Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım) |
|
|
#226 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)ölügelin7 Nickli Üyeden Alıntı buyu var dıyorlar benım o hasta halım onun o cınnet halıde onu gosterıo sırkeyı eve boca ettım neler yapmadım kı esımdekı bozulmuo of allahım of yeter kurbanın olayım kurtar benı nasıl onu mucıze dıye verdıysen nasıl aldıysan yıne verıver dızının dıbınde oturcam canım bak bazı şeyler hemen oluvermez özellikle büyü kolay kolay başedebilcek bişey değildir nerde oturuyosun bilmiyorum ama denizi olan bi yerdeysen sana tavsiyem denizden su getir ve üzerine 41 yasin oku ununla yıkan ama sakın ha su logara gitmesin bi leğende yıkan ve suyu evden uzağa hatta denize geri at ayrıca yapıyosundur eminim günde 7 defa tövbe et suresi var mutlaka tövbeyle başla rabbim verir tabi neden vermesin demekki biz biyerlerde yanlış yapıyoruz kendi adımada konuşuyorum ne yapsın rabbim sevenleri ayırıpta ayrıca kocaın seni istemediğini hissetmiyorum şuan ne olur az sabret zamanı gelir elbet tam bir kalble allaha töbe et olumsuzluklardan kurtul önce kendini iyileştir tamammı canım ne olur bu dünyaya bidaha gelmicez elimizden geleni yapalım tabi daha önceki yazınıda okumuştum canım biliyorum bak önce tövbeyle başla herşeye tamammı herşey düzelicek merak etme |
|
|
|
#227 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)ölügelin7 Nickli Üyeden Alıntı buyu var dıyorlar benım o hasta halım onun o cınnet halıde onu gosterıo sırkeyı eve boca ettım neler yapmadım kı esımdekı bozulmuo of allahım of yeter kurbanın olayım kurtar benı nasıl onu mucıze dıye verdıysen nasıl aldıysan yıne verıver dızının dıbınde oturcam -------------------- iişte durumumu bılmedıgn benı tanımadıgın ıcın farklı bı yorum getırmıssın ama oyle kolay deıl dedıgm gbı belırszlık benı bıtırdı ![]() ![]() ayrıca parayla yaptrcak ınansam olsam dolu etraf medyum bana bırkac kısı yardım etmeye calısdı oda karsılıksz okdr da deıl onyargıyı bırak lutfen![]() ![]() ![]() ben burda farklı bırsey ıcın yardım ıstedım neolursun bole yazıpda yardım edecek olanları itme ![]() ![]() ![]() dedıklerın dogru ama anlattgn kız ben deılım ![]() sukur kısmını kımse bılemez benım anlattgm ıstedgm farklı bırsey neyse ıyı sabahlaramacım sana yardım etmek isteyenlere engel olmak değil sadece sana yol göstermekti ha istersin istemezsin o senin biliceğin iş ben yazılarından yola çıktım ama yok sen kabul etmiyorsan bu senin biliceğin iş kimseye engel olduğum yok yardım konusu yardım etmeye çalıştım 500 tl verirsin dememdeki amaç çaresizliğinden korunmasızsın yoksa senin aklından mantığından değil ama neyse nasıl biliyorsan öyle yap belki benden büyüksün yada küçüksün ama benim ailemdede senin durumunda olan var ve ben sana yol göstermeye çalıştım gerisi sana kalmış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#228 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)buyu var dıyorlar benım o hasta halım onun o cınnet halıde onu gosterıo sırkeyı eve boca ettım neler yapmadım kı esımdekı bozulmuo of allahım of yeter kurbanın olayım kurtar benı nasıl onu mucıze dıye verdıysen nasıl aldıysan yıne verıver dızının dıbınde oturcam -------------------- cypriot Nickli Üyeden Alıntı bilmiyorum belkide vardır geçmişinde birşeyler ne bileyim bir ah almışsındır bişey olmuştur ama önemli olan bu değil ![]() ![]() ![]() şuanki nedenler ise işte senin zayıf olman ben sana desemki gel sana büyü