Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aile, havas, istekleriniz, sevgilii, vsyardım, yardım

Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)

Eski 06-27-2012   #241
Prof. Dr. Sinsi

-AYKIRI- Nickli Üyeden Alıntı

üzerinizdeki olumsuz etkiler elbetteki yaptığınız amellere etki edeceklerdir
yaptığınız dua ve formüllerin etki etmesini istiyorsanız
öncelikle büyünün bozulmasıdır
oda herkezin yapabileceği birşey değildir
onun için profesyonel yardım almayı deneyin

bazen sadece büyü bozma yapılınca herşey kendiliğinden yoluna girer

Pardon profesyonel yardım nasıl alınır acaba??
--------------------
Arkadaşlar derdi olan çok Allah herkese yardım eder inşallahAcaba içlerinizde değerli işini iyi bilen hoca ve ulema kişilerden yardım alıp faydalanan varmı VE ne yapmışlar bu okumuş kişiler nasıl dualar tavsiye etmişler onları açıklarmısınızMisal benim amcam çok değerli bir müftü bir değerdigenç kızken14-15 yaşlarında onlara gittik ve misafir bir kadının benle ilgilenmesi sonucu inanın ertesi gün yatağa düştüm2-3 gün doktor vs iğneler kimse bir şey yapamıyordukalkıp oturacak halim konuşacak halim kalmadıAnnem gözyaşlarına boğuldu babam herkes öylehiç unutmam öğlen namazı amcam eve geldi otur bakiim karşıma dedi ama oturamıyorumkitamam yatsın dedi ve bir duayı 7 kez okuyup hohladı yüzüme bu arada tespihde çekiyordu 7kez okuduğunda kalktım adeta uykudan uyandım ve 3-4 gündür yemediğim yemeği yedim ve kuzenlerle akşam sinemaya gittikama o yedinci okuyuştaki ürpermeyi ve adeta içimden çıkan bir şeyi asla unutmam1-2 ay önce medyum memiş bir konuşmasında en tesirli nazar duası budur dedi ve amcamın okuduğu duayı okuduinanın demekki korkudan amcam okurken ezberledimVe in yeka düllezine kefferu leyyuz liğune kebu eb sarihim lemme semiu zikre ve yegulune innakü le mecnunun illa zikrun lil aleminyanlışlıklar olabilir bilen düzeltsin lütfen işte dertlerinize çare olabilen okuyunca işinizin rast gittiği duaları paylaşınız burda arkadaşlarınızlaki bir sevaba girin bir yuva bir genç kız bir çocuk kurtulsun ve ömür boyu sizlere dualar edilsinyoksa boş boş konuşmakla bir yola çıkılmıyorSağlıcakla kalınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #242
Prof. Dr. Sinsi

serap_üzgün Nickli Üyeden Alıntı

arkadaslar valla benmkı kaç kere dondu ama hep sonu ayrılık ya anlamadım gıtıı bence sızde bosverın valla ALLAH saglık versın

Sana bir kaç tane tavsiyede bulunayım o zaman
''İnsanın mutsuzluğu konusunda masum olduğuna inanması kadar büyük suç olamaz'' demiş ünlü bir düşünür
İnsanlar uzun süre ilişki yaşamadıklarında karşılarına çıkan ve hoşlandıkları birisine aşık olabilir veya öyle hissedebilirlerFakat bu düşünceler gelip geçicidirÖnemli olan sizi mutlu eden birine ne kadar değer verdiğinizdirAşkta fedakarlık olursa,ilişki belirli bir süre sonra bozulurÇünkü fedakarlık bir beklenti içinde olurOndan sevgi istiyorsanız sevgi verinSözünüzü dinlemesini istiyorsanız,sözünü dinleyinBu size ya ondan yada başka bir yerden dönecektir
--------------------

