Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Yazılar & Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dua, hergün

Cevap : Hergün Bir Dua

Eski 11-17-2008   #241
Şengül Şirin

Rabb'imiz! Bizleri muhafaza buyur, buyur ki Sen biricik koruyucumuzsun dünyanın bütün kötülüklerinden, bizim için ar vesilesi olabilecek durumlardan ve ahiret azabından koru koru ki, Sen bizim korkup endişe ettiğimiz şeylerin üstesinden gelebilecek kadar büyük ve ulusun!

Ey Rabb'imiz! Ancak Senin inayetinle bozguncuların şerlerini defedebiliriz Kötü kimselerin fenalıklarından sığınabileceğimiz Senin kapından başka kapı da yokturAMİN

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-18-2008   #242
merve16

Rabbim,
bir insanı koy kalbime ama o insan seninde sevdiğin bir insan olsun
Ve beni öyle bir insana sevdir ki, o insanın kalbinde sen olasın
Ki ben o insanın kalbinde seni bulayım
Beni öyle bir insanla buluştur ki benden önce onunla buluşmuş olan sen olasın
Onunla elele tutuştuğumda ikimizin elinin üstünde senin elin olsun
Bana öyle gözler göster ki ben o gözlerden sana bakayım
Bana öyle bir sevgili ver ki, bakışı cennete açılan iki pencere olsun
Onunla öyle bir yolda yürüyelim ki, klauzumuz sen olasın Ey Rabbim
Öyle bir sevgili ver ki bana,
Ona sarıldığımda kainat bize bakıp birbirine sarılsın
Bize öyle bir sevgili ver ki Rabbim,
sevgimizden Muhammed sevilsin
Amin

Eski 11-21-2008   #243
Şengül Şirin

Ey, bir belaya maruz kaldıklarında sabırları, lütfedilen nimetler karşısında da şükürleri pek az olan biz zayıf ve çaresiz kulların Rabb'i! Dünyanın feci ve korkutan hadiseleri ve dehrin musibetleri karşısında bize inayet eyle; fesatçıların şerlerinin bize ulaşmasına mani ol Şer güçlerin şerlerinden bizleri muhafaza eyle Efendimiz Hazreti Muhammed'e, aile fertlerine ve bütün ashabına salât u selam ederek bunları Senden dileniyoruz, Rabb'imiz
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-28-2008   #244
Şengül Şirin

Ey Rabbimiz! Nezdinden göndereceğin bir nurla simalarımızı pırıl pırıl hale getir Gönüllerimizi kâmil imana, tastamam ihsana aç ve bizi, razı olduğun amelleri işlemeye muvaffak kıl! İhlâsa erdirdiğin ve razı olduğun kulların gibi bizim kalbimizin kapılarını da Senin marifetine ve muhabbetine aç Bizi kapının eşiğine yüz sürmekten mahrum etme ve o ulu dergâhına yüz sürüp bir dilekte bulunduktan sonra da talebimizi reddetmek suretiyle bizi cezalandırma!
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-28-2008   #245
fatmanur

Ey ALLAH’IM biz nefsimize çok zulmettik Senden başka affedecek yoktur Günahlarımı affeyle Bize rahmet eyle Sen affedenlerin en kerimisin ve rahmet edenlerin rahimisin
Rahmetinin bir damlası herkesin rızkına kefil olur
Su çorak gönlüme merhametini indir
Su fani ömrümü sonsuzluğa eriştir
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 12-05-2008   #246
Şengül Şirin

Ey bizatihî var olup başkasına muhtaç olmayan ve her şeyin varlık ve bekası kendisine muhtaç bulunan Hayy u Kayyûm! Her hal ve tavrımızı rızan istikametinde eyle göz açıp kapayıncaya kadar hatta ondan da kısa bir süre için bizi nefsimizle baş başa bırakma bizi ve dünyanın dört bir yanındaki kadın-erkek kardeşlerimizi, sevdiklerimizi, dostlarımızı başımıza gelebilecek her türlü kötü durumdan himaye buyur!
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 12-10-2008   #247
GöKKuŞaĞı

GaLiBa Bu GeCe YaĞMuRDa GöKKuŞaĞı MiSali
GüLeRKeN aĞLaMaNıN ZaMaNı
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 12-19-2008   #248
Şengül Şirin

Rabb'imiz, Senden bütün varlığı kuşatan rahmet havuzuna bizi de almanı dileniyoruz; işte kalblerimiz de bu duygularla Senin ulu dergâhına yönelmiş bir vaziyette

Bize merhametinle muamele et sürçmelerimizi bağışla bütün günahlarımızı ve kusurlarımızı yarlığa ömrümüzün geri kalan kısmında da bize sıhhat, afiyet ver ve bizleri dupduru ve katışıksız salih ameller işlemeye muvaffak eyle! Dualarımızı kabul buyur ve isteklerimizi geri çevirme!

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 12-26-2008   #249
Şengül Şirin

Rabb'imiz, Senden bütün varlığı kuşatan rahmet havuzuna bizi de almanı dileniyoruz; işte kalblerimiz de bu duygularla Senin ulu dergâhına yönelmiş bir vaziyette Bize merhametinle muamele et sürçmelerimizi bağışla

bütün günahlarımızı ve kusurlarımızı yarlığa Ömrümüzün geri kalan kısmında da bize sıhhat, afiyet ver ve bizleri dupduru ve katışıksız salih ameller işlemeye muvaffak eyle! Dualarımızı kabul buyur ve isteklerimizi geri çevirme!

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 01-02-2009   #250
Şengül Şirin

Ey bizatihî var olup başkasına muhtaç olmayan ve her şeyin varlık ve bekası kendisine muhtaç bulunan Hayy u Kayyûm! Her hal ve tavrımızı rızan istikametinde eyle
göz açıp kapayıncaya kadar hatta ondan da kısa bir süre için bizi nefsimizle baş başa bırakma bizi ve dünyanın dört bir yanındaki kadın-erkek kardeşlerimizi, sevdiklerimizi, dostlarımızı başımıza gelebilecek her türlü kötü durumdan himaye buyur!

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 01-10-2009   #251
Şengül Şirin

Rabb'imiz! Sana dilbeste olmuş ve Resûlü'nü gönülden tasdik etmiş şu kullarını Yüce Nebî'nin risalet davasını omuzlamaya muktedir hale getir getir ki, ufkumuzu sadece Senin nâm-ı celîlini ve Resûlünün yâd-ı cemilini âfâk-ı âleme ulaştırma gaye-i hayali tutsun ve kalbimiz yüce dinine hizmet etme düşüncesinden başka bütün yüklerden kurtulsun Bizi bu ağır ve zor yolda inayetinle takviye buyur, buyur ki işaret ettiğin istikâmette yürümeye muvaffak olabilelim
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 01-15-2009   #252
Şengül Şirin

Allahı"m Senden ölüm anında rahatlık,hesap anında af diliyorum
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 01-16-2009   #253
Şengül Şirin

Ey kapıları açan,Allah"ım,bize kapaların hayırlısını aç! Ey halden hale çeviren
Allah"hım,halimizi en güzel hale çevir!,,,

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 01-20-2009   #254
Şengül Şirin

Allah"ım Zalimin ellerini ısıracağı,"Keşke ben Resulullah"a itaat etseydim
diyeceği günde Senden aman diliyorum!

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 01-22-2009   #255
Şengül Şirin

Ey Rabbimiz! Peygamberlerin yoluyla bize vaat ettiklerini ver,kıyamet günü
bizi rezil etme!
Amin

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com