![]() |
Cevap : Üstteki Üyeyi Görünce Aklına Ne Geliyor?? |
![]() |
![]() |
#211 |
cansel
|
![]() Cevap : Üstteki Üyeyi Görünce Aklına Ne Geliyor??walla ben cidden cıta gibiyimdir ee ne de olsa çerkez kızıyım:) (ama seni bilemem)
![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
JOKER
|
![]() Cevap : Üstteki Üyeyi Görünce Aklına Ne Geliyor??ben de iyi tahmin ederim :D böle çabuk sinirlilen insanlar kilo alamaz çünkü sinirden kendini yer :D ama ben şişko değilim :D
![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
cansel
|
![]() Cevap : Üstteki Üyeyi Görünce Aklına Ne Geliyor??ben sana şişko demedim zaten tombiş brscık bak oda brscık yoksa büyüklerimize şişko demek ne hadimize:)ha bu arada ben yemek yiyip de kilo almayanlardanım orası tutmadı snnki tahmin diil sallama arada sırada tutuyor işte bende ki 6 his sende nerde yoksa |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
JOKER
|
![]() Cevap : Üstteki Üyeyi Görünce Aklına Ne Geliyor??bide yazdıklarını anlasam süper olacak brscık ne yaa :D çok cımbış bir kızsın ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
cansel
|
![]() Cevap : Üstteki Üyeyi Görünce Aklına Ne Geliyor??ewt eglenceli ve kafa bir kızımdır:) oldukça da mütavazi göründüğü gibi:p |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
JOKER
|
![]() Cevap : Üstteki Üyeyi Görünce Aklına Ne Geliyor??vay cımbışın anlamını biliyon demek :D çerkezsin demek aslen nerelisin bursamı? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
cansel
|
![]() Cevap : Üstteki Üyeyi Görünce Aklına Ne Geliyor??ewt bilirim ben bilmediğim sey yok bnm:) balıkesirliim aslen |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
JOKER
|
![]() Cevap : Üstteki Üyeyi Görünce Aklına Ne Geliyor??hımm ![]() ![]() aklıma değişik bir kenyalı geliyoo :D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
cansel
|
![]() Cevap : Üstteki Üyeyi Görünce Aklına Ne Geliyor??bak ben sana konya gazilere girmeni tavsiye ederim youtubden bak bzm ortama sonra yorum yap ayrıca bide reyhanlıdan düğüne |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
JOKER
|
![]() Cevap : Üstteki Üyeyi Görünce Aklına Ne Geliyor??girdim youtube adge ceug yazıyo :D eleman dans ediyo kafkas dansları galiba görmüştüm bu nu daha önce ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#221 |
cansel
|
![]() Cevap : Üstteki Üyeyi Görünce Aklına Ne Geliyor??woow bide ceug izledin en sevdiğim oyundur ii oynarım:) nese gördüğün gibi karapeçeli insanlar yok herkez gayet o düğün olduğu geceler biz 12den sonra büyükleri gönderir kendimiz sabah kadar eğleniriz bir allahın kuluda bana evde kaçda geldin demez yani öle yobaz bir toplum diiliz |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#222 |
JOKER
|
![]() Cevap : Üstteki Üyeyi Görünce Aklına Ne Geliyor??:D ama ben genel düşünüyorum yani siz çerkezmişsiniz kenyanın tamamına bakarsan bana hak verirsin selçuk üniversitesi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
cansel
|
![]() Cevap : Üstteki Üyeyi Görünce Aklına Ne Geliyor??ya bilmiom biz hepimiz kardeş gibiyiz orda yani bnm cevremdeki coğu insan öle yani belkide bnm ortamım farklı olmasından kaynaklanıo ama gercekten yobaz bir toplum diil |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
JOKER
|
![]() Cevap : Üstteki Üyeyi Görünce Aklına Ne Geliyor??hepsi senin gibi olsa keşkee ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
cansel
|
![]() Cevap : Üstteki Üyeyi Görünce Aklına Ne Geliyor??dur aga nabıon benle zor basedion bin tane insan:))))) hem ben öle istemem bnm gibi bir sürü insan ben nadir bulunan cevherlerdenm:p |
![]() |
![]() |
|