yapıcam 500 tl ver bana kocan dönücek,gelicek durumdasın ama bunlarla halledemezsin onumu istiyorsun düşün o insan senin bebeğini aldırmanı istedi seni rezil etti herkese hayatının en kötü günlerini yaşattı dava açmıyorsa sen aç çık karşısına ben artık bitiriyorum de zor olsada yap bunu belki acı çekiceksin ama senin bebeğini istemeyen bir insanla ömür boyu devam edemezsin kader diyip yoluna bakıcaksın ![]() ![]() ![]() ![]() neden e gelince emin ol sokakta herhangi bi yerde kolu bacağı olmayan parası işi evi olmayan o kadar insan varki neden demek için senin sıraya girmen gerekir canım bugün eve dönerken e-5 de yolun ortasında 2 tane ayakkabı vardı çocuk ayakkabısı belliki kaza olmuş çocugun ayakkabıları fırlamış ayağından belkide rabbim yardım etsin ama öldü daha en fazla 15 dir oda neden diyodur ama kader ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sen güçlü olmalısın Allah sana iki kol iki bacak vermiş muhtaç değilsin kimseye sağlıklısın ayakta durabilirsin bunların kıymetini bil ve önüne bak kim bilir belkide bunlar bile olmazdı o yüzden güçlü ol kendine gel ve yoluna devam et ![]() ![]() ![]() ![]() iişte durumumu bılmedıgn benı tanımadıgın ıcın farklı bı yorum getırmıssın ama oyle kolay deıl dedıgm gbı belırszlık benı bıtırdı ![]() ![]() ayrıca parayla yaptrcak ınansam olsam dolu etraf medyum bana bırkac kısı yardım etmeye calısdı oda karsılıksz okdr da deıl onyargıyı bırak lutfen![]() ![]() ![]() ben burda farklı bırsey ıcın yardım ıstedım neolursun bole yazıpda yardım edecek olanları itme ![]() ![]() ![]() dedıklerın dogru ama anlattgn kız ben deılım ![]() sukur kısmını kımse bılemez benım anlattgm ıstedgm farklı bırsey neyse ıyı sabahlar
|
|
|
|
#229 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)bilmiyorum belkide vardır geçmişinde birşeyler ne bileyim bir ah almışsındır bişey olmuştur ama önemli olan bu değil ![]() ![]() ![]() şuanki nedenler ise işte senin zayıf olman ben sana desemki gel sana büyü yapıcam 500 tl ver bana kocan dönücek,gelicek durumdasın ama bunlarla halledemezsin onumu istiyorsun düşün o insan senin bebeğini aldırmanı istedi seni rezil etti herkese hayatının en kötü günlerini yaşattı dava açmıyorsa sen aç çık karşısına ben artık bitiriyorum de zor olsada yap bunu belki acı çekiceksin ama senin bebeğini istemeyen bir insanla ömür boyu devam edemezsin kader diyip yoluna bakıcaksın ![]() ![]() ![]() ![]() neden e gelince emin ol sokakta herhangi bi yerde kolu bacağı olmayan parası işi evi olmayan o kadar insan varki neden demek için senin sıraya girmen gerekir canım bugün eve dönerken e-5 de yolun ortasında 2 tane ayakkabı vardı çocuk ayakkabısı belliki kaza olmuş çocugun ayakkabıları fırlamış ayağından belkide rabbim yardım etsin ama öldü daha en fazla 15 dir oda neden diyodur ama kader ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sen güçlü olmalısın Allah sana iki kol iki bacak vermiş muhtaç değilsin kimseye sağlıklısın ayakta durabilirsin bunların kıymetini bil ve önüne bak kim bilir belkide bunlar bile olmazdı o yüzden güçlü ol kendine gel ve yoluna devam et ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#230 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)canım ben senin konuyu daha öncede okumuştum tekrar göz gezdşrdşm hatırlamak için yaşadığın kolay şeyler değil öyleki hepimizin derdi malum birbirimizden kötü durumdayız eşin kaç yaşındaydı bilemiyorum ama baynlar erkeklere nazaran biraz