![]() |
Cevap : Hergün Bir Dua |
![]() |
![]() |
#241 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Hergün Bir DuaRabb'imiz! Bizleri muhafaza buyur, buyur ki Sen biricik koruyucumuzsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ey Rabb'imiz! Ancak Senin inayetinle bozguncuların şerlerini defedebiliriz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
merve16
|
![]() Cevap : Hergün Bir DuaRabbim, bir insanı koy kalbime ama o insan seninde sevdiğin bir insan olsun ![]() Ve beni öyle bir insana sevdir ki, o insanın kalbinde sen olasın ![]() Ki ben o insanın kalbinde seni bulayım ![]() Beni öyle bir insanla buluştur ki benden önce onunla buluşmuş olan sen olasın ![]() Onunla elele tutuştuğumda ikimizin elinin üstünde senin elin olsun ![]() Bana öyle gözler göster ki ben o gözlerden sana bakayım ![]() Bana öyle bir sevgili ver ki, bakışı cennete açılan iki pencere olsun ![]() Onunla öyle bir yolda yürüyelim ki, klauzumuz sen olasın Ey Rabbim ![]() Öyle bir sevgili ver ki bana, Ona sarıldığımda kainat bize bakıp birbirine sarılsın ![]() Bize öyle bir sevgili ver ki Rabbim, sevgimizden Muhammed sevilsin ![]() Amin ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Hergün Bir DuaEy, bir belaya maruz kaldıklarında sabırları, lütfedilen nimetler karşısında da şükürleri pek az olan biz zayıf ve çaresiz kulların Rabb'i! Dünyanın feci ve korkutan hadiseleri ve dehrin musibetleri karşısında bize inayet eyle; fesatçıların şerlerinin bize ulaşmasına mani ol ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Hergün Bir DuaEy Rabbimiz! Nezdinden göndereceğin bir nurla simalarımızı pırıl pırıl hale getir ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
fatmanur
|
![]() Cevap : Hergün Bir DuaEy ALLAH’IM biz nefsimize çok zulmettik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Sen öyle rahmet edersin ki rahmetinin bir cilvesi cennetim olur Rahmetinden bir parıltı sonsuz mutluluğumdur Rahmetinin bir damlası herkesin rızkına kefil olur Su çorak gönlüme merhametini indir Su fani ömrümü sonsuzluğa eriştir ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Hergün Bir DuaEy bizatihî var olup başkasına muhtaç olmayan ve her şeyin varlık ve bekası kendisine muhtaç bulunan Hayy u Kayyûm! Her hal ve tavrımızı rızan istikametinde eyle ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Cevap : Hergün Bir Dua![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Hergün Bir DuaRabb'imiz, Senden bütün varlığı kuşatan rahmet havuzuna bizi de almanı dileniyoruz; işte kalblerimiz de bu duygularla Senin ulu dergâhına yönelmiş bir vaziyette ![]() Bize merhametinle muamele et ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Hergün Bir DuaRabb'imiz, Senden bütün varlığı kuşatan rahmet havuzuna bizi de almanı dileniyoruz; işte kalblerimiz de bu duygularla Senin ulu dergâhına yönelmiş bir vaziyette ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bütün günahlarımızı ve kusurlarımızı yarlığa ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Hergün Bir DuaEy bizatihî var olup başkasına muhtaç olmayan ve her şeyin varlık ve bekası kendisine muhtaç bulunan Hayy u Kayyûm! Her hal ve tavrımızı rızan istikametinde eyle ![]() ![]() göz açıp kapayıncaya kadar hatta ondan da kısa bir süre için bizi nefsimizle baş başa bırakma ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#251 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Hergün Bir DuaRabb'imiz! Sana dilbeste olmuş ve Resûlü'nü gönülden tasdik etmiş şu kullarını Yüce Nebî'nin risalet davasını omuzlamaya muktedir hale getir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Hergün Bir DuaAllahı"m Senden ölüm anında rahatlık,hesap anında af diliyorum ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Hergün Bir DuaEy kapıları açan,Allah"ım,bize kapaların hayırlısını aç! Ey halden hale çeviren Allah"hım,halimizi en güzel hale çevir!,,, |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Hergün Bir DuaAllah"ım Zalimin ellerini ısıracağı,"Keşke ben Resulullah"a itaat etseydim ![]() diyeceği günde Senden aman diliyorum! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Hergün Bir DuaEy Rabbimiz! Peygamberlerin yoluyla bize vaat ettiklerini ver,kıyamet günü bizi rezil etme! Amin |
![]() |
![]() |
|