Murat_25 Nickli Üyeden Alıntı

şimdi ben bunu buraya yazıcam moderatörler kitleyecek yine çözüm olmayacak Ya arkadaşlar derdim çok ama çok büyük 5 yıl beraber olduğum insanla ayrılalı 3 ay oldu Çok feci kavga ederek ayrıldık annesi filan da girdi işin içine O gün bugün bi kez olsun aramadı beni aramadı Tlf numarasını değişmiş yollarını değişmiş Bugün bayram belki arar dedim arayan olmadı 3 aydır geceli gündüzlü dua ediyorum sürekli Bu nasıl bir acı arkadaşlar ya inanın bunları yazarken bile ağlıyorum Acımı anlatamam yolda yürürken, uyurken, yemek yerken sürekli sürekli ağlıyorum Allahım sana isyan değil rabbim haşa ama ya benim canımı al, ya da onu bana hayırlsıyla dönder ver rabbim Bitsin bu çilem Anlatılır gibi değil kimse ya hiç kimse düşmanım yaşamasın yaşadıklarımı Izdırabımı bi ben bilirim bide beni yaratan rabbim başka kimse değil Anladım ki bitmeyecek bu çilem böyle eriyip gidicem Boşver diyorum unut diyorum yapamıyorum 3 ay olmuş biraz olsun dinmez mi acım Yok daha da katlanıyor Ne yapacam ben bana bi akıl veren yol gösteren olacak mı Rabbim çıkaracak mı karşıma birisini bana yol gösterecek elimden tutacak birisini Ölümü bile düşünüyorum arkadaşlar inanın taşıyamaz oldum ben Yazık bana da yüzüm gülmez oldu bu siteden bir sürü dua ediyorum sürekli
--------------------
ya 1 kişi yokmu burda bana yardımcı olacak allah rızası için

Anlattıklarını okudum ve değerlendirdimDoğum tarihi gün,ay ve yıl şeklinde verirsen daha detaylı açıklama yapabilirim sanırım
Şimdi düşüncelerinin seni yönetmesine izin vermişsin ve akıntıda sürüklenip,gidiyorsunYardım için yaşadıklarından ve ayrılırken yaşadığın diyaloglardan haberdar olmak gerekDua etmek çok güzeldir,fakat eğer seni sevmesi için dua etti isen,sen ona daha çok bağlanırsınAklıma şuan fazla birşey gelmiyor
--------------------

qontes_18 Nickli Üyeden Alıntı

arkadaşlar ben 3 ay once biriyle tanıstım daha dogrusu bu bızım uzaktan akrabamız ve bununla cok ıyı anlastık benım yasımda sureklı gunumun nasıl gectını ne yaptıgımı sonra ben sevmeyen kısının aklı olmadıgını yanı benı etkıleyebılcek herseyı soyledı bana ve basarmadıda degıl ve suan aramıza nedense sogukluk gırdı fazla samımıyet tez ayrılık getırır derler ya o mısal sanırım sımdı msn de ne o slm verıyo ne ben ben vermek ıstıyorum ama araya soguklugu koyan o onceden hemen konusmaya baslardı ne yapıyorsa soylerdı sımdı benım bu durumu duzeltmem ıcın bı dua veya bana yenıden ılgı duyması ıcın bırsey onerırmısınız sordum neden boyle olduk dıye ters tepkı verıyo hayır dıyor ıslerım var ne bılım bahane msn basında degıldım dıyor sımdı cok mutsuzum o bana ne duygu nasıl bırseydı anlamadım ama o mucızevı ve tam karakterlı adam gıbı adam derler ya oyle bırı butun herkezın dılınde zaten yanı benım ask gozuyle gordugum bı yuceltme degıl bu pekı sımdı ben ne yapabılırım sızce hangı dua yı okusam gerı gelır lutfen yardım

Bu bahsettiğin kişi kızlar konusunda biraz bilgiliSana nasıl davranıcağını iyi bilen biriSenin yaşantını göz önünde bulundurarak seni etkilemişSenin şuan yapman gereken kendine yardım etmenÇünkü,''Allah kendi kendine yardım edene yardım eder''
Yalnız kalma,sosyal aktivitelerine önem ver

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #243
Prof. Dr. Sinsi

siriusx Nickli Üyeden Alıntı

peygamber bir gün gezerken bir adam görür adam oturmuş dua ediyor biraz uzaklaşırlar sonra yanındakine der ki git söyle o dua eden adam o Allah'tan sabır istiyor sabır istemesin afiyet istesin

çünkü Allah'tan sabır istedikçe o size sabretmeyi öğrenecek musibetler yollar yani sabır istedikçe başınıza kötü şeyler gelebilir bunlarla başederek sabırlı olmayı öğrenirsiniz

bence sen de artık daha fazla sabır isteme

vallahi basligi gorunce bende bunlari yazmak icin girdim sabir istemek yanlismis afiyet af istemek cok dogru sabir dert istemek gibi birsey
--------------------
bunun icin dua var afiyet ve af isteme duasi benim klavyem ingilizce yazamamda bilen yazsin sana