daha dirençli kuvvetli oluyolar eğer senin yaşlarındaysa eğer kaldırmsı güç olmuştur yaşananları parsıda yoktu diyosun sözüm meclisten dışarı erkekler biraz kompleksli baskı altına girdiğini düşünüyo daha öncede yazını okduğumda evliliğinize az kala hastalanman felç geçirmenin nedenlerinden biri olark büyü hissettim umarım yoktur bu devirde gerçek hoca bulmak çok zor yıllardır çaba gösteriyorum kurtulmak için geçici çözümler oluyo tabi ama benim yaptığım bi hocanın tavsiyesi sirkeli suyla yıkan yasin oku salatalarda sirke kullan olsun yada büyü olmasın ve lütfen çok zor ama düşüncelerini olumluya çevirmeye çalış ve şunu asla unutma hepimiz tutuncak dal arıyo ve çoğumuzun elinde kalıyo bırak dalı biz kocaman bir ağaç olalım biz varsak herşey var biz yoksak hiç bişey yok yani sen varsan herşey vardır sen yoksan hiç bişey yoktur rabbim yardımcın olsun bitanem |
|
|
|
#231 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)ben yenı hayatım ıcın cabalıyorum ama eşim eksık ![]() ![]() onu ıstıyorum yapamıyorum ıcımden atamıyorum ınsan gbı benle konussun bosancaksa da bosansın bunada bıse demıyorum o benım kocam ve benden kacıyor dava acmıyor bıten bırsey yokkı hanı yenı bır hayata baslıyasın nıkahlısıyken neyı nasıl yapıcam elım kolum baglı oyle yada boyle ayrılacaksada donsun ıstıyorum bu ıstegım mantıklı![]() ![]() öyle yıkılıp bıtmıs deılım![]() ![]() ama neden ya neden![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#232 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)sevgili katre_sua, sanırım evlilik gibi bir olay ve çoluk cocuk yok arada arkadaşım ![]() ![]() sana derim ki boşver gitsin aptalın tekiymiş o adam okadar ama anladıgım kadarıyla gururun çok kırılmış ama sakın bana dönmeli diye şartlama sakın kendini belkide hayırlısıydı bu ilişkinin bitmesi bol bol dua et Allahın acılarını dindirmesi ve sana dogru yolu göstermesi için ben dualar sayesinde ayakta durabiliyorum çünküeşim 2 yaşında dünyalar güzeli bir oglum varken ve görünen hiç bir sorun yokken beni artık sevmedigini ve boşanmak istedigini söyledi ve beni tekedip gitti![]() şoka girdim hazmedemedim yaşadıklarımı çünkü haketmedim kesinlikle hep onun üstüne titredim herneyse o çekti gitti ben depresyon ilaçalrı felan almaya başladım sonra birgün hayatında biri oldugunu ögrendim ve kendime geldim degmez dedim bu adam için degmez ve kendimi ibadete verdim![]() kocama hidayet ver Rabbim dedim 2 hafta önce bana terkar döndü canım cicim konuşuyor gene hiç birşey olmamış gibi ama bende birşeyler bitmiş gitmiş![]() sanki deliler gibi dönmesini isteyen kadın ben degildim![]()
|
|
|
|
#233 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)allah akıl versın ne dıyeyım saplantı halıne getırmeyın arkadaslar; butun kadınlar ve butun erkekler bırbırınden en fazla %10 farklıdır deger mı bu kadarcık fark ıcın kendınızı harap etmeye adam ya da kadın olmaz bu ıs demıs olamazzzz demıs sevmıyorum senı ıstemıyorum demıs daha uzatmanın buyuler aramanın anlamı ne ki ?tekrar edıyorum saplantı halıne getırıyorsunuz ıddıa edıyorum dunyanın en cırkın ınsanına bıle ınsan kendını zorla asık edebılır; ona ulasamadıkca onu yuceltır herseyıyle gozunde cekıver kuyrugunu gıtsın
|
|
|
|
