![]() |
Cevap : Samimi ve " Sinsi " Sohbetler Diyarı 7/24 |
![]() |
![]() |
#241 |
bonsoir
|
![]() Cevap : Samimi ve " Sinsi " Sohbetler Diyarı 7/24tşkr bizlerde iyiyiz buralardayız nikiniz çok sıradışı:sm_biggrin: |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
sıradışı
|
![]() Cevap : Samimi ve " Sinsi " Sohbetler Diyarı 7/24sağol teşekkürler seninkide fransız dük lerine benziyor:P:D:D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
bonsoir
|
![]() Cevap : Samimi ve " Sinsi " Sohbetler Diyarı 7/24ehem ehem nevetttAkşamları siteye girebildiğim için BONSOİR (iyi akşamlar )diyorum ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
BaRiSlipKnoT
|
![]() Cevap : Samimi ve " Sinsi " Sohbetler Diyarı 7/24Selam millet ,,:Green_Colorz_PDT_45
![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
BaRiSlipKnoT
|
![]() Cevap : Samimi ve " Sinsi " Sohbetler Diyarı 7/24Bu itibar güçleri neye göre artıyo ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
sıradışı
|
![]() Cevap : Samimi ve " Sinsi " Sohbetler Diyarı 7/24bu itibar güçleri mesajlara yazdığın cevablara göre artıyor:) selamlar forumsinsi ailesi:) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Berna
|
![]() Cevap : Samimi ve " Sinsi " Sohbetler Diyarı 7/24Herkese merhabalar , ben geldim :))
![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
[KAPLAN]
|
![]() Cevap : Samimi ve " Sinsi " Sohbetler Diyarı 7/24Uzun bir aradan sonra sizleri yeniden aramızda görmekten mutluluk duyarız ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Berna
|
![]() Cevap : Samimi ve " Sinsi " Sohbetler Diyarı 7/24Teşekkür ederim sevgili Kaplan , uzun bir aradan sonra tekrar sizlerle birlikte olmak güzel ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : Samimi ve " Sinsi " Sohbetler Diyarı 7/24mrblar:D umarım herkes iidir:D
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#251 |
|
![]() Cevap : Samimi ve " Sinsi " Sohbetler Diyarı 7/24slm ben geldim keyifler nasıl arkadaşlar ![]() ![]() ![]() bu arada berna sende hoşgeldin tanımıyorum ama tanışırız inş ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
pesimistt
|
![]() Cevap : Samimi ve " Sinsi " Sohbetler Diyarı 7/24herkese mrb (:
![]() ![]() ![]() İçim dışım sen koksun ![]() ![]() ![]() Sensiz uyuduğum her gece ![]() ![]() ![]() Rüyalarıma gel ![]() ![]() ![]() Umutlarıma gel ![]() ![]() ![]() Süsle yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
bonsoir
|
![]() Cevap : Samimi ve " Sinsi " Sohbetler Diyarı 7/24iyi diyelim iyi olalım ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
bbk
![]() |
![]() Cevap : Samimi ve " Sinsi " Sohbetler Diyarı 7/24sohbet yerimiz burası arkadaşlar ![]() bozuk para var bu arada:P
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
suskun
|
![]() Cevap : Samimi ve " Sinsi " Sohbetler Diyarı 7/24:):) onlar vezneci olması lazım:D
|