![]() |
Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım) |
![]() |
![]() |
#241 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)-AYKIRI- Nickli Üyeden Alıntı üzerinizdeki olumsuz etkiler elbetteki yaptığınız amellere etki edeceklerdir yaptığınız dua ve formüllerin etki etmesini istiyorsanız öncelikle büyünün bozulmasıdır oda herkezin yapabileceği birşey değildir onun için profesyonel yardım almayı deneyin bazen sadece büyü bozma yapılınca herşey kendiliğinden yoluna girer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pardon profesyonel yardım nasıl alınır acaba?? -------------------- Arkadaşlar derdi olan çok Allah herkese yardım eder inşallah ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)serap_üzgün Nickli Üyeden Alıntı arkadaslar valla benmkı kaç kere dondu ama hep sonu ayrılık ya anlamadım gıtıı bence sızde bosverın valla ALLAH saglık versın ![]() ![]() ![]() Sana bir kaç tane tavsiyede bulunayım o zaman ![]() ''İnsanın mutsuzluğu konusunda masum olduğuna inanması kadar büyük suç olamaz ![]() ![]() İnsanlar uzun süre ilişki yaşamadıklarında karşılarına çıkan ve hoşlandıkları birisine aşık olabilir veya öyle hissedebilirler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Murat_25 Nickli Üyeden Alıntı şimdi ben bunu buraya yazıcam moderatörler kitleyecek yine çözüm olmayacak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ya 1 kişi yokmu burda bana yardımcı olacak allah rızası için ![]() Anlattıklarını okudum ve değerlendirdim ![]() ![]() Şimdi düşüncelerinin seni yönetmesine izin vermişsin ve akıntıda sürüklenip,gidiyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- qontes_18 Nickli Üyeden Alıntı arkadaşlar ben 3 ay once biriyle tanıstım daha dogrusu bu bızım uzaktan akrabamız ve bununla cok ıyı anlastık benım yasımda sureklı gunumun nasıl gectını ne yaptıgımı sonra ben sevmeyen kısının aklı olmadıgını yanı benı etkıleyebılcek herseyı soyledı bana ve basarmadıda degıl ve suan aramıza nedense sogukluk gırdı fazla samımıyet tez ayrılık getırır derler ya o mısal sanırım sımdı msn de ne o slm verıyo ne ben ben vermek ıstıyorum ama araya soguklugu koyan o onceden hemen konusmaya baslardı ne yapıyorsa soylerdı sımdı benım bu durumu duzeltmem ıcın bı dua veya bana yenıden ılgı duyması ıcın bırsey onerırmısınız sordum neden boyle olduk dıye ters tepkı verıyo hayır dıyor ıslerım var ne bılım bahane msn basında degıldım dıyor sımdı cok mutsuzum o bana ne duygu nasıl bırseydı anlamadım ama o mucızevı ve tam karakterlı adam gıbı adam derler ya oyle bırı butun herkezın dılınde zaten yanı benım ask gozuyle gordugum bı yuceltme degıl bu pekı sımdı ben ne yapabılırım sızce hangı dua yı okusam gerı gelır lutfen yardım ![]() ![]() ![]() ![]() Bu bahsettiğin kişi kızlar konusunda biraz bilgili ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yalnız kalma,sosyal aktivitelerine önem ver ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)siriusx Nickli Üyeden Alıntı peygamber bir gün gezerken bir adam görür adam oturmuş dua ediyor ![]() ![]() ![]() ![]() çünkü Allah'tan sabır istedikçe o size sabretmeyi öğrenecek musibetler yollar ![]() ![]() ![]() bence sen de artık daha fazla sabır isteme ![]() vallahi basligi gorunce bende bunlari yazmak icin girdim sabir istemek yanlismis afiyet af istemek cok dogru ![]() ![]() -------------------- bunun icin dua var afiyet ve af isteme duasi benim klavyem ingilizce yazamamda bilen yazsin sana |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)ipekyolu Nickli Üyeden Alıntı sende kaderine bırak