|
|
#241 |
|
ctn_86
|
hıhh çok ii oldu çakmağım bitmek üzereydi ![]() ![]() ![]() bu kalem nası bence güzel al senin olsun
|
|
|
|
#242 |
|
ErGENEKON_GS_48
|
İİİ bi kaleme çok ihtiyacım vardı saol ![]() ![]() ![]() En son ne zaman biri sana mektup yolladı ben yolliem sana ![]() ![]() ![]()
|
|
#243 |
|
ctn_86
|
unuttum sanırım iki sene önceydi saol ![]() ![]() ![]() az önce çay içtin ama kendime kahve yaptım sen de ister misin :):):) |
|
|
|
#244 |
|
ErGENEKON_GS_48
|
Kalbinin temizliğindendir belki amma benimde canım acaip bi şekilde kahve çekmişti
Sade ve biraz acı olursa tam süper olur![]() ![]() Bende sana mutluluk tılsımı gönderıom ![]() ![]() |
|
|
|
#245 |
|
ctn_86
|
vaayyy çok tşk ederim gerçekten hımm ben ne hedişye etsem acaba??? ii bi fotoğraf makinesi olsun sana anılarını ölümsüz kılarsın :D:D:D |
|
|
|
#247 |
|
ErGENEKON_GS_48
|
İİİ olurrr saol
![]() ![]() ![]() Ben sana güvercin yolluorum kanatlarının altında sevgi ve barış bulunan ![]() ![]() |
|
|
|
#248 |
|
ctn_86
|
hımm güzelmiş ![]() ![]() ![]() o zaman sen de bi güneşi hakettin dünyanda hiç karanlık olmasın diye |
|
|
|
#250 |
|
ctn_86
|
tşk ederim kahveyle pek ii gitmez ama nesse bi kutu lokum ii gelir sana :):):) |
|
|
|
#253 |
|
ErGENEKON_GS_48
|
Olur tabi
![]() ![]() Sen yollamaa devam et ben burda alıcı buldumm hepsini yiyemicemde kusra bakmazsın dimii![]() ![]() ![]() Kazandıımın yarısını sana yolluom ![]() ![]() |
|
|
|