![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
TEOMAN
|
![]() valla görüyosunuz işte dışarıya ne kadar bağımlıyız Allah bu ülkeye yardım etsin yoksa işimiz gerçekten zor
![]() |
1 milyon 600 bin konut yıkılabilir |
![]() |
![]() |
#227 |
[KAPLAN]
|
1 milyon 600 bin konut yıkılabilirİstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş: 1 milyon 600 bin konut ciddi risk taşıyor 27 ![]() ![]() ![]() İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, kentteki konutların olası bir depreme hazır olmadığını, birçok yapının yeniden inşa edilmesi gerektiğini savundu ![]() Gemlik ve Balıkesir depremlerinden sonra İstanbul’da olası bir depremin yaratacağı riskler yeniden gündeme geldi ![]() ![]() ![]() İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Topbaş, İstanbulluların kadercilik anlayışıyla hareket ederek risk taşıyan yapılarda oturmaya devam ettiğine dikkat çekti ![]() ![]() ![]() ![]() NTV-MSNBC |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#231 |
ierez
|
![]() Sözde ermeni soykırımı ermenilerin uydurduklari yalanlari bir bir anlatan gusel bi vidyo herkesim islemesini tavsiye ederim yorumlarinizi bekliorum 1 ![]() ![]() 2 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
gecekor
|
![]() bu görüntüleri türkler katliam yapmış diyen o adi insanların gözlerine sokmak lazım teşekkürler ierez |
![]() |
![]() |
![]() |
Fay hattında çirkin pazarlık! |
![]() |
![]() |
#233 |
[KAPLAN]
|
Fay hattında çirkin pazarlık!Yapı denetim şirketleri müteahhitlerden iş alamam korkusuyla hatalı binalara göz yumuyor 28 ![]() ![]() ![]() Deprem Konseyi Başkanı Eyidoğan ve Yapı Denetim Kuruluşları Birliği Derneği Genel Başkan Yardımcısı Keskin, 'Denetimi işlemiyor, mezar evler üretiliyor' dedi Gemlik Körfezi ve Balıkesir'de meydana gelen 5 ![]() ![]() Deprem Ulusal Deprem Konseyi Başkanı Prof ![]() ![]() ![]() ![]() 'Umduğumuz gibi olmadı' 1999 depreminden sözüm ona denetimi yapılmış yüz binlerce binanın yıkıldığını anımsatan Ulusal Deprem Konseyi Başkanı Eyidoğan, 1999 depremi gösterdi ki, yapılması gereken denetimlerin hiçbiri yapılmamış ![]() ![]() Kararname, artık yapı denetiminin kurulacak özel şirketler eliyle yapılmasını öngörüyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Profesyonellik kaldırıldı Yürürlükteki yasada aksayan en önemli şeyin, kurulan yapı denetim şirketlerinin profesyonel mühendis sistemine dayanmadan çalışması olduğunu belirten Eyidoğan, şöyle devam etti: Yasanın gereği gibi uygulanmadığını görüyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() Eyidoğan, yeni yapı denetim yasa taslağının da aylardır TBMM'de beklediğini sözlerine ekledi ![]() Kamu binaları denetim dışı 1999 depreminden sonra çıkarılan 595 sayılı kanun hükmünde kararnameye göre yapı denetiminin yapılacağı il sayısının 27 olduğunu, ancak sonradan hazırlanan yasayla 19'a indirildiğini belirten Eyidoğan, Bunun dışında kamu yapıları yapı denetiminden muaf tutuluyor ![]() ![]() ![]() 'Bir daha iş alamam korkusu hâkim oldu' Yapı Denetim Kuruluşları Birliği Derneği Genel Başkan Yardımcısı Recep Keskin, müteahhitlerle yapı denetim kuruluşları arasındaki pazarlığı şöyle anlattı: Bir müteahhit yapacağı binanın denetlenmesini istiyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Önay Yılmaz - MİLLİYET |
![]() |
![]() |
![]() |
Anıt Bayrak |
![]() |
![]() |
#235 |
TEOMAN
|
