![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
TEMUR38
|
![]() olmuyorum varmı ![]() ![]() ![]() alttaki aşkımın arkadaşı olsun ![]() ![]() ![]()
İLLEDE BÜŞŞŞRAAAA :)) :43:43BLACKROSE <3
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
suskun
|
![]() :))tmm olsun bakalım alttakide benim kankam olsun
![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
ctn_86
|
![]() ımm angeles kızacak ama olayım bi süreliğine :):):):) alttaki benim halamın çoçuğu olsun :) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
suskun
|
![]() ctn kaknka olduk:)angeles bişey demez sever seni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alttaki benim kardeşim olsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
ctn_86
|
![]() aslında kerdeşin olabilir miyim yaş itibariyle bilemiorum ama olayım hadi :) alttaki benim babaannem olsun :) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#261 |
suskun
|
![]() ayyy babannen oldum ![]() ![]() Alttaki beim dedemin kızının kızının çocuğunun torunu olsun:)) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
ctn_86
|
![]() valla kim olacağımı pek de anlamış değilim ama olayım bari ![]() ![]() ![]() alttaki benim evde kalmış kuzenim olsun :) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
suskun
|
![]() aaaa evde kalmışmı neyse olayım bare:) alttaki benim felsefe öğretmenim olsun:)) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
ctn_86
|
![]() yapma gözünü seveyim herşeyi kabul ederim ama bunu asla felsefe en nefret ettiğim derslerden birisi :):):) hele öğretmenliği ayy düşüncesi bile kötü :) alttaki benim hiç sevmediğim iktisat hocam olsun o zaman hıhh |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
suskun
|
![]() valla hiç anlamam o dersten çünki hiç görmedim:)alanıma girmiyor yane:)) alttakide benim en gıcık olduğum dersin öğretmeni ingilizce öğretmenim olsun oz<man:)) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
ctn_86
|
![]() bak ingilizce hocası olur :):):) hımm o zaman sen de benim neyim ol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
angelesdream
|
![]() aşkolsun bana bunumu layık görüyorsun sevgili dostum ![]() neyse alttakide benim en sevdiğim kuzenımın sevgilisi olsun:) (mümkünse sarışın tercihimizdir:) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
pesimistt
|
![]() yoh yha bn olmaym alttaki sınıf ark olsun
![]() ![]() ![]() İçim dışım sen koksun ![]() ![]() ![]() Sensiz uyuduğum her gece ![]() ![]() ![]() Rüyalarıma gel ![]() ![]() ![]() Umutlarıma gel ![]() ![]() ![]() Süsle yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|