Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aile, havas, istekleriniz, sevgilii, vsyardım, yardım

Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)

Eski 06-27-2012   #211
Prof. Dr. Sinsi

iremnaz Nickli Üyeden Alıntı

Dil bağlama:51 besmele oku ufleAbdestli olarak üç ayetel kürsi okuyup ardından YA HAYYU YAKAYUM YA BEDİASSEMAVATİ YA ZELCELALİ VEL İKRAM dedikten sonra ey ALLAH'ım Falanca Kişinin Bana Karşı Dilini Bağla Ağzını Kilitle Hakkımda Hayır ve İyilikten Bşaka birşey Konuşmasın Diye Dua edin sonucu Gözleyin Bakın Neler Göreceksiniz Hergün okumanız lazım birde falanca ismi yerine kişinin ismi Gelecek

iremnaz Nickli Üyeden Alıntı

Canım Allah yardımcın olsunBırde sitede alehıne olan seyı lehıne cevirme duası vardıbıde ona bak ıstersenAllah tez vakıtte kavustursun

sonra da cehennemde yaşayacağınız azabı düşünün

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #212
Prof. Dr. Sinsi

Dil bağlama:51 besmele oku ufleAbdestli olarak üç ayetel kürsi okuyup ardından YA HAYYU YAKAYUM YA BEDİASSEMAVATİ YA ZELCELALİ VEL İKRAM dedikten sonra ey ALLAHIM FALANCA KİŞİNİN BANA KARŞI DİLİNİ BAĞLA AĞZINI KİLİTLE HAKKIMDA HAYIR VE İYİLİKTEN BAŞKA BİR ŞEY KONUŞMASIN DİYE DUA EDİN SONUCU GÖZLEYİN BAKIN NELER GÖRECEKSİNİZ HERGÜN OKUMANIZ LAZIM BİRDE FALANCA YERİNE KİŞİNİN İSMİ GELECEK

Canım Allah yardımcın olsunBırde sitede alehıne olan seyı lehıne cevirme duası vardıbıde ona bak ıstersenAllah tez vakıtte kavustursun

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #213
Prof. Dr. Sinsi

affınıza sığınarak eğer yanlış bi yerde bu konuyu açtıysam özür dilerim sevdiğim adamla 15 aydır ayrıyız fakat bana olan siniri geçmiyor bi türlü dualar ediyorum hergün alah razı olsun hepinize paylaştığınız dualar için dün kaldığım şehre arkadaşlarım geldieski sevgilim benim üniversiteyi kazanmadan önce yaşadığm şehirdeo şehirden ortak arkadaşlar geldi fakat hoşlanmaığım ve sürekli iftiralarına maruz kaldığım insanlarla bir arada vakit geçirmek zorunda kaldımsürekli ağzımdan laf almaya çalıştılar eminim her cümlemden birşeyler çıkartıp hemen aramızı dahada açmak için kullanıcaklarbenim istediğim onların iftiralarından ve kötü sölerini engelleyecek bir dua var mı? 1 hafta kalıcaklar burada ve eski sevgilim tarafından belkide benim hareket ve davranışlarımı sormak için okadar laf almaya çalıştılar insanların ağzı torba değilki işte bu insanların yüzünden güvensizlik oldu
okula gidemedim üzüntüden eğer bi kötü cümle dahi söylerlerse yakaladığım o küçücük fırsatı kaçırıcam belki belki anlatamadığım okadar şey varki içimde dualarıma sınığıyorum hepokadar mucizelerle karşılaştımki
eğer varsa böyle bir dua ne olur paylaşın çok ihtiyacım var

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #214
Prof. Dr. Sinsi

freeman_911_ Nickli Üyeden Alıntı

2 yıldır bu sitede hayalet gibi dolaşıyorumçare bulmak içinaylaca dua ettim hala ediyorumama artık ölmemek içinbeni seven insanlar varailem var onları bırakıp ölmeyi kendime yediremiyorumama bazen sinirlenip intiharın eşiğine geliyorum1 yıldır alkol almıyorum gunah die değil kontrolumu kaybederim diyekendimi öldürürüm dieama gun geçtikçe eriyorum dertlerim bitmek bir yana dozunu her geçen gun artırartk devam ediyorArada bir bitmişler gibi davranıp sonra tekrar karabasan gibi üztüme çöküyorlar ettim duaların tek karşılığı olan dayanma gucunu yerle bir ederekkimseye bişe anlatmıyorum en yakınım bile bilmez kimse bana acısın istemiyorum devamlı guluyorum cok mutluyum diyorumönceleri anlatırdım herkese bilsinler aaa gerçekten mi çok üzüldüm desimler die ama baktım ki zamanla beni küçümsemeye benden uzaklaşmaya başladılarve şimdi artık düzelemeyek kadar parçalamış ruhum yalnızca ailesi için yaşayan ben bu gamla acıyla onlara faydalı olamayacağımı düşünüyorumelbette varlığımın yettiğinin bilincinde ölmeye sebeb arayarakbelki intihar etmeliyim belki ozaman kotu bir ruyadan kalkar gibi birden yatağımdan doğrulurum bi bardak su içip koyu bi ruyaymış derimçünkü hala hayatın bu kadar acımasız herşeyin bu kadar kotu olabileceğine inanmıyorum binlerce kanıt varkenneden yazdım bilmiyorum belki biri çıkarda şaka yaptık oğlum lan der diye belki bir dua verirde geçmişim değisir die belki belki ALLAH bana mermamet eder die belkide sadece paylaşmak için

