![]() |
Cevap : Günün Sözü |
![]() |
![]() |
#241 |
fatmanur
|
![]() Cevap : Günün SözüTaş yeşermez geçmiş olsa da nevbahar, Toprak ol da bak nasıl güller açar ![]() Taş gibi idin, çok gönül kırdın,yeter ![]() Toprak ol, üstünde hoş güller biter ![]() hz
![]()
Sen öyle rahmet edersin ki rahmetinin bir cilvesi cennetim olur Rahmetinden bir parıltı sonsuz mutluluğumdur Rahmetinin bir damlası herkesin rızkına kefil olur Su çorak gönlüme merhametini indir Su fani ömrümü sonsuzluğa eriştir ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Günün SözüAllah korkusu,insanı O"nun gazabından koruyan bir kalkan ve rızasını kazanmaya bir vesiledir ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Günün SözüKur"an hem zikirdir,hem fikirdir,hem hikmettir,hem ilimdir,hem hakikattir,hem şeriaattır,hem hakikattır,hem şeriaattir,hem mü"minlere hüda ve rahmettir, Bediüzzaman |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Günün SözüYolunuzu devam edin ve hata yapın,Yapabildiğiniz kadar yapın ![]() üzerinde bulacaksınız ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Equinox
![]() |
![]() Cevap : Günün Sözü"Bugün bir daha olamayacağın kadar gençsin ![]() ![]() Anonim
![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Günün SözüÖvülmekten hoşlanmak kadar ahmaklık düşünülümez ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Günün SözüMal,ömrü huzur içinde geçirmek içindir ![]() ![]() Sa"di Şirazi (ra) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Günün SözüHer kime şu 5 saadet verilmiş ise,o kimse çok mesuttur; 1-Vucüt sağlığı, 2-Güvenli olması, 3-Rızk genişliği, 4-Şefkatli ve vefalı eş, 5-Feragat duygusu ![]() Molla Cami (ra) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : Günün SözüTürklerden başka dini ve vatanı uğruna canını vermeye hazır asker yoktur
![]() "Hamilton" |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
cansel
|
![]() Cevap : Günün Sözüsen yanmassan, ben yanmassam, biz yanmassak nasıl cıkar KARANLIKLAR AYDINLIĞA
![]() |
![]() |
![]() |
#251 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : Günün SözüZafer, Zafer benimdir diyebilenindir
![]() ![]() "Mustafa Kemal Atatürk" |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Cevap : Günün SözüÜzülme : Altın, ateş ile; iyi kul da belâ ve musibet ile tecrübe edilir
![]() Hz ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Cevap : Günün SözüDiz çök ey zorlu nefs önümde diz çök
![]() İnsandır sanıyordum mukaddes yüke hamal ,hamallık ki sonunda ne rütbe var ne de mal ![]() İşte iz geliniz toprak post Allah dost ![]() Beni kimsecikler okşamaz madem öp beni alnımdan; sen öp seccâdem ![]() Ûstad N ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : Günün SözüNe kadar zengin ve müreffeh olursa olsun, istiklâlden mahrum bir millet, medenî insanlık karşısında uşak olmak mevkiinden yüksek bir muameleye lâyık sayılamaz
![]() "Mustafa Kemal Atatürk" |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : Günün SözüTürklerden bahsediyorum
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Tasso - İtalyan Şair" |