herşeyi sende allaha teslim et onu ![]() ![]() ![]() ![]() yaptım sureklı okuyorum ama onu hergun boyle msn acık gordukce ve bana bırsey yazmadıgını gordukce kahroluyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)Ben kafayı sıyırmak üzereyim bu ara benim boşanma davam var ve bir türlü sonuclanmıyor zaten bu anayasa her davayı 4ay ileri itiyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)balance61 Nickli Üyeden Alıntı aynı soru benim de çok kafamı kurcalamaya başladı ![]() ![]() ![]() ![]() evet arkadaslar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)hayalkirikligi Nickli Üyeden Alıntı arkadaslar bu konuyu bende biryerde okumustum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aynı soru benim de çok kafamı kurcalamaya başladı ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)balance61 Nickli Üyeden Alıntı o kadar güçsüz hissediyorum ki kendimi artık ağlayamıyorum bile ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() içimden geldi sizlerle paylaşmak istedim ii ki bulmuşum bu siteyi ![]() ![]() arkadaslar bu konuyu bende biryerde okumustum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)cok uzuldum inan ![]() ![]() -------------------- kusura bakma, yanlislikla yollamisim ![]() Bunlarin gunah olup olmadiginada O karar verir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Allah yardimcin olsun ![]() ![]() Allah tum sevenleri kavustursun insallah ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)pink_lovexx Nickli Üyeden Alıntı ben umudumu hiç kesmedim hep inandım ve bi kuvvet beni ona çekiyo vazgeçemiyorum sadece ailesi bişeyler yaptığından korkuyorum benimki şüphe ama annesinin böyle şeylerle uğraştığını biliyorum o yüzden benden bi uzaklaşıyo bi yakınlaşıyo dua ettiğim zaman bana yakın ama duayı bıraktığımda benden nefret ediyo git gel oldu anlayacağınız allah yardımcımız olsun kötülüklerden korusun hepimizi sana güzel bi çalışma yapcam ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#251 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)kayınvalidem aileme çok karışıyor çocuklarımı yönetmeye çalışıyor eşim ve benim yerime plan yapıyor ve onu uygulamamızı istiyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)Unutma Ozgecan kardesim,sabrın karşılığı hesapsızdır ![]() ![]() ![]() ![]() Cenab-ı Hak Kur’an’ı Kerim’inde sabredenlere hesapsız mükâfat va’d ederek şöyle buyu ruyor: “(Resulüm) söyle: Ey inanan kullarım! Rabbinize karşı gelmekten sakının ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * Bu da en sevdigim yazılardan biridir ![]() ![]() Tevbe: Kime ki tevbe ve günahlardan pişman olup, Allah’a yönelme ve ona niyaz etme nasip olursa, ona da afv ve mağfiret nasip olur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dua ve iltica: Her kime ki, Allah’a ihlâsla dua edip yalvarmak ve iltica etmek nasip olursa, o da er veya geç isabetten, icabetten, mahrum kalmaz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İnfak: Kime muhtaçlara yardım etmek nasip olursa, o kimse mutlaka ve en kısa zamanda Allah’tan karşılığını görür ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Velhasıl, duada sözünü, nazını-niyazını geçirmek için tıpkı oyuncak isteyen ve oyuncakçının önünden isteği alınmadıkça ayrılmayan ve gözyaşı döküp ağlayan çocuğumuz gibi, Allah huzurunda gözyaşı dökmeliyiz ![]() Dua ile dilekçeyi yazmalı; ama o dilekçenin mührünün namaz, secde, gözyaşı olduğu asla unutulmamalıdır ![]() Allah hepimizden razı olsun ![]() ![]() Selametle, |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)ölügelin7 Nickli Üyeden Alıntı bıraz benzıyor hıkayemız ama benım hıkayem o cana kıyarak bıttı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ah kardeşim anlarsın beni sende yaşamışsın aynı durumu çaresizliği bilirsin çok çaresizim çıkmazdayım aldırma diyorsun bırak baban isterse seni öldürsün demişsin ahhh keşke beni öldürdükleriyle kalsalar kardeşim 2 abim var 2side evli çoluk çocugu var beni öldürmekle kalmazlarki gider karşı tarafıda hallederler bu sefer??? 