Cevap : Günün Fıkrası :) |
03-08-2009 | #256 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Ana tarafından İstanbul'da bir berberde, Dursun Karadenizlilerin çok cesur erkekler olduğunu, sabunsuz traş olduklarını iddia edip ilk denemeyi biraz zor ve acılı da olsa kendisinde yaptırmış Dursun'un traşı acı içerisinde bittikten sonra Temel koltuğa oturunca berber: "Siz de Karadenizlisiniz, sizinki de mi sabunsuz?", diye sorunca Temel, "Ben ana tarafından İstanbulluyum" demiş
03-09-2009 | #257 |
aksel
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Bir savaş gemisi karanlık ve sisli bir gecede yol alıyormuş Derken kaptan köşkündeki komutan tam karşıda ve uzakta üzerlerine doğru gelen bir ışık farketmiş Hemen karşı tarafa sinyal göndererek su mesajı geçmiş: "Derhal rotanızı 30 derece doğuya çeviriniz!" Karşıdan anında cevap gelmiş: "Sen rotanı 30 derece batıya çevir!" Komutan şaşırmış, biraz da sinirlenmiş, mesajı tekrarlamış: "Rotanı derhal 30 derece doğuya çevir, emrediyorum!" Karşıdan cevap: "Asıl sen rotanı 30 derece batıya çevireceksin!" Komutan öfkeden küplere binmiş, bir mesaj daha yollamiş: "Ben 30 yıllık kaptanım, sana son kez emrediyorum, rotanı 30 derece batıya çevir!" "Sen 30 senelik kaptansan ben de 20 senelik denizciyim, sen rotanı 30 derece doğuya çevir!" Komutan, o kadar sinirlenmiş ki, hemen mürettebata bütün topları ateşe hazır hale getirmelerini emretmiş ve son kez bir mesaj göndermiş: "Burası bir savaş gemisi, derhal rotanı 30 derece batıya çevirmezsen ateşe başlayacağız" "Buras da bir deniz feneri Sen rotanı bir an önce 30 derece doğuya çevirmezsen birazdan kayalara çarpacaksın
03-10-2009 | #258 |
aksel
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Tetris Temel, bir binanın aşağısında durmuş, arkadaşlarını da çatıya çıkarmış Aşağıdan arkadaşlarına bağırmış: "Sen iki kolunu da yana açıp atla!" Birinci, Temel'in dediğini yapıp atlamış Güm! Temel yine bağırmış: "Sen sağ kolunu yana aç öyle atla!" İkinci de Temel'in dediğini yapmış Güm! Üçüncüye de: "Sen de iki kolunu yana yapıştır öyle atla!" demiş, o da Temel'in dediğini yapmış Güm! Bu arada yoldan geçen adamın biri sormuş: "Kardeşim siz ne yapıyorsunuz Allah aşkına?" Temel dönmüş: "Ne var? Tetris oynuyoruz"
03-12-2009 | #259 |
aksel
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Yumurta sorunu İskoçyalı'nın tavuğu İngiliz'in bahçesine yumurtlamış Biri: "Tavuk benim, yumurta da benimdir" diyor Diğeri: "Benim bahçem, dolayısı ile yumurta da benimdir" En sonunda İskoç: "Bu böyle sürer gider En iyisi birbirimize birer tekme atalım Yerde en kısa süre kalan yumurtayı alsın" der İngiliz de kabul eder İskoç'un önce tekme atmasına karar verirler İskoç en ağır postallarını giyip gelir İyice bir abanıp İngiliz'in bacaklarının arasına bir tekme atar İngiliz yerden yarım saat sonra ancak kalkabilir İngiliz tam tekmeyi atmak için hazırlanacakken, İskoç yumurtayı uzatır: "Al senin olsun, bir yumurta için değmez"
03-13-2009 | #260 |
aksel
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Tahmin Bir delikanlı heyecanla annesine gelir ve aşık olduğunu, evlenmek istediğini ve kızı onunla tanıştırmak istediğini söyler Ama sadece eğlence olsun diye eve 3 kız getireceğini ve annesinin evleneceği kızı tahmin etmesini ister Ertesi gün 3 güzel kızla eve gelir Otururlar, bir süre sohbet ederler Bir süre sonra çocuk heyecanla annesine sorar: "Tahmin ettin mi?" diye Anne duraksamadan cevap verir: "Ortadaki kızıl saçlı olan" Oğlan hayretle annesine sorar: "İnanılmaz, nasıl bildin?" Anne cevap verir: "Bir tek ondan hoşlanmadım"
03-13-2009 | #261 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Üzüntü Yasli milyonerin genç ve güzel karisi ölmüstü Cenaze töreninde kadinin genç sevgilisi o kadar yirtinip dövündü ki, yasli koca dayanamadi ve yanina gitti; - Üzülme delikanli Tekrar evlenmeyi düsünüyorum
03-14-2009 | #262 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Bijon Arabanın lastiği tam akıl hastanesinin önünde patlar Adam arabayı kenara zor yanaştırır Hemen dışarı çıkar Kriko, stepne, bijon anahtarı derken tekeri söker Tam söktüğü anda 4 adet bijon, yuvarlanıp yağmur mazgalına düşer Mazgal açılır gibi değil, bijonlara ulaşmak mümkün değil Adam bir sağına bakar, bir soluna bakar, çaresiz kaldırıma çöker Olayı en başından beri akıl hastanesinin demir parmaklıklı penceresinden izleyen bir akıl hastası adama seslenir: "Sen ne yapıyorsun orada öyle?" "Sorma birader, lastik patladı ve değiştirirken bijonları mazgala düşürdüm" "Düşündüğün şeye bak! Diğer lastiklerden birer tane bijon çıkar Hepsi 3 bijonlu olsun ziyanı yok seni lastikçiye kadar idare eder" Adam hemen denileni yapar ve akıl hastanesindeki deliye seslenir: "Senin ne işin var allah aşkına tımarhanede?" "Sor mu bu şimdi? Biz burada delilikten yatıyoruz kardeşim, salaklıktan değil"
03-16-2009 | #263 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Kedi Adam, karısının kedisinden nefret etmektedir Kadın evde yokken, arabaya attığı gibi uzak bir mahalleye bırakır hayvanı ve eve geri gelir Bakar bizimki kanepenin üzerinde mışıl mışıl uyuyor Ertesi hafta daha uzağa bırakır Geri gelir, bizimki gene kanepenin üzerinde En sonunda alır hayvanı çok uzaklara gider Akşam evde telefon çalar Kadın telefonu açar, karşısında kocası "Alo? Necla kedi evde mi?" "Evde" "Versene şunu bana Kayboldum bana yolu tarif etsin"
03-17-2009 | #264 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Pantolon Adamın biri yolda yürürken, önünden yürüyen başka bir adama gözü takılmış Adam sürekli şapkasının üzerinden kafasını kaşıyormuş Adam en sonunda dayanamayıp önden yürüyene sormuş: "Beyefendi birşey sorabilir miyim? "Buyrun" "Afedersiniz ama dikkatimi çekti, dayanamadım Neden başınızı şapkanızın üzerinden kaşıyorsunuz? Şapkanızı çıkarıp kafanızı kaşısanız daha kolay değil mi?" "Ben size bir soru sorabilir miyim? "Buyrun" "Siz bacağınız kaşındığında pantolonunuzu mu çıkarıyorsunuz?"