#234 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)biz birbirini çok seven bir çiftiz fakat onun ailesinden dolayı evlenemiyorduk dedikodu mezhep falan derken işi yokuşa sürdüler bir senedir bekliyoruz burda gördüğüm tüm duaları okumaya çalışıyordum bugün 4444 kez okunan salatı tefriceye başladım daha 116 geldiğimde aşkım işyerime geldi ve evdekilerin yumuşadığını ve herşeyin yoluna girmeye başladığını söyledi çok mutlu oldum allah kısmet ederse bitirp sonuçlarını yazarım
|
|
|
|
#235 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)Sikintim hala oğlum okullar kabul etmek istemiyo çoçuklar parasini alip dövüyorlar çok yanliz ve iyiye gitmiyo durumu ![]() Hergün bişeye maruz kaliyo okadar sinirli oluyoki çok sinirli olunca babasina bile el kaldiriyo![]() ![]() ![]() -------------------- Onun durumu aciziyetleri paratoner gibi bütün manyaklari çekiyo ![]() Kolay lokma oluyo insanlarin karşinda çok savunmasiz kaliyo![]() ![]() ![]() -------------------- Biliyorum daha kötü durumda olanlar var Böyleleride var deyip oturmak yerine onun için mücadele edip çözüm aramak daha doğrusu değilmi sence arkadaşim![]() ![]() ![]() -------------------- Ben bi anneyim Tabikide hassasiyetim olacak insan önce kendi derdine yaniyo heleki bu evladiysa![]() Insanin başina gelmeyince yüzeysel bakmasi ve anlamamasi normal![]()
|
|
|
|
#236 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)Allah yardımcınız olsun ![]() ![]() Hayat yaşamaya değer en kötü gününüzde bile şükretmeyi unutmayın![]() ![]() bela ve müsibetlerde bile şükredin Allaha hepimiz birer sınavdan geçiyoruz![]() ![]() Siz herşeyi dert etmişsiniz kendinize sorunlar olacak ama Rabbim dermansız dert vermesin ben durumunuzda bir sıkıntı göremedim o kadar parasızlık açlık sefalet ve hastalıkla uğraşan üstelik koca yok akraba yok ne kadınlar var ayakları üzerinde duran![]() ![]() geçmiş geçmiştir şimdiyi yaşayın![]() ![]() şu an bir sorununuz var mı???SEVGİLER ![]() ![]()
|
|
|
|
#237 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)Arkadaşlar ben üye olali bir kaç gün oldu ![]() çok site gezdim ilk defa buraya üye oldum![]() 14-15 yil önce hamileliğimin 7 Ayinda normal kontrolüme gittik eşimle Doktor ultrasonda bakti ve kiziniz olacak dedi Eminseniz alişverişini yapicam doktor dedim Sonradan kiyafetleri değiştirmeyelim dedim şakayla![]() Kiz![]() kiz dedi doktor Ben çok sevindim kiz olacak diye![]() Eşiminse yüzü asildi Sende siradan erkek takintisi olan babalardanmisin dedim eşim öyle bir şey söylediki bende hak verdim Dediki burasi türkiye başinda bi ağbisi olsun isterdim caydirici olur üstelik bize bişey olursa kardeşini korur kollardi dedi![]() ![]() Arkadaşlar ben hanefi mezhebindenim![]() çok dindar değilim ama elimden geldiğince allaha, peygambere ve kurana uygun yaşamaya özen gösteriyorum![]() Neyse o gece rüyamda yüzünü görmediğim birileri geldi ve sol tarafima kalbimin üzerine sira sira altin taktilar osmanli paşalarininki gibi Ve hz ali'nin kilici zülfikari gördüm üzerinde iki veya üç satir arapça yazi vardi Bana oku dediler bende okuyamam çoktandir kuran okumuyorum yanliş okuyabilirim dedim Bana tekrar oku dediler Ben çata çata zar zor heceler gibi okudum Bir iğde ağcinin altindaydim Ertesi sabah bu rüyanin etkisiyle işe gittim Işyerindeki kiz arkadaşim gaziantepli inançli biriydi Ya ben bir rüya gördüm dedim Bir gün öncesinde arkadaşlar doktordan gelince sormuşlardi cinsiyeti ne diye bende hepsine kiz demiştim Neyse arkadaşim hayirdir anlat dedi Ve bana dediki sana nişan takmişlar oğlun olacak dedi Ama doktor kesin kiz dedi dedim Hayir sana malum etmişler kesinlikle oğlun olacak dedi Kilicin üstünde sana