canım kardeşim hepimiz türlü türlü sınavlardan geçiyoruzeğer sen bu sınavların başında korkup çalışmazsan başarılı olamazsın ve o sınavı geçemezsinilk önce sınavdaki kolay sorulardan başlaozaman diğerlerinide yaparsınayrıca bence değerini bil Allah sevdiği kuluna dert verirmiş

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #215
Prof. Dr. Sinsi

TEMK Nickli Üyeden Alıntı

Gençlik yıllarımda bir aşk yaşamıştımKötü bir deneyimdiSüründüm,hor görüldüm,reddedildimUlan 3 paralık adamın neyine zaten aşık olmak dedikçe bunaldımO zamanlar Allah'a yakınlığım muazzamdıDualarım vardı ve dinmeyen göz yaşlarımSonra ne mi olduGerçekleri kullanmayı öğrendimBu dünya için yaşamaya karar verdiğim gün,para beni ben para yı çektimAşk dediğin şey zaten bitmişti içimde ama ben bitirdikçe başkalarının içinde aşklar başladı bana karşıUzaklaştım ve dualar yerine başka şeylere sığınır,onlarla tutunmaya başladım hayataHırs,Cesaret ve AzimBunlar bende kontrolsüz gelişen özellikler olduAma sen bunları düşünmeİntikam almak için yıllarımı verdim ben ve aldımAma hissizleşmiş bu vücut cidden hiçbirşey hissetmedi,karşımda birileri göz yaşı dökerkenDuaların Hiç bitmesin,Allah yardımcın olsunVe hoşgeldin hayatın gerçeklerine

Bence ne sen kazanmışsın ne de onlarAsıl intikamı yaşayarak alıcaktın benceOnlara inat dualarınla ve çizdiğin yollaPara pul mutlu ediyor mu sence?İntikam tatlıdır herkes almak ister ama bence her şeyin bir dönüşü varEğer ki mutsuzsan şu an kendinden yeni bir yol çiz bence mutluluğa açılanHırs,cesaret onların istekleriBenim istediğim saf mutluluk onu da kendimde bulacağım ve Allah'ta bundan böyleÇok daha fazlaHayatın gerçekleri hep yüzüme vuruyor sanırım ama görmemezlikten geliyorum halaGerçekler acı ve bu yüzden yalandan da olsa insan azıcık da olsa mutlu olmalı

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #216
Prof. Dr. Sinsi

Sorununuzun ne olduğunu tam olarak bilemiyorum ama hiç bir sorun çözümsüz değildirHerkesin bir takım sorunları var ama Allah dağına göre kar verirmişSorunu konuşmak önemlidir ama doğru insanlarla olmak şartıylaBurada size ahkam kesmek istemiyorumAma intihar gerçekten çok kötü bir şey
Benim bir arkadaşım yıllar önce intihar ettiBir akrabamızda geçen haftaBu yazınızı okuyunca birden fena oldum
Kimse yalnız değildirÇünkü Rabbimiz varO her şeye yeterbalkona çıkıp şöyle bir bakınGözümüzün gördüğü her şey Rabbimizin eseriO halde lütfen unutmayınAllah her şeye kadirdir
Allah yardımcınız olsun

