Bende İz Bırakan Sözler.... |
|
|
#211 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Pamuk Prenses Sana İki Kötü Haberimiz Var ![]() !Birincisi Cücelerden Biri Dün Gece Öldü ![]() !İkincisi De Sahip Olduğumuz Tek Pamuk Sensin ![]() !!
|
|
|
|
#212 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Sırtımda çıplak Islak nefesin Bi gidip bi geliyor Biz senlen yatmıyoruz ki Yaşamıyoruz da Hep yarışıyoruz Sen mi ben mi Önce kim Ölümü öldürecek diye |
|
|
|
#213 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Bir insana zorla sevdiremezsin kendini, Bana güven diyemezsin O bunu hissetmiyorsa, tek bir söz söyleyebilirsin: Sen bilirsin
|
|
|
|
#214 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Aç kalbini sana geldim ![]() ![]() ![]() Beklediğin bendim ![]() ![]() ![]() Aradığım sendin ![]() ![]() ![]() Hz Şems![]() |
|
|
|
#215 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Kişi sevdiğini hep sonradan mı anlar? … Sevdiği’ni / sevdiğini O sevdiği kişiyi / onu sevdiğini ![]() ![]() Oruç Aruoba |
|
|
|
#216 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Kur’ân eczanesinde, her derde devâ vardır, Son kullanma tarihi: Kıyâmete kadardır… Cengiz Numanoğlu |
|
|
|
#217 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Bana vermiş olduğun acıyı senden borç aldım Hesabıma yaz! bir gün mutlaka ödeyeceğim unutma! |
|
|
|
#218 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....eFSaNe_KaRTaL´isimli üyeden Alıntı Bana vermiş olduğun acıyı senden borç aldım Hesabıma yaz! bir gün mutlaka ödeyeceğim unutma!beğendim ![]() )
|
|
|
|
#219 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....sitem*´isimli üyeden Alıntı beğendim ![]() )Bende ![]()
|
|
|
|
#220 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Yalandan Seven Birinin; Ruhu “ÇEVRİMDIŞI” ![]() ![]() ![]() Teni “MEŞGUL” ![]() ![]() Gözü “DIŞARIDA” Olur ![]() ![]()
|
|
|
|
#221 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....İkimiz de birbirimizde olmayan şeyleri aradık; Sen bende kusur,ben sende huzur ![]() ![]()
|
|
|
|
#222 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Gözlerimden tut da ciğerime kadar kırgınım ![]() ![]()
|
|
|
|
#223 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....BİRİSİ var gündüzlerime kalp ağrısı,gecelerime gözyaşı BİRİSİ var gönlüme ilham, kalemime şiir yazdıran BİRİSİ var bana aşkı viran eden,ardında sürükleyip terk i diyar eden BİRİSİ var kimsenin ulaşamadığı gönlüme giren,girdiği yeri külle dumana çeviren BİRİSİ var AH BİRİSİ var ki boğazıma kılçık gibi takılıp,dilime gelip de '' SEVİYORUM,SEVİYORUM İŞTE ''diyemediğim öyle BİRİSİ var ki öyle BİRİSİ işte ![]() ![]() ( alıntı ) |
|
|
|
#224 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Zamana bırakmak çaresizligin!en güvenli kalesidir! ![]()
|
|
|
|
#225 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Sen öyle san, farzet ki her şey çok kolay ![]() ![]() Gittiğini sandığın sen, giderkenbende kalanlarını, yani seni, yani aşkı, yani bizi alamayacaksın benden ![]() ![]() ![]() Gerivermeyeceğim ![]() ![]()
|
|
|
|