okutulanlarsa o çocuğun kaderi olacak dedi Bir ay sonra rutin kontrolde doktor dediki cinsiyetini söylemişmiydim dedi bende evet kiz demiştiniz dedim Hayir kesinlikle oğlan dedi ve net bişekilde bana ve eşime gösterdi şok olduk Doğum zamani geldi 4,5 kg Ve 53 cm bile oğlan verdi allah bana ücretsiz izne çiktim Oğlumun altini değiştirirken uykuluydu ve bi siçradi Sanki boşlukta düşüyo gibi çiğlik atmaya elleri ve kollari havada düşüyomuş gibi oldu Bende çaresizlik içinde sarildim ona bende neyacağimi şaşirip ağlamaya başladim Alt katimizda çocuk uzmani oturuyordu Ona götürdüm adam evde yoktu çaresiz eve geldim Neyse çok dağitmayim geç otudu geç konuştu doktorlar normal dediler hep Ama ben bir gariplik hissettim hep çünkü akranlarindan geçti biçok şeyi![]() Yillar geçti eşimin yurtdişi görevi gereği yurtdişina çiktik 1 yaşinda yürümesine rağmen herşeyi hizliydi 2- 2,5 yaşinda harfleri rakamlari yazmaya başladi 3-3,5 yaşinda okumaya ve 100 000 ne kadar şakir şakir yaziyordu Bulunduğumuz ülkenin dilini konuşmaya başladi ben tek kelime bilmezken televizyondan öğrendi Ama bu da problem oluyordu onun söylediğini anlamiyordum![]() ![]() Bişey istiyodu ben ne aklima gelirse getiriyordum Bu sefer anlatamamanin hirsiyla ağliyordu![]() gelen türk arkadaşlarimiz şok oluyorlardi yazip okumasina oranin dilini konuşmasina![]() Bu arada ondan 1,5 yaş küçük kizkardeşi oldu Onu hat safhada kiskaniyordu Onu çok sevmesine ve ona bişey yapmamasina rağmen bize karşi soğudu çok da özen göstermemize rağmen Eşim o kiskanmasin diye onu ben başka odaya götürünce doya doya sevebiliyordu kizini Ama ister istemez kizin bakimina onun yaninda yardimci oluyordu bana Ikisi de bebek bense harap durumdaydim çok sinirli olmuştum Bunlar yetmezmiş gibi maddi manevi hiçbir problemimiz yokken eşimle kavgalarimiz başladi Dişarda çok iyi olan adam evde kilin teki oluyodu sürekli beni eleştiriyor ve üzerime geliyodu çocuklara karşida soğuk ve uzak bi adam olmuştu Bense çaresiz bu kadar sikintiyla bütün gün evde olanlara kafayi takip sinirlaniyordum Ayrilma aşamasina geldik Ama tek bi geçerli sebebimiz yoktu Arada oturup konuşuyoduk Hala birbirimizi çok seviyorduk Neyse tesadüf sonucu büyü yapildiğini öğrendik ve uzun uğraşlardan sonra düzeldik Türkiyeye kesin dönüşümüzde oğlumu hacettepeye götürdük önce üstün zekali sandilar![]() Sonra aci gerçekle yüzleştik oğlum otistikmiş üstelik hiperaktifti![]() ![]() Ama tüm özellikleri uymuyordu Bu arada yurtdişinda bacağinin birnde ağri oldu aylarca doktorlar incelediler hiçbirşey bulamadilar Geceleri uyaniyordu ağriyla gözlerini açamiyordu ama sicim gibi yaşlar döküyordu acisindan Hastahaneye yatiralim dedi yabanci doktorlar gece bide biz görelim ağrili halini dediler Yatirdiğimiz gece babasi kaldi yaninda ben bebekle eve geldim yasin süresini açtim Ey allahim hristiyan bile olsa şu doktorlara yol göster bunun sebebini bulmalarina yardim et şifa ver dedim hem ağlayarak okudum Aylarca uyumayan o çocuk o gece bir-iki kez inlemiş dönmüş ama uyanmamiş üç gün okudum çoğum tamamen iyileşti a ama bunun sebebini hala bilmiyoruz tabi Ankaraya izinli geldiğimde zekiliğine akrabalarda haset ettiler çocuk gene ayni oldu çok pahali bi özel hastaneye götürdüm üç günde tüm param gitti ve bişey bulamadilar çocuğun bacağini boydan boya alçiya aldilar sebebiyse hareketini engelleyip aci hissetmesin diye çünkü en ufak harekette ağlayip dizini tutup bağiriyordu![]() ![]() hastanenin