Anıt Bayrak![]() Anıt bayrak bayrama hazır 'Türkiye'nin en büyük anıt bayrağı'nın açılışı yarın yapılacak ![]() ![]() Kırıkkale Valiliği'nce inşa edilen bayrağın projesini Sanayi ve Ticaret İl Müdürü Vural Örsdemir hazırladı ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Yimpaş Skandalında Gizli Belge |
![]() |
![]() |
#240 |
[KAPLAN]
|
Yimpaş Skandalında Gizli BelgeAlmanya’da toplanan paranın yüzde 40’ı Türkiye’de bazı özel kişisel hesaplara havale edilmiş 29 ![]() ![]() ![]() Adalet Bakanı Çiçek’e önceki gün gelen bilgi notunda, emniyetin Yimpaş’taki şüpheli para hareketleriyle ilgili 2005’in Şubat’ından beri soruşturma yaptığı aktarılıyor ![]() ![]() YİMPAŞ skandalının üzerindeki toz duman dağıldıkça perde arkasından çok önemli ve çok gizli bir soruşturma açılıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dün bu bilgiyi Hákimevi’nde sohbet ettiğim Adalet Bakanı Cemil Çiçek’e soruyorum: Evet doğrudur, bana böyle bir bilgi notu geldi cevabını vererek soruşturmanın önyazısına ait bir belgeyi önüme koyuyor ![]() Bilgi notundaki detaylara gelince şöyle özetleyebilirim ![]() PARALAR BİR DAHA GERİ DÖNMEMİŞ YİMPAŞ isimli şirket adına özellikle Almanya’da Türk işçilerinden toplanan dövizler, önce kuryelerle İsviçre’ye götürülmüştür ![]() Bu ülkede kurulan YİMPAŞ AG adına bankalara yatırılan paraların yüzde 10’u para toplayan şahısların hesabına, Yüzde 50’si Türkiye’deki YİMPAŞ şirketleri ve ona bağlı firmaların hesabına, Yüzde 40’ı Türkiye’deki bazı özel kişisel hesaplara havale edilmiştir ![]() ![]() Büyük miktardaki ve yeterli açıklaması yapılmayan bu para hareketleri ilgili makamlarca şüpheli görülmüştür ![]() Benzer şüpheli olayların daha büyük çapta Almanya’da yapıldığı tespit edilmiş, tahkikat Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın 2005/23679 nolu soruşturma sırasına kaydedilmiştir ![]() 28 ![]() ![]() ![]() Adli yardım talebimize ilişkin olarak 14 klasör Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na gönderilmiştir ![]() Almanca’dan dosyaların tercümeleri yapılmış, Fransızca tercüme halen devam etmektedir ![]() Cumhuriyet Başsavcılığı, Maliye Bakanlığı Teftiş Kurulu, SPK, Gümrük Müsteşarlığı, Hazine Müsteşarlığı ve BDDK görevlilerinden soruşturma kurulu oluşturulmuştur ![]() Birka Gıda LTD ![]() ![]() Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın ihbara konu suç ile ilgili soruşturması devam etmektedir ![]() BABAM BİLE OLSA AYRICALIK TANIMAM Hazırlık soruşturması safhasında olduğu için şimdilik daha fazla bilgi veremiyorum ![]() ![]() - Büyük miktarda denilen para ne kadardır? - Bu paranın yüzde 40’ının aktarıldığı şahsi hesaplar kimlere aittir? Adalet Bakanı Çiçek’i yaklaşık 20 yıldır tanırım ![]() ![]() Bu konuyla ilgili hiçbir şekilde Yozgatlı olmamın, yani bir hemşerilik ilişkisinin yaratacağı avantaj söz konusu değildir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu noktada soruyorum ![]() ![]() İsviçre Adalet Bakanı ile bu konuyu bizzat ben görüştüm ![]() ![]() Evet, belli ki Çiçek, uluslararası kara para trafiğinde ortaya çıkan bu soru işaretleri üzerine İsviçre Adalet Bakanı ile görüşmüş ve bu gizli soruşturmanın başlatılmasını sağlamış ![]() DEVLET BU KONUNUN ÜZERİNE GİTMEKTEDİR Soruşturma bugün Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nda 14 klasörlük bir dosya olarak sürdürülmektedir ![]() ![]() Yurtdışındaki vatandaşlarımız, Adalet Bakanı’nı her şeyi yapabilecek bir makam olarak düşünüyorlar ![]() ![]() ![]() Fatih ÇEKİRGE-HÜRRİYET |
![]() |
![]() |
|