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #217
Prof. Dr. Sinsi

Çok üzgünüm ve mutluluğum kursağımda kaldıHer şey ters gidiyorArkadaşlarımdan nefret etmeye başladım,kendimden ve her şeydenUzun zamandır yalnızım ve bu benim suçummuşNeden?Etrafa gözlerimi açmıyormuşumEtkilendiğim biri var oysa ki ve gerçekten beni üzmeyen tek insan oO da benden etkileniyor kendi de söyledi ama tek derdimiz oldukça uzaktayız birbirimizeİnsanlar benle yarışıyor,yalnız olmama laf ediyor,ilgi alanlarıma şakayla bana göre bildiğiniz alay ediyorBıktım nefes almaktan bile soğudumBu da yetmezmiş gibi para biriktirmeye çalışıyorum bilgisayarım çöker ardından da başka bir şey bozulurNedir benim bu alınyazım?Anlamadım kiÇocukluğumdan beri mutsuz mutlu bir hayat sürüyorum ve ucundan yakalamışım mutluluğu onla bile suçlanıyorumPembe gözlüklerle bakıyormuşum hayataBen hep Allah'a inandım bazen şaştım ve tövbe ettimGüzel ve dürüst yaşamaya çalıştım azap dünyasımı bu nedirAllah'a soruyorum nerdesin?Sana inanmayanlar gülüyor bu hayattaİnançla sana sığınıyorum ama hep benle uğraşan insanlar gülüyor ve kendi hayatları düzeliyor diye başkalarının hayatına burun sokan onu da geçtim yalnızım diye suçlanan ben olyorum?Biri bana yardım etsin lütfen çok bunaldımBildiğiniz ferahlatıcı moral verici en azından bu insanların bana saygı duymasını sağlayacak,bana moral ve destek verecek dualar var mı?Nolur yardım edin gerçekten artık çığlığı basasım kendimi yokedesim var
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #218
Prof. Dr. Sinsi

freeman_911_ merhaba

sorununuz ne bilmiyorum ama bence bu düüncelerden biran öne sıyrılmanız lazımbiraz hava değişimi biraz ortam değişimi şart sizeYüce Allah'ım herşeye Kadirdir Osiz dualarınızı eksik etmeyinbakın ne mutlu size alkolden de uzaklaşmışsınızinanın her insan zamanında çok kötü şeyler yaşıyorve bir çok insan sizin gibi keşke ölsem de kurtulsam diyorama maalesef bu bir çözüm değilöncelikle yaşadıklarınızı bir kenara bırakıp özgüvenizi tekrardan kazanmalısınızkendinizi işe yaramaz bir insan olarak görmeye devam ettiğiniz sürece inanın toparlanamazsınızher insanın pişmanlıkları hataları olabilir geçmişe dairama dediğim gibi geçmiş geçmişte kaladısiz bugününüze bakıp yarını nasıl daha güzel yaşayabilirim bunları düşününve sakın insnaları sizin sorunlarınızla dalga geçer gibi düşünmeyin inanın burda herkes herkesin derdini bilir aşşağı - yukarıve elinden geldiğince destek olmaya çalışılır burdalütfen kendinizi yanlız hissetmeyin yüce Allah'ım yar ve yardımcınız olsun her daim

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #219
Prof. Dr. Sinsi

etrafına dikkatlice bakacak olursan eminim benim derdimde neymişki diyeceğin bir sürü örnek bulabilirsinsana bir örnekbir oğlum warwe herkes gibi bende borç harç içinde hayatımı tek başıma idame ettirmeye çalışıyorumdelikanlı yaşındaki oğlum liseye giderken cebine harçlık koyamıyorum okul eksiklerini alamıyorum diye üzüldüğüm anlarda hemen aklıma üst kat komşum geliyor7 yaşındaki kızı bırak okula gitmeyi hareket edemiyor yürüyemiyor konuşamıyor gülemiyor görüp görmediği bile meçhul(yüce rabbim şifasını wersin onunda acilen) kiii o kadıncağız bile hamd olsun halime benden beterleri war diyorpes etmek allaha asi gelmektir diye düşünüyorumhayırda şerde allahdanyüce rabbim ne yazarsa hakkımızda güzel yazarben bunu düşünerek teselli buluyorum kendim içindegeçenlerde okumuştumsanırım bu sitedeydibi kulun sürekli sıkıntı içindeymiş we dua ediyormuşcebrail as yaradana sormuşmadem sewiyorsun kulunu ey rabbim neden hep sıkıntı içindeyüce yaradanda şöyle cewap wermişben o kulumu o kadar sewiyorum ki sesini hep duymak istiyorum(yada buna benzer bi yazıydı) inanılmaz hoşuma gitmiştio günden beri hep bu war aklımda we hep bunu düşünerek dua ediyorum rabbimebeni duyduğuna eminimeminim senide duyuyordur!!!
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #220
Prof. Dr. Sinsi

canım kardeşim,
sana intiharın ne kadar günah olduğundan veya şu ayeti okuman gerektiğinden falan bahsetmiyecemama sana sadece şunu söylemek istiyorum bazen hayat insanlara gerçekden hiç acımadan çelme atarbuda insanları ümitsizliğe düşürürbu yaşamın doğasında var cankendimizi umutsuz,geleceğimizi karanlık görür ve telafisi olmıyan kararlar alırız yaşamımızla ilgili can
oysa umut çok yakınımızda olabilir sadece bunun için biraz çaba gerekir canben başım ağrıdıgımda nasıl doktora gidiyorsam vücüdümün en önemli bir yani olan ruhumunda bazen tedaviye ihtiyacı olur cano zamanda profesyonel yardım almam gerektiğini düşünürümve alırımbunda utanılacak sıkıntı duyulacak bişe yokeğer sende böyle yaparsan eminim bir çare yolunu bulabilirsin canbenden sana bir kardeş tavsiyesi cannn AEO