önünde oğlum kucağimda bi bankta saatlarce ağladim bu nedir allahim diye![]() Eve gelince bi taniğimizla bi cami hocasina gittik sadece geçmişe bakiyo muskacilardan değil temiz bi insan dedi Gidince sen sakin hiçbişey anlatma dedi Sadece isimleri söyle o kitap açiyo dedi Gittik ve aynen anlatmadim adam aylardir çektiklerimi ve yaşadiklarimi oğlumdan, bana görmüş gibi anlatti Meğerse nazar olmuş ve nazar kemiklerine kadar işlemiş Eve geldim güzel apdest alip yasin okudum üç gün hiçbirşeyi kalmadi çok şükür arar ara oldukça okudum çok şükür kurtulduk şu an oğlum 14,5 yaşinda çok güzel bi yüzü var bu yaşina rağmen 1 80 cm Boyunda anormal yakişikli bi çocuk Arkadaşlik kuramiyo Konuşmasi sikintili içine kapanik hirçin ve aşiri sinirli Ergenlik filan dicem ama hep böyleydi Insanlardan kopuk çocuklarsa dalga geçip hirpaliyorlar Oda dahada korkak ve yanlizlaşiyor ne yapacağimi şaşirdim çok üzülüyorum Yardimlarinizi ve görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar Bide rüyadan gerçekten anlayan arkadaş varsa yardim etsin bana![]() ![]() şimdiden teşekkürler Allah benim yaşadiklarimi düşmanima bile yaşatmasin![]() ![]()
|
|
|
|
#238 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)smyrna Nickli Üyeden Alıntı Arkadaşlar biz eşimle 1 yıldır sorunlar yaşıyoruz ve haziran ayından beri bu sorunlar daha da arttı Eşim ayrılmak istiyor 1 ay ayrı kaldık, sonrasında geldi beni aldı ve eve döneli yaklaşık 35 gün oldu ama biz 1 haftadır yine kötüyüz ve gidip dava açacağını söyledi Ayrı olduğumuz süreçte ben bir hocaya gittim eşimde büyü olduğunu söyledi , büyüyü bozmak ve aramızda sıcaklık olması için çeşitli şeyler yaptı Ama yok olmuyor işte, düzelse de 1 ay sonra tekrar bozuluyor Sizce eşim bu yapılanlara neden cevap vermiyor arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum |
|
|
|
#239 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)değerli lahuti ailesi bana yardımcı olmaya çalıştığınız için hepinize teşekkür ederim, lahutide daha önce yasaklı olan ve çok yardımı dokunan sayın özel hocama ve yardımlarında katkısı bulunan sayın sırlı hocamıza candan çok teşekkür ederim dileğimiz bu ikisini inşallah yakında lahuti alisende görmek isteriz, çok sayıda insanlarımıza yararlı olacağını düşünüyorum, şimdi mutlu hayata tutumu sağladıkları için ve sıkıntılarımı giderdikleri için ne kadar teşekkür etsem azdır allah onlardan razı olsun |
|
|
|
#240 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)bence de bosanma zaten yuvanı yıkma baska bı kadın yuzunden yoksa ıyıce cıkmaza gırersınz benımde bır buyugum aynen evlı oldugu kadını aldattı hemde aldattıgı kadın sırf onlar ayrılsınlar cocuk bıle yaptı adam dıger kadınla evlıyken sımdı adam cocugu olmasına ragmen yalvarıyo cok büyük bi hata ettım ben dıye ama kadın kabul etmıyo tabı cocugun var o kadından dıye ve bu buyugumde hala aldattıgı kadınla evlı ve cocugu olmasına ragmen ilk hanımıyla gorusuyomus kımseler bılmeden adam cok ama cok pısmanmıs yanı ne olursa olsun gerı donmus tabı ayrımıyo ama yuva yıkanın yuvası da olmuyo goruldugu gıbı kardesım sen ıcını rahat tut bence evlılıgını surdur cunku cocuk vesılesıyle sız ayrı bıle olsanız gorusömek zorunda kalacaksıznız olan cocuga olacak![]() ![]() bılıyorum demesı kolay oyle aldatsın senı sonra hıc bısey olmamıs gıbı devam et olmuyo tabı ama bu yazdıklarım umarım senı ıı yonde etkıler pişman olduğunu süründüğünğ gör yeter sana
|
|
|
|