03-18-2009 | #265 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Barmen Bir adam bara girer ve barmene: "Herkese benden bir içki, sen de iç bir tane" der Barmen "Peki efendim" diyerek bardaki herkese birer içki verir, kendisi de bir tane içer Hesap gelince adam pişkin pişkin "Param yok" der Barmen çok sinirlenir, güvenliği çağırıp adamı döve döve dışarı attırır Ertesi gün aynı adam yine gelir, barmene döner; "Herkese benden bir içki Ama sana yok Sen içince sapıtıyorsun"
03-19-2009 | #266 |
aksel
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Futbol Bir futbol fanatiği birgün arkadaşının ziyaretine gider Arkadaşı ise ölüm döşeğinde azraille boğuşuyor Perişan durumda olan arkadaşına rağmen dayanamaz ve sorar: "Bana bir iyilik yap ve öbür tarafa gittiğinde orda da futbol var mı yok mu diye haber ver" Arkadaşı tamam der Adam öldükten iki hafta sonra fanatik arkadaşını ziyaret eder Fanatik olan, arkadaşının hayaletini görünce saşkınlıkla kalkar Hayalet: "Sana bir iyi bir de kötü haberim var, ilk önce hangisini söyleyeyim?" Fanatik: "İyi haberden başla" "İyi haber; her carşamba arkadaşlarla maç yapıyoruz Kötü haber ise; bu çarşamba kalecimiz sensin!"
03-20-2009 | #267 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Dudak Izleri Bir kiz yurdunda söyle bir sorun yasanmaktadir Kizlar, sabah dudaklarina ruj sürdükten sonra aynayi öperek dudak izi birakmaktadirlar, bunlarin temizlenmesi sorun olmaktadir Yurdun müdürü birgün yurtta kalan kizlari ve tuvaletleri temizleyen hademeyi tuvalete toplar Kizlara yönelik söyle bir konusma yapar : - Bazilariniz dudaklarina ruj sürdükten sonra aynalari öperek dudak izi birakiyorlar Hadememiz bunlari temizlerken çok zorlaniyor Simdi ne kadar zorlandigini hepberaber izleyelim Sonra bir isareti ile hademe firçasini klozetlerden birine daldirip aynayi temizlemeye baslar O günden sonra aynalarda bir daha dudak izine rastlanmaz
03-21-2009 | #268 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Derin mi? Temel, dere kenarında oturuyormuş Oradan cipiyle geçmekte olan bir adam suyun derin olup olmadığını sormuş Temel de: "Derin değildir geçebilirsin" demiş Adam da Temel'e güvenerek suya cipiyle girmiş Araba bir anda sulara gömülmüş Kan ter içinde sudan çıkan adam Temel'in yakasına yapışmış "Hani derin değildi kardeşim!" "Abi vallahi benim suçum yok, demin bir ördek geçiyordu su da beline geliyordu"
03-21-2009 | #269 |
David
|
Cevap : Günün Fıkrası :):) Akıllı insanın hali başka oluyor yahu! |
Cevap : Günün Fıkrası :) |
03-22-2009 | #270 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Tanısana hadi Biyoloji dersinden yapılacak sınav için sınıftaki herkez acayip çalışmış, notlar fotokopiler havada uçuşmuş Daha sonra sınavın yapılacağı gün gitmişler bir de bakmışlar, ortada kağıt kalem yok sadece sıra sıra mikroskoplar Hocada başlarında bekliyorken demiş ki, "Bu mikroskoplarda lamda bir böceğin bacağı var, sınavınız bacağından böceği tanımak" Tabi hemen itirazlar ama fayda etmemiş, hoca dediği dedik Öğrenciler mikroskopların başına geçmiş Ama bir şey yapamıyorlar En sonunda biri dayanamamış, kapıyı çarpıp çıkmış Hoca arkasından seslenmiş "Kimsin bakalım sen, kapıyı çarpıp çıkıyorsun?" Kapı hafifçe aralanmış ve bir bacak uzanmış -"Tanısana hadi tanısana kim olduğumu"