2 yuva benim yüzümden yıkılmış olucak çolukları çocukları öksüz kalıcak annem babam boynu bükük insan içine çıkamıyacak kaçıp gitsem nereye gidicem hangi dala tutunucam hadi kaçtım gittim peşimi bırakıcaklarınımı sanıyorsun bırakmıyacaklar ve iş dönüp dolaşıp cinayete kadar gelecek çünkü adam pişkin rahat vicdansız ne olursa olsun kabul etmiyor inkar ediyor onlarada aynısını diyecek sıyrılmak için dedide git buyur abinleremi söylüyorsun ne yapıyorsan yap die allah kimseyi böyle çaresiz bırakmasın işledigim hatayamı günahamı yanayım rabbime karşı olan utancımamı yoksa içimdeki cana kıyıcagımamı 6 yıl tanıdıgım sandıgım adamın kahpeliğine yaptıklarınamı rezil bir durumdayım beter çaresiz çıkmaz bir durumda Allaha sığındım yatıyorum kalkıyorum rabbime yakarıyorum sabahtan sakşama kadar akşamdan sabaha kadar dualar ediyor gözlerimden kan gelene kadar ağlıyorum ama çare ??? tek çarem Allahtan birde burda olan bilgilerine güvenilecek kardeşlerden yardım dileniyorum ah kardeşim ne desem ne anlatsam olmuyor bu acının tarifi yok |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)yok küçük görmüyorm zaten kaptırdım ordakileri tercih etti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)ozgecan1989 Nickli Üyeden Alıntı Öncelikle Hepinize Sevgi Dolu Merhabalar ![]() ![]() ![]() Ve Şuan Yazımı Okuyan Herkesten Öncelikle ALLAH razı olsun ![]() ![]() ![]() ![]() ALLAH Rızası için Sizlerden yardım istiyorum ![]() ![]() Dostlar 6 yıllık bir birliktelikten çok büyük kazık yedim öyle böyle bir kazık değil inanın derdimin sadece terkedilmişlik olmasını okadar çok isterdimki ama benim derdim terkedilmişliktende büyük hemde çok büyük 6 yıllık bir birlikteliğim vardı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gözünüz aydın HAMİLESİNİZ oan dünya yıkıldı sandım başıma kulaklarım çınladı gözlerim karardı kendimi yerde buldum doktor konuşuyordu ama ben sadece dudak kıpırdadışlarını görüyordum ben gibi ablam kuzenim şoktaydı hesaplara göre 2 hafta 3 günlük hamileydim ertesi gün oldu ve ablam beni terkeden ve bu olayda en az ben kadar hatalı olan kişiyi aramaya koyuldu ama açmıyordu telefonları hiçbirşekilde ulaşamıyorduk çevresindeki birkaç arkadaşına ulaşmış ablam anlatmış durumu o kişilerde hemen o şahısa gidip bildirmişler ve şahısın tepkisi aynen şu olmuş ki ulaştıgımız zaman bizede tepkisi aynıydı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Biliyorum günahkarım hatalıyım en az onun kadar ama nefsime yenildim inandım güvendim 6 yıl ya Rabbime yalvarıyorum beni affetmesi için ve diyorum Rabbimin ya cezası yada Bir Mucizesi bu içime düşürdügü can ama adam benden hiçbirşekilde medet umma kabul etmiyorum çocuguda senide diyor aldırmam için arkadaşlarını aratıyor doktor ayarlandı senin evet demene bakıyor die sıkıştım kaldım öyle bir çıkmaz yolki öyle bir acıki dostlar allah rızası için bir yol gösterin ![]() ![]() ![]() Şimdiden bu satırları okuyan okumayan herkese teşekkür ederim ![]() ![]() ![]() bıraz benzıyor hıkayemız ama benım hıkayem o cana kıyarak bıttı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|