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #244
Prof. Dr. Sinsi

ipekyolu Nickli Üyeden Alıntı

sende kaderine bırak herşeyi sende allaha teslim et onukenzul arş ismi azam yasin amener resulu ismi rahman okuyabilirsin esmaul husnadan ya vedud ya mukaddim ya zül celali vel ikram çekebilrsinadetleri yazıyor karşılarında rabbim isterse olur sen duanı et

yaptım sureklı okuyorum ama onu hergun boyle msn acık gordukce ve bana bırsey yazmadıgını gordukce kahroluyorum yınede tsk ederım ılgın ıcın canım benım

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #245
Prof. Dr. Sinsi

Ben kafayı sıyırmak üzereyim bu ara benim boşanma davam var ve bir türlü sonuclanmıyor zaten bu anayasa her davayı 4ay ileri itiyor Ve karşı taraf iliğimi kemiğimi kurutmasına rağmen hala nafaka ve tazminat peşinde koşuyor ihtiyacları yok ama dediği tek laf seni süründürcem Kul hakkı kötü diyorum cok kısa sürdü zaten Allahtan kork diyorum acısı cıkar diyorum ama cıksa cıkardı bak hala bişeyim yok diyor ben dedim Rabbim kuluna mühlet verir zamanı gelince cıkar ama cıkmadı demekki bişey yok diyor ve 150 olan nafakayı 300 istiyorlar ben artık kafayı oynatma durumuna geldim okadar dua ettim namazlar kıldım yinede olmadı ama pes etmedim şimdi Kuran öğrenip yolumu dahada düzeltme hedefindeyim başladım Allah nasip ederse öğrenecem ve bana bildiğiniz etkili sabır duaları zikirler güzel paylaşımları olanlar bekliyorum çünkü cıldırmak üzereyim artık düşündükce sinir oluyorum ama imtihan diyorum cekeceğimiz cile varmış demekki kısa zamanda bitsin inşAllah Amin
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #246
Prof. Dr. Sinsi

balance61 Nickli Üyeden Alıntı

aynı soru benim de çok kafamı kurcalamaya başladıama dileğimin olacağına dair rüyalar görüyodum yaklaştığımı hissetmiştim bu sefer yine kötü hissetmeye başladım kendimihep hayırlısını iste diyolar doğru, peki "hayırsızsa bile hayırlara çevir öle ver allahım" demek yanlış mı?

evet arkadaslarbu konuda bilgisi olan varmigunlerden beri kafam karisik bu konuda hayirsizsa hayirlara cevir de ver diye dua etmek kaderi zorlamakmi oluyor arkadaslar? sonucta o kisinin senin kaderinde yer almasini istemis oluyorsun??

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #247
Prof. Dr. Sinsi

hayalkirikligi Nickli Üyeden Alıntı

arkadaslar bu konuyu bende biryerde okumustuminsan kaderini fazla zorlamamasi lazim diyecunku bende sevdigim insandan ayrilmak zorunda kaldimve dualara sarildimama bunu duyunca korktumcunku kaderini fazla zorladinmi baska turlu hayirsizliklar ortaya cikar diye duydumsizce bu ne kadar dogru?? insanin kaderinde sevdigi insan yoksa dualarla o kaderi degistirebilirmisin?? daha dogrusu o kisiyi senin icin hayira cevirebilirmisinki?

aynı soru benim de çok kafamı kurcalamaya başladıama dileğimin olacağına dair rüyalar görüyodum yaklaştığımı hissetmiştim bu sefer yine kötü hissetmeye başladım kendimihep hayırlısını iste diyolar doğru, peki "hayırsızsa bile hayırlara çevir öle ver allahım" demek yanlış mı?

