![]() |
Cevap : Üsteki Üyeye Msn Adresi Uydurmaca |
![]() |
![]() |
#241 |
|
![]() Cevap : Üsteki Üyeye Msn Adresi Uydurmacaee_sonuç ne yani@ ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
_filiz_
|
![]() Cevap : Üsteki Üyeye Msn Adresi Uydurmacane_biliyim_ben@hotmail |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
JOKER
|
![]() Cevap : Üsteki Üyeye Msn Adresi Uydurmacakarışık_filiz@ ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
cansel
|
![]() Cevap : Üsteki Üyeye Msn Adresi Uydurmacaayyaş_very_uyuz_@hotmail ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
JOKER
|
![]() Cevap : Üsteki Üyeye Msn Adresi Uydurmacane yaptığını kendide bilmeyen@ ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
cansel
|
![]() Cevap : Üsteki Üyeye Msn Adresi Uydurmacanerdenbu_kanıyavardın@hotmail ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
JOKER
|
![]() Cevap : Üsteki Üyeye Msn Adresi Uydurmacabana uyuz diyon nerden biliyon ben sölim bilmiyon_ kafana göre yorum yapıyon yine@ |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
cansel
|
![]() Cevap : Üsteki Üyeye Msn Adresi Uydurmacagörünen köy klavuz istemez ayrıca o bnm görüsüm ve sende bana kendini bilemz dedin sende bunu diyerek bnm hakımda yorum yabtın sen nerden bilion sölüüm bilmion@ |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
JOKER
|
![]() Cevap : Üsteki Üyeye Msn Adresi Uydurmacabiliyom cünkü araya pat diye atlayan bana hakaret eden sendin konunun dışından gelip zıplayan sensin yani@ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
cansel
|
![]() Cevap : Üsteki Üyeye Msn Adresi Uydurmacaben o gün sana acıklamasını yabtım dostum dedim ve o gün cvbını aldığını sanıodum ama madem bir daha sordun işte bu yüzden anlamısındır umarım@ |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#251 |
JOKER
|
![]() Cevap : Üsteki Üyeye Msn Adresi Uydurmacavalla ben bişi almadım acıklamanda cok sacma geldi bide bana kardeşim diye yalan söledin yaptığın şeyin açıklaması yok yani ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
fatmanur
|
![]() Cevap : Üsteki Üyeye Msn Adresi Uydurmacane_oluo_burda_yaw@ ![]() ![]()
Sen öyle rahmet edersin ki rahmetinin bir cilvesi cennetim olur Rahmetinden bir parıltı sonsuz mutluluğumdur Rahmetinin bir damlası herkesin rızkına kefil olur Su çorak gönlüme merhametini indir Su fani ömrümü sonsuzluğa eriştir ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
cansel
|
![]() Cevap : Üsteki Üyeye Msn Adresi Uydurmacakardeşim derken dotluk arkadaşlık mabında sen yanlıs anladıysan benm sucum yok ve yalan sölemem sölemedimde nese kapatalım sıktı artık@ |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
cansel
|
![]() Cevap : Üsteki Üyeye Msn Adresi Uydurmacabosver_abi_yaw sudeye kardeş diince gercekten kardeş sanmısda yalan malancı dio bana:) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
JOKER
|
![]() Cevap : Üsteki Üyeye Msn Adresi Uydurmacabencede kapatalım ben mevlana değilim konuşmayı bilenlerle muhatap olmayı isterim hatalı oldu halde kabul etmeyip üste çıkanlarla değil ![]() ![]() ![]() hayatta başarılar sana ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|