Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım) |
|
|
#211 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)iremnaz Nickli Üyeden Alıntı Dil bağlama:51 besmele oku ufle ![]() Abdestli olarak üç ayetel kürsi okuyup ardından YA HAYYU YAKAYUM YA BEDİASSEMAVATİ YA ZELCELALİ VEL İKRAM ![]() dedikten sonra ey ALLAH'ım Falanca Kişinin Bana Karşı Dilini Bağla Ağzını Kilitle Hakkımda Hayır ve İyilikten Bşaka birşey Konuşmasın Diye Dua edin sonucu Gözleyin Bakın Neler Göreceksiniz ![]() ![]() Hergün okumanız lazım birde falanca ismi yerine kişinin ismi Gelecek![]() ![]() iremnaz Nickli Üyeden Alıntı __________________ Canım Allah yardımcın olsun ![]() ![]() Bırde sitede alehıne olan seyı lehıne cevirme duası vardı bıde ona bak ıstersen![]() ![]() Allah tez vakıtte kavustursunsonra da cehennemde yaşayacağınız azabı düşünün ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#212 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)Dil bağlama:51 besmele oku ufle ![]() Abdestli olarak üç ayetel kürsi okuyup ardından YA HAYYU YAKAYUM YA BEDİASSEMAVATİ YA ZELCELALİ VEL İKRAM ![]() dedikten sonra ey ALLAHIM FALANCA KİŞİNİN BANA KARŞI DİLİNİ BAĞLA AĞZINI KİLİTLE HAKKIMDA HAYIR VE İYİLİKTEN BAŞKA BİR ŞEY KONUŞMASIN DİYE DUA EDİN SONUCU GÖZLEYİN BAKIN NELER GÖRECEKSİNİZ ![]() ![]() HERGÜN OKUMANIZ LAZIM BİRDE FALANCA YERİNE KİŞİNİN İSMİ GELECEK![]() ![]() __________________ Canım Allah yardımcın olsun ![]() ![]() Bırde sitede alehıne olan seyı lehıne cevirme duası vardı bıde ona bak ıstersen![]() ![]() Allah tez vakıtte kavustursun
|
|
|
|
#213 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)affınıza sığınarak eğer yanlış bi yerde bu konuyu açtıysam özür dilerim sevdiğim adamla 1 5 aydır ayrıyız fakat bana olan siniri geçmiyor bi türlü dualar ediyorum hergün alah razı olsun hepinize paylaştığınız dualar için![]() dün kaldığım şehre arkadaşlarım geldi eski sevgilim benim üniversiteyi kazanmadan önce yaşadığm şehirde o şehirden ortak arkadaşlar geldi fakat hoşlanmaığım ve sürekli iftiralarına maruz kaldığım insanlarla bir arada vakit geçirmek zorunda kaldım sürekli ağzımdan laf almaya çalıştılar eminim her cümlemden birşeyler çıkartıp hemen aramızı dahada açmak için kullanıcaklar benim istediğim onların iftiralarından ve kötü sölerini engelleyecek bir dua var mı? 1 hafta kalıcaklar burada ve eski sevgilim tarafından belkide benim hareket ve davranışlarımı sormak için okadar laf almaya çalıştılar insanların ağzı torba değilki işte bu insanların yüzünden güvensizlik oldu![]() ![]() okula gidemedim üzüntüden eğer bi kötü cümle dahi söylerlerse yakaladığım o küçücük fırsatı kaçırıcam belki ![]() belki anlatamadığım okadar şey varki içimde dualarıma sınığıyorum hep okadar mucizelerle karşılaştımki![]() ![]() ![]() eğer varsa böyle bir dua ne olur paylaşın çok ihtiyacım var ![]() ![]()
|
|
|
|
