![]() |
Cevap : Haftanın Konuğu |
![]() |
![]() |
#211 | |
merve16
|
![]() Cevap : Haftanın KonuğuAlıntı:
![]() ![]() ![]() bölüm derslerini çok seviyorum ![]() bilgisayar çok zevkli bence şu anda zor gelmior ![]() 80-85 bekliyorum ![]() evet çok oldu =)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
|
![]() Cevap : Haftanın Konuğusıkılmadan(?)cevapladığın için teşekkürler cnm bu arada sınav sonucuda gayet güzel bekliyorsun ben kaç alcam acaba?=) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
merve16
|
![]() Cevap : Haftanın Konuğu=) merak etme sen benden yüksek alırsın canım neyse şimdilik gidiyorum hadi görüşürüz teşekkürler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#214 | |
dejavu2009
|
![]() Cevap : Haftanın KonuğuAlıntı:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
|
![]() Cevap : Haftanın Konuğumervecim 1 saat sonra bildiğin üzre web tasarımdan sınavımız var=) kendine güveniyormusun okul olsun normal hayat olsun yaparım diyormusun herzaman için? bu arada ben sınav var diye hiç heyecanlı değilim bu normal bişeymi?=)(kednime güveniyorum=))ondanmı yoksa ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
merve16
|
![]() Cevap : Haftanın Konuğuevet sınav var ya ne biliyim yaparım herhalde ama bazı yerlerde şaşırıyorum ama kendime güveniyorum ne biliyim normal bişeydir herhalde =) piskolok olmadığım için bilemicem =) kendine güveniyorsun tabi çok çalışmışsın belli ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
|
![]() Cevap : Haftanın Konuğuallah razı olsun cnm =)inş ![]() bu arada olsakda kurtulsak gerildim yani=) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
merve16
|
![]() Cevap : Haftanın Konuğuvalla ya ben de gerildim yaparız inşaallah ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
|
![]() Cevap : Haftanın Konuğumervecim benimde bir sorum var ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
merve16
|
![]() Cevap : Haftanın Konuğuevet canım malesef bir kere oldum ve hala unutamıyorum =( |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#221 |
|
![]() Cevap : Haftanın Konuğuevet çokzor bi durum bencede ofof seni anlıyorum canım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#222 |
merve16
|
![]() Cevap : Haftanın Konuğusağol canım ben de seni anlıyorum ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
|
![]() Cevap : Haftanın Konuğuhayat çok acımasız haytında pişman olduğun şeyler varmı??ve varsa neden pişman oldun? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
merve16
|
![]() Cevap : Haftanın Konuğuevet var ben aslında imam hatip lisesine gitmek istiyordum ama olmadı şu anda pişmanım ama bilgisayara alışmaya çalışıyorum ![]() teşekkürler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
mavilim
|
![]() Cevap : Haftanın Konuğuslm arkadasım en cok sevdigin roman ve izleyipde unutamadıgın film hangisi
|