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #248
Prof. Dr. Sinsi

balance61 Nickli Üyeden Alıntı

o kadar güçsüz hissediyorum ki kendimi artık ağlayamıyorum bile 4 aydır yaşadıklarımı, döktüğüm gözyaşını, içimin yanmasını hayatım boyunca hiç yaşamamıştım rahatsız ediliyodum 1 kaç haftadır bugün bi hocayla konuştuk her bulduğun duayı okuma, herkes herşeyi okuyamaz yanlış şeyler okumuşsun belli ki dedi bu kadar çok üstüne düşme hayırlısını iste allahtan Kaderini Zorluyosun dedi bu söz tokat gib geldi "kaderini zorlamak" bi diyorum allah hiç bi zaman ümitsizliğe düşmemizi istemez, dualara sarılayım o isterse herşey olur diyorum bir de bunları duyuyorum içimdeki o istek kayboluyo son zamanlarda gördüğüm dualar hep dileğimin olacağına dairdi çok yaklaştığımı hissediyodum çoook da mutluydum şimdi yine çıkmazdayım ne yapsam bilmiyorum

içimden geldi sizlerle paylaşmak istedim ii ki bulmuşum bu siteyi

arkadaslar bu konuyu bende biryerde okumustuminsan kaderini fazla zorlamamasi lazim diyecunku bende sevdigim insandan ayrilmak zorunda kaldimve dualara sarildimama bunu duyunca korktumcunku kaderini fazla zorladinmi baska turlu hayirsizliklar ortaya cikar diye duydumsizce bu ne kadar dogru?? insanin kaderinde sevdigi insan yoksa dualarla o kaderi degistirebilirmisin?? daha dogrusu o kisiyi senin icin hayira cevirebilirmisinki?

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #249
Prof. Dr. Sinsi

cok uzuldum inanSevxdiginden ayri olmak cok zor, neler paylastin, ne gunahlar isledin bunu Rabbim bilirBunlarin gunah olup olmadiginida
--------------------
kusura bakma, yanlislikla yollamisim

Bunlarin gunah olup olmadiginada O karar verirBende ayrilik acisi yasiyorum, 7 aydir Dualara siginiyorum, guc diliyorum ve inan gucunu veriyor yurekten isteyince Kavusmayi hepimiz istiyoruzVakti var diyip dualara sarilicaz, oyle cok itiycez oyle cok isteyip Onun merhametine siginicaz ki Allahin izni ile Rabbim sdefkat gostersin muradimizi versin
Allah yardimcin olsunNe desem yardim etmiycek, 3 ihlas 1 fatiha sana mubarek gecede hediyem olsun
Allah tum sevenleri kavustursun insallahAmin

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #250
Prof. Dr. Sinsi

pink_lovexx Nickli Üyeden Alıntı

ben umudumu hiç kesmedim hep inandım ve bi kuvvet beni ona çekiyo vazgeçemiyorum sadece ailesi bişeyler yaptığından korkuyorum benimki şüphe ama annesinin böyle şeylerle uğraştığını biliyorum o yüzden benden bi uzaklaşıyo bi yakınlaşıyo dua ettiğim zaman bana yakın ama duayı bıraktığımda benden nefret ediyo git gel oldu anlayacağınız allah yardımcımız olsun kötülüklerden korusun hepimizi

sana güzel bi çalışma yapcamisim bilgilerini ulaştıro işleri yapsada annesi bazı güçlerin önünde duramaz onlarmerak etme inşaallah herşey güzel olur kardeşim

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #251
Prof. Dr. Sinsi

kayınvalidem aileme çok karışıyor çocuklarımı yönetmeye çalışıyor eşim ve benim yerime plan yapıyor ve onu uygulamamızı istiyor psikolojisinin bozuk olduğunu sürekli hasta olduğunu vurguluyor eşim herşeyi görmesine ve sıkılmasına rağmen ses çıkaramıyor benim sağlığım bozuk olduğu halde eşim bunu umursamıyor bu hayattan eşim de ben de sıkıldık kimsenin kalbini kırmak istemiyoruz bu nedenle çözüm olabilecek dua önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #252
Prof. Dr. Sinsi

Unutma Ozgecan kardesim,sabrın karşılığı hesapsızdır
Cenab-ı Hak Kur’an’ı Kerim’inde sabredenlere hesapsız mükâfat va’d ederek şöyle buyu
ruyor:
“(Resulüm) söyle: Ey inanan kullarım! Rabbinize karşı gelmekten sakının Bu dünyada iyilik yapanlara iyilik vardır Allah''ın (yarattığı) yeryüzü geniştir Yalnız sabredenlere, mükafatları hesapsız verilecektir" (Zümer Suresi 10ayet)

*
Bu da en sevdigim yazılardan biridirMail ile gelmişti hemen yazmak ve paylasmak istedim

