![]() |
Cevap : Haftanın Konuğu |
![]() |
![]() |
#257 | |
merve16
|
![]() Cevap : Haftanın KonuğuAlıntı:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
|
![]() Cevap : Haftanın Konuğu9 ![]() Bir hafta boyunca arkadaşımızı burada ağırlıycaz ![]() ![]() ![]() ![]() Sanırım havanın soğuk olması resimlerede yansıdı ama ortamın en kısa zamanda yumuşamaya başlıycağına eminim=) evet arkadaşlar bu haftaki konuğumuza öncelikle teşekkürlerimi iletiyorum kırmayıp konukluğumuzu kabul ettiği için
![]() ![]() saygılarımla Sudenaz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
sam00
|
![]() Cevap : Haftanın KonuğuTeşekkürler Sevgili Sudenaz ![]() ![]() ![]() Herkese çok teşekkür ediyorum ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
|
![]() Cevap : Haftanın Konuğuasıl konukluğumuzu kabul ettiğiniz için biz teşekkür ederiz ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#261 |
|
![]() Cevap : Haftanın Konuğuilk soru benden olsun o halde bismillah diyelim ve başlayalım=) sam00 nasıl biridir bize kendinizden bahsedermisiniz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
sam00
|
![]() Cevap : Haftanın KonuğuNasıl anlatacağımı bilemiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Haftanın KonuğuDaha çok küçüksün ama kendine bir hedef belirledinmi?Hedeflerini öğrenebilirmiyiz acaba ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
sam00
|
![]() Cevap : Haftanın KonuğuEvet biraz küçüğüm ama beni diğer çocuklar gibi sanmayın tam aksine counter felan hiç sevmem ![]() ![]() Hedefim, yüksek notlar alıp Adana Anadolu Lisesi ne gitmek ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
|
![]() Cevap : Haftanın Konuğuyaşınıın bu kadar küçük olduğunu bilmiyordum gerçekden öğrenmiş olduk=) o kadar olgun davranıyorsun ki bundan olsa gerek ![]() sorumu cevapladığın için tşk ederim ![]() hayatında belilediğin hedaflerin olması dileğiyle herşey gönlünce olsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
sam00
|
![]() Cevap : Haftanın KonuğuGaliba kimse beni merak etmiyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
|
![]() Cevap : Haftanın Konuğuaşk olsun öyle şey olur mu? hiç ![]() ![]() ![]() aslında her girdiğimde soru sormak istiyorum bu konuyu açıyorum ama seninle ilgili ufacık bile bir bilgim olmadığı için sormakda hep tereddüt ediyorum yoksa seni merak etmediğimizden değil yani üzülme=) okul hayatını anlat bakalım bize nasıl bir öğrencisin nasıl bir arkadaşsın sınavlarda nasılsın=)kısa cevaplar istemiyorum ama=)seni tanımak istiyorum=) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
sam00
|
![]() Cevap : Haftanın KonuğuNasıl anlatacağımı bilmiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
|
![]() Cevap : Haftanın Konuğumaşaallah maşaallah nazar değmesin=) ortaokulda bende böyleydim herşey sıradan olunca ve bir o kadarda yolunda olunca(kötü örnek olmak için değil gerçekleri söylüyorum=)) ilerde insa sıkılıyor ama şimdi mesela kopya bende çekmiyorum ama sınıfta komedi + ipuçları uçuşunca sende yardım etmeden veya espri yapmadan durman imkansız kendini alamıyorsun ki yani bu düşüncelrinin hepsi ielrde teker teker değişcek emin olabilirsin arkadaş konusuna gelirsek daha herşey çok basit olmalı insanın kişilği yeni yeni oturmaya başlıyor yani iyi dediğin arkadaşlarına belki lisede çok kötü diyceksin o kadar karışık ki herşey insan bocalamadan edemiyor bazen ama hayatında herşeyin herzaman için yolunda gitmesi dileğiyle ![]() ![]() ![]() ![]() bu benim yaşam tecrübelerimden di=) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
|
![]() Cevap : Haftanın Konuğukendine özeleştri yaptığında ne gibi eksikler görüyorsun kendinde? |
![]() |
![]() |
|