Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Tanışma Odası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
haftanın, konuğu

Cevap : Haftanın Konuğu

Eski 11-13-2008   #256
sudenaz

estağfurullah önemli değil
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-13-2008   #257
merve16

Alıntı:
Kim O tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Bende soru sormak istiyorum küçüklüğünde mutlaka bir hedef belirlemişindir seninde hedeflerin mutlaka vardır bize anlatırmısın bu hedefini başarabilirmisin ve nasıl bir yaşantın var ileriye dönük ne gibi planların var
ileriye dönük planlarım dediğim gibi bilgisayar öğretmeni olmak ama ben ileriyi fazla düşünmek istemiyorum çünkü nedense korkuyorum biliyorum hedefsiz olmaz ama hedefim var zaten sadece düşünmek istemiyorum galiba sevdiklerimi kaybetmekten korkuyorum işte bilmiyorum

Eski 11-17-2008   #258
sudenaz
Icon1861

9Haftanın Konuğu Sevgili sam00
Bir hafta boyunca arkadaşımızı burada ağırlıycaz

Sanırım havanın soğuk olması resimlerede yansıdı ama ortamın en kısa zamanda yumuşamaya başlıycağına eminim=)

evet arkadaşlar bu haftaki konuğumuza öncelikle teşekkürlerimi iletiyorum kırmayıp konukluğumuzu kabul ettiği içinSevgili sam00'ı tanımak sizin elinizde online konumdayken istediğiniz soruları sorabilirsiniz
saygılarımla Sudenaz

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-18-2008   #259
sam00

Teşekkürler Sevgili Sudenaz:icononayli:
Herkese çok teşekkür ediyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-18-2008   #260
sudenaz

asıl konukluğumuzu kabul ettiğiniz için biz teşekkür ederiz
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-18-2008   #261
sudenaz

ilk soru benden olsun o halde bismillah diyelim ve başlayalım=)
sam00 nasıl biridir bize kendinizden bahsedermisiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-19-2008   #262
sam00

Nasıl anlatacağımı bilemiyorum Ne anlatacağımı bilmiyorum Ben ; Şu anda 6 sınıftayım, şu ana kadar hiç düşük not almadım(5 ten aşağı) hatta ben 4 yaşındayken abim 1'e gidiyordu kendi başıma okuma-yazma öğrendim tüm öğrencilere karne verilirken bana diploma verildi (4 yaşındayken) Karanlıktan korkmam sadece büyük boruların yanına yaklaşında birşey olmasından korkarım Çevreye açığımdır Asla negatif enerji vermem çevrendekilere Annem-babam tartışınca üzülüp başka bir yere gitmem, orada kalıp gülmeye çalışırım benim bu halimden annemin yüzü güüler annem gülünce babam güler Yani güler yüzlüyümdür :):)
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-19-2008   #263
Şengül Şirin

Daha çok küçüksün ama kendine bir hedef belirledinmi?Hedeflerini öğrenebilirmiyiz acaba
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-19-2008   #264
sam00

Evet biraz küçüğüm ama beni diğer çocuklar gibi sanmayın tam aksine counter felan hiç sevmem

Hedefim, yüksek notlar alıp Adana Anadolu Lisesi ne gitmek Şimdilik bunları düşünüyorum çünkü daha fazlasını düşünürsen şimdiki yapmam gereken işlerde iyi olamam ama zamanı gelince ilerisinide düşünüyorum Sevgili Şengül

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-19-2008   #265
sudenaz

yaşınıın bu kadar küçük olduğunu bilmiyordum gerçekden öğrenmiş olduk=)
o kadar olgun davranıyorsun ki bundan olsa gerek
sorumu cevapladığın için tşk ederim
hayatında belilediğin hedaflerin olması dileğiyle herşey gönlünce olsun

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-21-2008   #266
sam00

Galiba kimse beni merak etmiyor Beni boşuna seçmişsiniz :(
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-21-2008   #267
sudenaz

aşk olsun öyle şey olur mu? hiç
aslında her girdiğimde soru sormak istiyorum bu konuyu açıyorum ama seninle ilgili ufacık bile bir bilgim olmadığı için sormakda hep tereddüt ediyorum yoksa seni merak etmediğimizden değil yani üzülme=)

okul hayatını anlat bakalım bize nasıl bir öğrencisin nasıl bir arkadaşsın sınavlarda nasılsın=)kısa cevaplar istemiyorum ama=)seni tanımak istiyorum=)

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-21-2008   #268
sam00

Nasıl anlatacağımı bilmiyorum O kadar iyiyim ki iki kelimeyle bitecek birşey sanki Dediğim gibi hayatımda hiç karnemde 4 gelmedi, 6 sınıftayım Hayatımda asla küfür ve argo söz kullanmadım Kavga etmedim Okula gelince okul biraz pis Başarı bakımından iyi ama tuvaletler çok pis Sınavlarda iyiyimdir Kopya çekmeyi aklımdan bile geçirmem Satranç ta çok iyiyimdir Turnuvalara katıldım Ama ne yazıkki birinci olamadım Ama ilk 100 e falan girdim Daha nasıl anlatayım bilemiyorum
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-21-2008   #269
sudenaz

maşaallah maşaallah nazar değmesin=)
ortaokulda bende böyleydim herşey sıradan olunca ve bir o kadarda yolunda olunca(kötü örnek olmak için değil gerçekleri söylüyorum=)) ilerde insa sıkılıyor ama şimdi mesela kopya bende çekmiyorum ama sınıfta komedi + ipuçları uçuşunca sende yardım etmeden veya espri yapmadan durman imkansız kendini alamıyorsun ki yani bu düşüncelrinin hepsi ielrde teker teker değişcek emin olabilirsin arkadaş konusuna gelirsek daha herşey çok basit olmalı insanın kişilği yeni yeni oturmaya başlıyor yani iyi dediğin arkadaşlarına belki lisede çok kötü diyceksin o kadar karışık ki herşey insan bocalamadan edemiyor bazen ama hayatında herşeyin herzaman için yolunda gitmesi dileğiyle
bu benim yaşam tecrübelerimden di=)

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-21-2008   #270
sudenaz

kendine özeleştri yaptığında ne gibi eksikler görüyorsun kendinde?
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com