![]() |
Cevap : Günün Sözü |
![]() |
![]() |
#256 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : Günün SözüTürklerin ruhu yeniden parlayacak ve silah kullanmak için doğan bu kahraman milletin tarihi eski ışığını bulacaktır
![]() "Fieldmareşal von Moltke -Alman Genelkurmay Başkanı" |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Cevap : Günün Sözü"Dün altında olan çimenler bugün üstünde yeşerdi
![]() Ey yolcu anla ki, şu toprak günahtan gayri her şeyi örter ![]() Behlül Dânâ
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
|
![]() Cevap : Günün SözüBiz hem kurtların doymasını, hem de koyunların sağ kalmasını istiyoruz ![]() Lev Tolstoy |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
|
![]() Cevap : Günün SözüEğer sen, başkalarından kendine saygı beklersen bu onlar için büyük bir şeydir ![]() ![]() Fyodor Mikailoviç Dostoyevski |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
|
![]() Cevap : Günün SözüEğer büyük kitleleri ikna edebilmişse, fikirler silahlara ihtiyaç duymaz ![]() Fidel Castro |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#261 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Günün SözüHiddet ve kin gözleri kör eder,gerçekleri görmez olur ![]() Hacı Bayram-ı Veli (ra) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
|
![]() Cevap : Günün SözüMemur beni kanun adına tutukladı, ben onu özgürlük adına tokatladım ![]() Clément Duval [Fransız anarşist (1844 -1935)] |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Cevap : Günün Sözü" Dün öldü, bugün can veriyor, yarın ise henüz doğmadı
![]() ![]() Bişr-i Hâfî |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Cevap : Günün SözüTARİH yazmak, TARİH yapmak kadar mühimdir
![]() M ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Equinox
![]() |
![]() Cevap : Günün SözüAhıra girince kişniyorsa at,
Eve gelince gülüyorsa avrat, Birde hayırlıysa evlat, Düğüne ne hacet, gir oyna çık oyna ![]() Ahıra girince kişnemiyorsa at, Eve gelince gülmüyorsa avrat, Birde hayırsızsa evlat, Cenazeye ne hacet, gir ağla çık ağla ![]() Atasözü
![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Cevap : Günün SözüBilmediklerimi ayağımın altına alsaydım başım göğe ererdi
![]() İmam-ı Azam |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Günün SözüBir işte tam başarıya ulaşmak için,başlangıçtaki sıkı tutumun sonuna kadar sürmesi gerekir ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Cevap : Günün SözüHalk İÇİnde Muteber Bİr Nesne Yok Devlet Gİbİİ
![]() Olmaya Devlet Cİhanda Bİr Nefes Sihat Gİbİ Kanunİ Sultan SÜleyman |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
|
![]() Cevap : Günün SözüYok etme tutkusu aynı zamanda yaratıcı bir tutkudur ![]() Mihail Bakunin (Rus anarşist) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
fatmanur
|
![]() Cevap : Günün SözüTaş yeşermez geçmiş olsa da nevbahar, Toprak ol da bak nasıl güller açar ![]() Taş gibi idin, çok gönül kırdın,yeter ![]() Toprak ol, üstünde hoş güller biter ![]() (hz
![]()
Sen öyle rahmet edersin ki rahmetinin bir cilvesi cennetim olur Rahmetinden bir parıltı sonsuz mutluluğumdur Rahmetinin bir damlası herkesin rızkına kefil olur Su çorak gönlüme merhametini indir Su fani ömrümü sonsuzluğa eriştir ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|