|
|
#2282 |
|
ErGENEKON_GS_48
|
Taam ozman gelip gidelim arada burayaaa
![]() ![]() Hade sende gell![]() Salıncakta sallanmayı severmisin![]() Suann içün soruom![]() ![]()
|
|
#2283 |
|
ctn_86
|
ya özellikle salıncak olsun diye bi isteğim yok ama hava ii olsa ve şuanda bi parkta olsam kesin sallanırdım ne oldu da hadi gel |
|
|
|
#2284 |
|
ErGENEKON_GS_48
|
Geldim herhangi özel bi nedeni yokkk
![]() birden aklıma geldi sordum ![]() Okadan Hade gell |
|
|
|
#2287 |
|
ErGENEKON_GS_48
|
Burcunun bu aralar işi var gerçi benimde varda olsun ben geldim hem sen zor durumda kalma dimii ![]() ![]() ![]() Gelcenmi geriiii |
|
|
|
#2291 |
|
ErGENEKON_GS_48
|
Geldim ![]() ![]() ![]() Yaa bişi dicem![]() ![]() ![]() ![]() Sen istanbulun içindemi oturuonnnnnnnn![]() ![]() ![]() ![]() Daha doğrusu ANKARA'nın başkentini biliomun![]() ![]() ![]() Saçmaladım dimmiii istanbulun içi ne yafff![]() ![]() ![]() ![]() Hangi semttesinnn![]() ![]() ![]() ![]() Gel beklıom |
|
|
|
#2292 |
|
angelesdream
|
ewet bencede saçmaladın ergenekon:) ewet istanbulun taaaa içinde oturuyom ![]() ama semti özelden söylıyeyım tamamda bende bişi merak ettım nıye sordun:) beklıyorum gelmenı |
|
|
|
#2293 |
|
ErGENEKON_GS_48
|
Yafff bellimi olur belki gelirim seni görmek isteyebilirimmmmm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yaffffff can sıkıntısı beee sohbet etcek eleman arıom kendime hane laf lafı acar yaaa işte bizimkide ooooo![]() ![]() ![]() Hem merak etme ben cooookkkkk uzaktaımmmm![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gelıomunnn |
|
|
|
#2294 |
|
angelesdream
|
gelıyorum gelıyorum çatlama:) buyur tabii ![]() zaten herkesın canı sıkılıyor off yaa![]()
|
|
|
|