|
|
#226 |
|
ErGENEKON_GS_48
|
EE nasi bişi peki artı kalite ister bu cocuk saka yaff
![]() ![]() Eyvallah![]() ![]() Bende alttakine 1 tane şeker hediye edem barii ![]() ![]()
|
|
#227 |
|
ctn_86
|
mrk etme kaliteden şaşmayız zaten:):):) tşk ederim şeker için al benden de sana cep telefonu :):):) |
|
|
|
#228 |
|
ErGENEKON_GS_48
|
Saollllll
![]() vardı emme![]() ![]() ![]() Bende sana 10 kntr transfer edıomm ![]() ![]() Ama beni araman içün sade![]() ![]() |
|
|
|
#229 |
|
ctn_86
|
tşk ediorum saol ama aramayacağım hahaha al o zaman ben de sana bi çorap vereyim :):):) |
|
|
|
#233 |
|
ctn_86
|
çok saol çok moralim bozuk okul kaydımı kabul etmemiş dilekçe vermem lazımmış bu hediyeler moralimi düzeltmio :(:(:( sana o zaman ben bi bardak çay gönderiorum |
|
|
|
#234 |
|
ErGENEKON_GS_48
|
Saolasın içiodum zati amma senin gönderdiinide içemm
![]() ![]() ![]() Nedir sorun nie kabul etmediler ![]() ![]() ![]() Bende sana hediye kutusu yolluom ![]() ![]() |
|
|
|
#235 |
|
ctn_86
|
ne bileyim hiç bi açıklama yapmadı hoca ![]() ya bizde danışman hocalar var onlar netten kabul ediolar kaydı![]() ![]() ![]() ama benimki etmemiş nedeni yok reddetse anlayacağım sadece hala onay bekliorum o yüzden sinirlerim bozuldu reddetmesine razıyım ama o da yok bekletio sadece![]() ![]() ![]() ben de sana bi pantolon göndereyim bariiii |
|
|
|
#236 |
|
ErGENEKON_GS_48
|
E yüzyüze konuşma gibi bi durumun yokmu böle beklemekle olurmu
![]() ![]() Hem fasla da sıkma kendini bizimde başımızda öle bi durum var bizde harç parasını yatırmaı unuttuk daha yeni yatırdık beklıozz![]() ![]() ![]() Çikolatayıs eversin inşallah ![]() Buyur çikolataaa![]() ![]() |
|
|
|
#237 |
|
ctn_86
|
tşk ederim sabah sabah pek ii olmaz ama nesse ![]() ![]() ![]() neyse okulu aradım danışman onayı bekleyenler önemsenmeyecekmiş ben kaydımı gönderdiysem tmm mış![]() ![]() nası rahatladım anlatamam bunun şerefine sana bi iskender gönderiorum :):):)
|
|
|
|
#238 |
|
ErGENEKON_GS_48
|
Eyvallah seninde dediin gibi sabah sabah bıraz agır gelir amma
![]() ![]() ![]() Bende sana yıldız gönderıommm ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
#239 |
|
ctn_86
|
çok tşk ederim ank da kalmamış arayıp duruodum ![]() ![]() ![]() o zaman sen de al bi tane tarak :):):) |
|
|
|