Tevbe: Kime ki tevbe ve günahlardan pişman olup, Allah’a yönelme ve ona niyaz etme nasip olursa, ona da afv ve mağfiret nasip olur Zira Hz Allah, “Kullarının tevbesini kabul eden O’dur O günahlarınızı afv eder ve her ne yaparsanız bilir” buyuruyor (Şura suresi, 25ayet)

Dua ve iltica: Her kime ki, Allah’a ihlâsla dua edip yalvarmak ve iltica etmek nasip olursa, o da er veya geç isabetten, icabetten, mahrum kalmaz Arzusuna ulaşır Zira Hz Allah, “Rabbınız buyurdu: Bana dua edin, duanızı kabul edeyim Çünkü bana ibadeti bırakıp büyüklük taslayanlar aşağılanarak cehenneme gireceklerdir“ (mü’min suresi, 60ayet)

İnfak: Kime muhtaçlara yardım etmek nasip olursa, o kimse mutlaka ve en kısa zamanda Allah’tan karşılığını görür Asla mahrum kalmaz, zira Hz Allah buyurdu ki: “(Habibim) de ki: Rabbim, kullarından dilediğine bol rızık verir ve (dilediğinden de) kısar Siz hayıra ne harcarsanız, Allah onun yerine başkasını verir O, rızık verenlerin en hayırlısıdır” (Sebe’ suresi, 39)

Velhasıl, duada sözünü, nazını-niyazını geçirmek için tıpkı oyuncak isteyen ve oyuncakçının önünden isteği alınmadıkça ayrılmayan ve gözyaşı döküp ağlayan çocuğumuz gibi, Allah huzurunda gözyaşı dökmeliyiz

Dua ile dilekçeyi yazmalı; ama o dilekçenin mührünün namaz, secde, gözyaşı olduğu asla unutulmamalıdır (el-Mevaizu’l-Mu’tebere, min Ayati’l-Mükerreme)

Allah hepimizden razı olsunMubarek ramazan ayının hurmetine hepimizi zalimin zulmunden korusun

Selametle,

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #253
Prof. Dr. Sinsi

ölügelin7 Nickli Üyeden Alıntı

bıraz benzıyor hıkayemız ama benım hıkayem o cana kıyarak bıttıaynı tarıhde bende öldumtek bır cumle sana o cocuga gebersende kıyma kıyarsan bılkı hayatın mahvolacakdelıler gbı pişmanlıktan yanacaksın 3 ay oldu yavrumu aldıralı hala gogsumden sut gelıyor kurbanın olayım kıymao salakda aklı basına gelınce kapılarına dayanır ama sen hayatını kurmus bebegıne sarılmıs olursun bırak ısterse öldursun senı baban yapma kardesım

ah kardeşim anlarsın beni sende yaşamışsın aynı durumu çaresizliği bilirsin çok çaresizim çıkmazdayım aldırma diyorsun bırak baban isterse seni öldürsün demişsin ahhh keşke beni öldürdükleriyle kalsalar kardeşim 2 abim var 2side evli çoluk çocugu var beni öldürmekle kalmazlarki gider karşı tarafıda hallederler bu sefer??? 2 yuva benim yüzümden yıkılmış olucak çolukları çocukları öksüz kalıcak annem babam boynu bükük insan içine çıkamıyacak kaçıp gitsem nereye gidicem hangi dala tutunucam hadi kaçtım gittim peşimi bırakıcaklarınımı sanıyorsun bırakmıyacaklar ve iş dönüp dolaşıp cinayete kadar gelecek çünkü adam pişkin rahat vicdansız ne olursa olsun kabul etmiyor inkar ediyor onlarada aynısını diyecek sıyrılmak için dedide git buyur abinleremi söylüyorsun ne yapıyorsan yap die allah kimseyi böyle çaresiz bırakmasın işledigim hatayamı günahamı yanayım rabbime karşı olan utancımamı yoksa içimdeki cana kıyıcagımamı 6 yıl tanıdıgım sandıgım adamın kahpeliğine yaptıklarınamı rezil bir durumdayım beter çaresiz çıkmaz bir durumda Allaha sığındım yatıyorum kalkıyorum rabbime yakarıyorum sabahtan sakşama kadar akşamdan sabaha kadar dualar ediyor gözlerimden kan gelene kadar ağlıyorum ama çare ??? tek çarem Allahtan birde burda olan bilgilerine güvenilecek kardeşlerden yardım dileniyorum ah kardeşim ne desem ne anlatsam olmuyor bu acının tarifi yok