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #221
Prof. Dr. Sinsi

ümitsizkız55 Nickli Üyeden Alıntı

allah herkezin yardımcısı olsun bende sevdiğimle 7 ay önce ayrıldık birden ters döndü bana anlayamadım allahım yardım et hergün ya vedud okuyorum okumadım dua kalmadı ama hala sesyok cok beddua etmiştim ona cenabı allahım bana cektirdiklerini cektirsin diye ama cok üzülüyorum geceleri bazen ağlama kırizi geliyo sinirlerim bozuluyo ansızın yataktan kalkıp yatağımı yumrukluyorum beni resmen basit gördü sanki bi anda herşeyi bitirdi çok üzülüyorum

beddua etmeyiniz aksi halde sise dönebilir en iyi dua ALLAH'a havale etmek yarabbim sen bilir bilir yaparsın dersiniz, bakın sonra neler oluyor inanmayacaksınız o zaman sizden fazla çekecektir

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #222
Prof. Dr. Sinsi

allah herkezin yardımcısı olsun bende sevdiğimle 7 ay önce ayrıldık birden ters döndü bana anlayamadım allahım yardım et hergün ya vedud okuyorum okumadım dua kalmadı ama hala sesyok cok beddua etmiştim ona cenabı allahım bana cektirdiklerini cektirsin diye ama cok üzülüyorum geceleri bazen ağlama kırizi geliyo sinirlerim bozuluyo ansızın yataktan kalkıp yatağımı yumrukluyorum beni resmen basit gördü sanki bi anda herşeyi bitirdi çok üzülüyorum
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #223
Prof. Dr. Sinsi

asena Nickli Üyeden Alıntı

Akrabalardan bazıları ailemin huzursuz olması için ellerinden geleni yapıyor Bunu neden yaptıklarını önceleri anlamadım ama sanırım kişilik ve kötü kalplilikle ilgili bir durum Buna rağmen bizim eve her hafta nerdeyse hergün gelip yiyip içerler Onlar gidince biz de birbirimizle kavga ederiz
Eve gelmemeleri ve bizden uzak durmaları için bir dua var mı?

gelmemeleri için siz tepki vermelisiniz, hergün olurmu böyle saçmalık arada olsa sorun olmaz, yapacağınız evde hergün üç nasii okumanızdır bilginize :ermm:
--------------------

modlar tüm soruları buraya taşıncınca kimse bakmıyor ama

modlar görevini yapıyor derdiniz varsa yazarsınız cevaplayacak mutlaka birileri olabilir, sorununuz varsa gerekirse modlara bildirmeniz yeterlidir, elimizden geldiği kadar cevap vermeye çalışacağız inşallah

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #224
Prof. Dr. Sinsi

Akrabalardan bazıları ailemin huzursuz olması için ellerinden geleni yapıyor Bunu neden yaptıklarını önceleri anlamadım ama sanırım kişilik ve kötü kalplilikle ilgili bir durum Buna rağmen bizim eve her hafta nerdeyse hergün gelip yiyip içerler Onlar gidince biz de birbirimizle kavga ederiz
Eve gelmemeleri ve bizden uzak durmaları için bir dua var mı?

Sayı olarak bilmiyorum ama tebbet suresi bu konularda faydalıdır diye biliyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #225
Prof. Dr. Sinsi

ya banada yardım edin 3 yıllık bır bırlıktelıgım var yoruldum artık hanı derler ya ne onunla oluyor ne onsuz hersey cok guzelken tekrar bırakıp gıttı beni ne gurur kaldı ne bısey yüreğim ve mantıgım ayrı ayrı seyler soyluyor ben ne yapacagımı sasırmıs haldeyım dualarla dondurmekden bıktım artık hayırlısını ıstıyorum bu aralar ona ıcımden dua etmekde gelmıyor ama caresız oldugum her an duaya sarılıp baslıyorum aglamaya gelınce tekrar aynı seyın olmasından korkuyorum yada ay napıcam ben ya
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com