|
|
#256 |
|
TEMUR38
|
olmuyorum varmı ![]() ![]() ![]() alttaki aşkımın arkadaşı olsun ![]() ![]()
İLLEDE BÜŞŞŞRAAAA :)) :43:43BLACKROSE <3
|
|
|
|
#257 |
|
suskun
|
:))tmm olsun bakalım alttakide benim kankam olsun
|
#258 |
|
ctn_86
|
ımm angeles kızacak ama olayım bi süreliğine :):):):) alttaki benim halamın çoçuğu olsun :) |
|
|
|
#259 |
|
suskun
|
ctn kaknka olduk:)angeles bişey demez sever seni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() halanın kızı olayım bari![]() ![]() alttaki benim kardeşim olsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#260 |
|
ctn_86
|
aslında kerdeşin olabilir miyim yaş itibariyle bilemiorum ama olayım hadi :) alttaki benim babaannem olsun :) |
|
|
|
#261 |
|
suskun
|
ayyy babannen oldum ![]() tabi bende yaş itibariyle babnne oolmamm ama senimi kırıcam olayım berii:))Alttaki beim dedemin kızının kızının çocuğunun torunu olsun:)) |
|
|
|
#262 |
|
ctn_86
|
valla kim olacağımı pek de anlamış değilim ama olayım bari ![]() ![]() ![]() alttaki benim evde kalmış kuzenim olsun :) |
|
|
|
#263 |
|
suskun
|
aaaa evde kalmışmı neyse olayım bare:) alttaki benim felsefe öğretmenim olsun:)) |
|
|
|
#264 |
|
ctn_86
|
yapma gözünü seveyim herşeyi kabul ederim ama bunu asla felsefe en nefret ettiğim derslerden birisi :):):) hele öğretmenliği ayy düşüncesi bile kötü :) alttaki benim hiç sevmediğim iktisat hocam olsun o zaman hıhh |
|
|
|
#265 |
|
suskun
|
valla hiç anlamam o dersten çünki hiç görmedim:)alanıma girmiyor yane:)) alttakide benim en gıcık olduğum dersin öğretmeni ingilizce öğretmenim olsun oz<man:)) |
|
|
|
#266 |
|
ctn_86
|
bak ingilizce hocası olur :):):) hımm o zaman sen de benim neyim ol ![]() ![]() du bi düşüneyim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() buldum kayınvalidem :):):):)
|
|
|
|
#267 |
|
angelesdream
|
aşkolsun bana bunumu layık görüyorsun sevgili dostum hıh:)neyse alttakide benim en sevdiğim kuzenımın sevgilisi olsun:) (mümkünse sarışın tercihimizdir:) |
|
|
|
#268 |
|
pesimistt
|
yoh yha bn olmaym alttaki sınıf ark olsun
|
|