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #254
Prof. Dr. Sinsi

yok küçük görmüyorm zaten kaptırdım ordakileri tercih ettihayt yasabilir ama evlenirmi bilmiyorum onu kastediyorumsimdiye kadar cok kadın yedi parasını belki bi umut ders almıstır onun için isteareye yatacak birini istiyorumdüzeldiyse eger bi sans daha vermek içinhayat yasanarak ögrenilğir bende cok cahillikler yaptım her hatamdan ayrı bi ders aldım belki oda almıstır diye düşünyorumyok mu yardım edecek biri bana
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #255
Prof. Dr. Sinsi

ozgecan1989 Nickli Üyeden Alıntı

Öncelikle Hepinize Sevgi Dolu Merhabalar
Ve Şuan Yazımı Okuyan Herkesten Öncelikle ALLAH razı olsunBu Site Ölüme Yaklaşırken Bir Mucize Gibi Çıktı Karşıma Kuruculara Ve Siz Dostlara Çok Teşekkür Ederim

ALLAH Rızası için Sizlerden yardım istiyorumBana Yol Göstermenizi Bilgilerinizle Beni Doğru Yola İtmenizi Sizden Rica ediyorumElim Kolum Bağlı Öyle Bir Hataya Düştümki Bedelini Çok Ağır Ödüyorum Hepiniz Gibi ALLAHa Ve Dualar Sığındım Medet Yüce Allahtan Biliyorum ama Sizinde Yardımınıza İnanın çok İhtiyacım var Sorunuma Derdime Hatama Gelince

Dostlar 6 yıllık bir birliktelikten çok büyük kazık yedim öyle böyle bir kazık değil inanın derdimin sadece terkedilmişlik olmasını okadar çok isterdimki ama benim derdim terkedilmişliktende büyük hemde çok büyük 6 yıllık bir birlikteliğim vardı birlikte oldugum insan yurdışında yaşıyor ve türkiyeye senede 3 veya 4 kez geliyor 10 15 gün kalıp geri dönüyordu çok sevdiğim ve benden hariç ablamın kuzenlerimin annemin bile güvenini kazanan biriydi ona çok inanıyor çok güveniyordum masumluguna okadar inanmıştımki aksini bile düşünemiyordum herşey bir yana Allaha olan inancına hayrandım namazında niyazında biriydi benim tanıdıgım kişi ama tanıyamamışım nasılmı tanıyamamışım??? en son 2 ağostos 2009'Da türkiyeye geldi gelişi çok güzel başladı ve ablamın kuzenlerimin önünde bana evlenme teklifi yaptı herşey bir peri masalı gibi sürüp gidiyordu derken biliyorum beni kınayacaksınız belki çok kızacak haketmişsin bile diyeceksiniz her sözünüze boynum kıldan incedir çünkü pişmanlıgım hiçbirşeyi geri getirmiyor nederseniz başım gözüm üstüne evet derken cinsel birliktelik yaşadık 6 yıllık tanıdıgımı sandıgım insanla herşeyimle ona teslim olmuştum öyle böyle derken gitme günü geldi çattı ve beni telefonla arayıp hiçbir neden sunmadan sadece senden sıkıldım deyip beni terkedip gitti yıkılmıştım okadar yıkılmıştımki ne düşünebiliyordum nede görebiliyordum dünya başıma yıkılmış gibiydi ölmek istedim haplara sarıldım tam içmeye yeltenirken ablamın odaya girip bir hışımla elime vurdugu an neyaptıgımın farkına varmıştım günler ilerliyordu ve ona hiçbirşekilde ulaşamıyordum o olaydan itibaren bayılmalar başladı bende strese üzüntüye baglı en son ablamda otururken diğer bayılmalara nazaran daha şiddetli bir bayılma geçirmişim gözümü açtıgımda hastanedeydim ablam olanları doktora anlatmış doktorda depresyona baglı olabilir ama herşeye ragmen birkaç test yapalım dedi kan idrar film derken sonuçları beklemeye koyulduk aradan 15 saat geçmiş sonuçlar çıkmıştı doktor bizi yanına çagırdı ve aynen şu cümleleri söyledi

