![]() |
Cevap : Üstteki Üyeyi Görünce Aklına Ne Geliyor?? |
![]() |
![]() |
#226 |
JOKER
|
![]() Cevap : Üstteki Üyeyi Görünce Aklına Ne Geliyor??:D çokda alçak gönüllüyüz bu arada ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
cansel
|
![]() Cevap : Üstteki Üyeyi Görünce Aklına Ne Geliyor??öleimdir kahretsin işte bütün iyi özellikler bende birikmiş allah vergisi
![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
JOKER
|
![]() Cevap : Üstteki Üyeyi Görünce Aklına Ne Geliyor??:D iyi güldürdün beni akşam akşam :D biraz megolamanlık var galiba :D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
cansel
|
![]() Cevap : Üstteki Üyeyi Görünce Aklına Ne Geliyor??ehuehuehu:)yok bea sacmalama alakam yok ama man lığını manyaklık olarak algılarsak o doru işte |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
JOKER
|
![]() Cevap : Üstteki Üyeyi Görünce Aklına Ne Geliyor??bıcır bıcır bir kız geliyo aklıma ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#231 |
cansel
|
![]() Cevap : Üstteki Üyeyi Görünce Aklına Ne Geliyor??:ehuehuehu:))))))))))))) bakıorum hırçınlığım konusunda bütün fikirlerin değişti bıcır bıcır kız olduk ön yargılı diomda inanmıon:p |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
su perisi
|
![]() Cevap : Üstteki Üyeyi Görünce Aklına Ne Geliyor??Kenya muhabbeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
cansel
|
![]() Cevap : Üstteki Üyeyi Görünce Aklına Ne Geliyor??sendemi su perisi:d ben seni korucu meleğim ilan etmiştim:P sende kenya dion yaw ühü:( |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
blackflow
|
![]() Cevap : Üstteki Üyeyi Görünce Aklına Ne Geliyor??vişneLi browni geliyo ![]()
Önümde ağır 1 kapı,ardında okyanus var Ben zaten suda doğmuşum,kapıyı açmam gerek İşte o an biri geliyor,tutuyor kulağımdan Gözü anahtar deliğinde,bak diyor sadece burdan ![]() ![]() 1 ileri,1 geri her adım bu kapının ardı demek ![]() ![]() Sonunda boğulmak olsa da;benim o sularda yüzmem gerek ![]() Anahtar deliğinden görünen bu küçücük manzara Sana yetiorsa yetsin benim o sularda yüzmem gerek ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
merve16
|
![]() Cevap : Üstteki Üyeyi Görünce Aklına Ne Geliyor??asi bir kız geliyor ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
cansel
|
![]() Cevap : Üstteki Üyeyi Görünce Aklına Ne Geliyor??melum bakısıklı bir arkım:P:))))))))))) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
JOKER
|
![]() Cevap : Üstteki Üyeyi Görünce Aklına Ne Geliyor??kenyalı bir çerkez ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
detay
|
![]() Cevap : Üstteki Üyeyi Görünce Aklına Ne Geliyor??gözde üye oldugu |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
JOKER
|
![]() Cevap : Üstteki Üyeyi Görünce Aklına Ne Geliyor??detaylar ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
pesimistt
|
![]() Cevap : Üstteki Üyeyi Görünce Aklına Ne Geliyor??inatçıı :D
![]() ![]() ![]() İçim dışım sen koksun ![]() ![]() ![]() Sensiz uyuduğum her gece ![]() ![]() ![]() Rüyalarıma gel ![]() ![]() ![]() Umutlarıma gel ![]() ![]() ![]() Süsle yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|