![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
ErGENEKON_GS_48
|
![]() EE nasi bişi peki artı kalite ister bu cocuk saka yaff
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bende alttakine 1 tane şeker hediye edem barii ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
ctn_86
|
![]() mrk etme kaliteden şaşmayız zaten:):):) tşk ederim şeker için al benden de sana cep telefonu :):):) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
ErGENEKON_GS_48
|
![]() Saollllll
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bende sana 10 kntr transfer edıomm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
ctn_86
|
![]() tşk ediorum saol ama aramayacağım hahaha al o zaman ben de sana bi çorap vereyim :):):) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
ctn_86
|
![]() çok saol çok moralim bozuk okul kaydımı kabul etmemiş dilekçe vermem lazımmış bu hediyeler moralimi düzeltmio :(:(:( sana o zaman ben bi bardak çay gönderiorum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
ErGENEKON_GS_48
|
![]() Saolasın içiodum zati amma senin gönderdiinide içemm
![]() ![]() ![]() Nedir sorun nie kabul etmediler ![]() ![]() ![]() Bende sana hediye kutusu yolluom ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
ctn_86
|
![]() ne bileyim hiç bi açıklama yapmadı hoca ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ben de sana bi pantolon göndereyim bariiii |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
ErGENEKON_GS_48
|
![]() E yüzyüze konuşma gibi bi durumun yokmu böle beklemekle olurmu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çikolatayıs eversin inşallah ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
ctn_86
|
![]() tşk ederim sabah sabah pek ii olmaz ama nesse ![]() ![]() ![]() neyse okulu aradım danışman onayı bekleyenler önemsenmeyecekmiş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
ErGENEKON_GS_48
|
![]() Eyvallah seninde dediin gibi sabah sabah bıraz agır gelir amma
![]() ![]() ![]() Bende sana yıldız gönderıommm ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
ctn_86
|
![]() çok tşk ederim ank da kalmamış arayıp duruodum ![]() ![]() ![]() o zaman sen de al bi tane tarak :):):) |
![]() |
![]() |
|