![]() |
Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım) |
![]() |
![]() |
#211 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)iremnaz Nickli Üyeden Alıntı Dil bağlama:51 besmele oku ufle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() iremnaz Nickli Üyeden Alıntı __________________ Canım Allah yardımcın olsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sonra da cehennemde yaşayacağınız azabı düşünün ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)Dil bağlama:51 besmele oku ufle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() __________________ Canım Allah yardımcın olsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)affınıza sığınarak eğer yanlış bi yerde bu konuyu açtıysam özür dilerim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() okula gidemedim üzüntüden eğer bi kötü cümle dahi söylerlerse yakaladığım o küçücük fırsatı kaçırıcam belki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() eğer varsa böyle bir dua ne olur paylaşın çok ihtiyacım var ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)freeman_911_ Nickli Üyeden Alıntı 2 yıldır bu sitede hayalet gibi dolaşıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() canım kardeşim hepimiz türlü türlü sınavlardan geçiyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)T ![]() ![]() ![]() Gençlik yıllarımda bir aşk yaşamıştım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bence ne sen kazanmışsın ne de onlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)Sorununuzun ne olduğunu tam olarak bilemiyorum ama hiç bir sorun çözümsüz değildir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Benim bir arkadaşım yıllar önce intihar etti ![]() ![]() ![]() Kimse yalnız değildir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Allah yardımcınız olsun ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)Çok üzgünüm ve mutluluğum kursağımda kaldı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)freeman_911_ merhaba ![]() ![]() sorununuz ne bilmiyorum ama bence bu düüncelerden biran öne sıyrılmanız lazım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)etrafına dikkatlice bakacak olursan eminim benim derdimde neymişki diyeceğin bir sürü örnek bulabilirsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)canım kardeşim, sana intiharın ne kadar günah olduğundan veya şu ayeti okuman gerektiğinden falan bahsetmiyecem ![]() ![]() ![]() ![]() oysa umut çok yakınımızda olabilir sadece bunun için biraz çaba gerekir can ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#221 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)ümitsizkız55 Nickli Üyeden Alıntı allah herkezin yardımcısı olsun bende sevdiğimle 7 ay önce ayrıldık birden ters döndü bana anlayamadım allahım yardım et hergün ya vedud okuyorum okumadım dua kalmadı ama hala sesyok cok beddua etmiştim ona cenabı allahım bana cektirdiklerini cektirsin diye ama cok üzülüyorum geceleri bazen ağlama kırizi geliyo sinirlerim bozuluyo ansızın yataktan kalkıp yatağımı yumrukluyorum beni resmen basit gördü sanki bi anda herşeyi bitirdi çok üzülüyorum beddua etmeyiniz aksi halde sise dönebilir en iyi dua ALLAH'a havale etmek yarabbim sen bilir bilir yaparsın dersiniz, bakın sonra neler oluyor inanmayacaksınız o zaman sizden fazla çekecektir |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#222 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)allah herkezin yardımcısı olsun bende sevdiğimle 7 ay önce ayrıldık birden ters döndü bana anlayamadım allahım yardım et hergün ya vedud okuyorum okumadım dua kalmadı ama hala sesyok cok beddua etmiştim ona cenabı allahım bana cektirdiklerini cektirsin diye ama cok üzülüyorum geceleri bazen ağlama kırizi geliyo sinirlerim bozuluyo ansızın yataktan kalkıp yatağımı yumrukluyorum beni resmen basit gördü sanki bi anda herşeyi bitirdi çok üzülüyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)asena Nickli Üyeden Alıntı Akrabalardan bazıları ailemin huzursuz olması için ellerinden geleni yapıyor ![]() ![]() ![]() ![]() Eve gelmemeleri ve bizden uzak durmaları için bir dua var mı? gelmemeleri için siz tepki vermelisiniz, hergün olurmu böyle saçmalık arada olsa sorun olmaz, yapacağınız evde hergün üç nasii okumanızdır bilginize :ermm: -------------------- asena Nickli Üyeden Alıntı modlar tüm soruları buraya taşıncınca kimse bakmıyor ama modlar görevini yapıyor derdiniz varsa yazarsınız cevaplayacak mutlaka birileri olabilir, sorununuz varsa gerekirse modlara bildirmeniz yeterlidir, elimizden geldiği kadar cevap vermeye çalışacağız inşallah |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)asena Nickli Üyeden Alıntı Akrabalardan bazıları ailemin huzursuz olması için ellerinden geleni yapıyor ![]() ![]() ![]() ![]() Eve gelmemeleri ve bizden uzak durmaları için bir dua var mı? Sayı olarak bilmiyorum ama tebbet suresi bu konularda faydalıdır diye biliyorum ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)ya banada yardım edin 3 yıllık bır bırlıktelıgım var yoruldum artık hanı derler ya ne onunla oluyor ne onsuz hersey cok guzelken tekrar bırakıp gıttı beni ne gurur kaldı ne bısey yüreğim ve mantıgım ayrı ayrı seyler soyluyor ben ne yapacagımı sasırmıs haldeyım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|