#214 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)freeman_911_ Nickli Üyeden Alıntı 2 yıldır bu sitede hayalet gibi dolaşıyorum çare bulmak için![]() ![]() aylaca dua ettim hala ediyorum ama artık ölmemek için beni seven insanlar var ailem var onları bırakıp ölmeyi kendime yediremiyorum ama bazen sinirlenip intiharın eşiğine geliyorum 1 yıldır alkol almıyorum gunah die değil kontrolumu kaybederim diye kendimi öldürürüm die ama gun geçtikçe eriyorum dertlerim bitmek bir yana dozunu her geçen gun artırartk devam ediyor Arada bir bitmişler gibi davranıp sonra tekrar karabasan gibi üztüme çöküyorlar ettim duaların tek karşılığı olan dayanma gucunu yerle bir ederek kimseye bişe anlatmıyorum en yakınım bile bilmez kimse bana acısın istemiyorum devamlı guluyorum cok mutluyum diyorum önceleri anlatırdım herkese bilsinler aaa gerçekten mi çok üzüldüm desimler die ama baktım ki zamanla beni küçümsemeye benden uzaklaşmaya başladılar ve şimdi artık düzelemeyek kadar parçalamış ruhum yalnızca ailesi için yaşayan ben bu gamla acıyla onlara faydalı olamayacağımı düşünüyorum elbette varlığımın yettiğinin bilincinde ölmeye sebeb arayarak belki intihar etmeliyim belki ozaman kotu bir ruyadan kalkar gibi birden yatağımdan doğrulurum bi bardak su içip koyu bi ruyaymış derim çünkü hala hayatın bu kadar acımasız herşeyin bu kadar kotu olabileceğine inanmıyorum binlerce kanıt varken neden yazdım bilmiyorum belki biri çıkarda şaka yaptık oğlum lan der diye belki bir dua verirde geçmişim değisir die belki belki ALLAH bana mermamet eder die belkide sadece paylaşmak için![]() ![]() ![]() canım kardeşim hepimiz türlü türlü sınavlardan geçiyoruz eğer sen bu sınavların başında korkup çalışmazsan başarılı olamazsın ve o sınavı geçemezsin![]() ilk önce sınavdaki kolay sorulardan başla![]() ozaman diğerlerinide yaparsın![]() ayrıca bence değerini bil Allah sevdiği kuluna dert verirmiş
|
|
|
|
#215 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)T E M K Nickli Üyeden AlıntıGençlik yıllarımda bir aşk yaşamıştım Kötü bir deneyimdi Süründüm,hor görüldüm,reddedildim Ulan 3 paralık adamın neyine zaten aşık olmak dedikçe bunaldım O zamanlar Allah'a yakınlığım muazzamdı Dualarım vardı ve dinmeyen göz yaşlarım Sonra ne mi oldu Gerçekleri kullanmayı öğrendim Bu dünya için yaşamaya karar verdiğim gün,para beni ben para yı çektim Aşk dediğin şey zaten bitmişti içimde ama ben bitirdikçe başkalarının içinde aşklar başladı bana karşı Uzaklaştım ve dualar yerine başka şeylere sığınır,onlarla tutunmaya başladım hayata Hırs,Cesaret ve Azim Bunlar bende kontrolsüz gelişen özellikler oldu Ama sen bunları düşünme İntikam almak için yıllarımı verdim ben ve aldım Ama hissizleşmiş bu vücut cidden hiçbirşey hissetmedi,karşımda birileri göz yaşı dökerken Duaların Hiç bitmesin,Allah yardımcın olsun![]() ![]() Ve hoşgeldin hayatın gerçeklerine![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bence ne sen kazanmışsın ne de onlar Asıl intikamı yaşayarak alıcaktın bence Onlara inat dualarınla ve çizdiğin yolla Para pul mutlu ediyor mu sence?İntikam tatlıdır herkes almak ister ama bence her şeyin bir dönüşü var Eğer ki mutsuzsan şu an kendinden yeni bir yol çiz bence mutluluğa açılan Hırs,cesaret onların istekleri Benim istediğim saf mutluluk onu da kendimde bulacağım ve Allah'ta bundan böyle Çok daha fazla Hayatın gerçekleri hep yüzüme vuruyor sanırım ama görmemezlikten geliyorum hala Gerçekler acı ve bu yüzden yalandan da olsa insan azıcık da olsa mutlu olmalı
