor gönlümün Vermişler ka(e)derin eline yağlı urganı Çektikçe nefessiz kalıyor seni sevmelerim Zahmin! Gülmeyecek değil mi mutluluk yüzümüze Eskiden güldüğü gibi! Susuyorsun Sesine ses arıyor lal kesilen çığlıklarım Yıldızı hiç kaymayacak dileklere ev sahibidir keşkelerim ![]() ![]() ![]() CheLiSki |
|
|
|
#270 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Sevdan üflendi bir kere vakit aşk-ı kıyamet ![]() ![]() ![]() Sen kopuyorsun yüreğimde; gönlüm gönlüne emanet![]() ![]()
|
|
|
|