Gözünüz aydın HAMİLESİNİZ oan dünya yıkıldı sandım başıma kulaklarım çınladı gözlerim karardı kendimi yerde buldum doktor konuşuyordu ama ben sadece dudak kıpırdadışlarını görüyordum ben gibi ablam kuzenim şoktaydı hesaplara göre 2 hafta 3 günlük hamileydim
ertesi gün oldu ve ablam beni terkeden ve bu olayda en az ben kadar hatalı olan kişiyi aramaya koyuldu ama açmıyordu telefonları hiçbirşekilde ulaşamıyorduk çevresindeki birkaç arkadaşına ulaşmış ablam anlatmış durumu o kişilerde hemen o şahısa gidip bildirmişler ve şahısın tepkisi aynen şu olmuş ki ulaştıgımız zaman bizede tepkisi aynıydı( Bu hamileliğin oyundan ibaret oldugunu onu geri kazanmak için yada ondan para sızdırmak için söylenen bir yalan oldugunu ve olsada olmasada kabul etmedigini söylemişti) bir yıkımda burdan geldi ablam elimizdeki tüm raporları ona postaladı ve onun yakınındaki arkadaşlarada bilgi verdi raporlar yollandı yalanmı dogrumu ortaya çıkacak diye onada verdigi cevap aynen şuydu ( Ne bileyim raporların sahte olmadıgını parayla doktor bulup sahte rapor çıkarmadıgımız ne malummuş bir yıkımda burdan geldi ve sonra birkaç mail geldi ondan hakaret dolu mailler böyle bişeyi kabul etmedigini gerçek olsada aldırıp ondan uzak olmamı söyleyen maillerdi bunlar şuan hamileliğim 3hafta 2 günlük ve sıkıştım kaldım aileme söyleyemiyoruz babam kalp hastası annem yüksek panikatak hastası 2 abim var bu durumlarda cinayet işlemeye gidecek kadar katı insanlar ve haklılar onun ailesine ulaşmaya çalışıyoruz ama hala ulaşamadık ne yapacagımızı şaştık kaldık o günden beri Allaha yalvarıp yakarıyorum tövebeler edip beni affetmesi için kan ağlıyorum heran her dakika haftalardı uyumadan dualar edip secdeye kapanıyorum Allah rıza için bana bir yol gösterin dostlar kardeşler bu adamı yola getirmek için yaptıgı bu kötülüklerin iftiraların yalanlarını ona ödetmek için ne yapmalıyım allah aşkına bir yol gösterin

Biliyorum günahkarım hatalıyım en az onun kadar ama nefsime yenildim inandım güvendim 6 yıl ya Rabbime yalvarıyorum beni affetmesi için ve diyorum Rabbimin ya cezası yada Bir Mucizesi bu içime düşürdügü can ama adam benden hiçbirşekilde medet umma kabul etmiyorum çocuguda senide diyor aldırmam için arkadaşlarını aratıyor doktor ayarlandı senin evet demene bakıyor die sıkıştım kaldım öyle bir çıkmaz yolki öyle bir acıki dostlar allah rızası için bir yol gösterin Bu adamın zalimliklerini hainliğini bu kaddarlıgını ona ödetmek için ne yapmalıyım siz dogrusunu bilirsiniz Hangi dualara başvurmalıyım kardeşlerim allahın verdiği cana nasıl kıyılır bunun vebali nasıl ödenir allah aşkına bir yol gösterin Dostlar

Şimdiden bu satırları okuyan okumayan herkese teşekkür ederim Açıkca Yazdım Herşeyi Bir Kusurum Kabahatım Olduysa Hepinizden Özürdilerim İnanın Çok Zor Durumdayım Herşeyi açıklıkla utana sıkıla yazacak kadar zor durumdayımSizlerin Fikirlerine Göstericegi Yollara Çok İhtiyacım varALLAH RIZA İÇİN bir yol gösterin Canlar

bıraz benzıyor hıkayemız ama benım hıkayem o cana kıyarak bıttıaynı tarıhde bende öldumtek bır cumle sana o cocuga gebersende kıyma kıyarsan bılkı hayatın mahvolacakdelıler gbı pişmanlıktan yanacaksın 3 ay oldu yavrumu aldıralı hala gogsumden sut gelıyor kurbanın olayım kıymao salakda aklı basına gelınce kapılarına dayanır ama sen hayatını kurmus bebegıne sarılmıs olursun bırak ısterse öldursun senı baban yapma kardesım

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com