|
|
|
|
#216 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)Sorununuzun ne olduğunu tam olarak bilemiyorum ama hiç bir sorun çözümsüz değildir Herkesin bir takım sorunları var ama Allah dağına göre kar verirmiş Sorunu konuşmak önemlidir ama doğru insanlarla olmak şartıyla Burada size ahkam kesmek istemiyorum Ama intihar gerçekten çok kötü bir şey![]() Benim bir arkadaşım yıllar önce intihar etti Bir akrabamızda geçen hafta Bu yazınızı okuyunca birden fena oldum![]() Kimse yalnız değildir Çünkü Rabbimiz var O her şeye yeter balkona çıkıp şöyle bir bakın Gözümüzün gördüğü her şey Rabbimizin eseri O halde lütfen unutmayın Allah her şeye kadirdir![]() Allah yardımcınız olsun
|
|
|
|
#217 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)Çok üzgünüm ve mutluluğum kursağımda kaldı Her şey ters gidiyor Arkadaşlarımdan nefret etmeye başladım,kendimden ve her şeyden![]() ![]() Uzun zamandır yalnızım ve bu benim suçummuş Neden?Etrafa gözlerimi açmıyormuşum Etkilendiğim biri var oysa ki ve gerçekten beni üzmeyen tek insan o O da benden etkileniyor kendi de söyledi ama tek derdimiz oldukça uzaktayız birbirimize İnsanlar benle yarışıyor,yalnız olmama laf ediyor,ilgi alanlarıma şakayla bana göre bildiğiniz alay ediyor![]() ![]() Bıktım nefes almaktan bile soğudum Bu da yetmezmiş gibi para biriktirmeye çalışıyorum bilgisayarım çöker ardından da başka bir şey bozulur Nedir benim bu alınyazım?Anlamadım ki Çocukluğumdan beri mutsuz mutlu bir hayat sürüyorum ve ucundan yakalamışım mutluluğu onla bile suçlanıyorum Pembe gözlüklerle bakıyormuşum hayata![]() ![]() Ben hep Allah'a inandım bazen şaştım ve tövbe ettim Güzel ve dürüst yaşamaya çalıştım azap dünyasımı bu nedir![]() ![]() Allah'a soruyorum nerdesin?Sana inanmayanlar gülüyor bu hayatta![]() ![]() İnançla sana sığınıyorum ama hep benle uğraşan insanlar gülüyor ve kendi hayatları düzeliyor diye başkalarının hayatına burun sokan onu da geçtim yalnızım diye suçlanan ben olyorum?Biri bana yardım etsin lütfen çok bunaldım Bildiğiniz ferahlatıcı moral verici en azından bu insanların bana saygı duymasını sağlayacak,bana moral ve destek verecek dualar var mı?Nolur yardım edin gerçekten artık çığlığı basasım kendimi yokedesim var
|
|
|
|
#218 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)freeman_911_ merhaba ![]() ![]() sorununuz ne bilmiyorum ama bence bu düüncelerden biran öne sıyrılmanız lazım ![]() biraz hava değişimi biraz ortam değişimi şart size![]() Yüce Allah'ım herşeye Kadirdir O![]() ![]() ![]() siz dualarınızı eksik etmeyin![]() bakın ne mutlu size alkolden de uzaklaşmışsınız![]() ![]() inanın her insan zamanında çok kötü şeyler yaşıyor![]() ve bir çok insan sizin gibi keşke ölsem de kurtulsam diyor![]() ama maalesef bu bir çözüm değil![]() öncelikle yaşadıklarınızı bir kenara bırakıp özgüvenizi tekrardan kazanmalısınız![]() kendinizi işe yaramaz bir insan olarak görmeye devam ettiğiniz sürece inanın toparlanamazsınız![]() her insanın pişmanlıkları hataları olabilir geçmişe dair![]() ama dediğim gibi geçmiş geçmişte kaladı![]() siz bugününüze bakıp yarını nasıl daha güzel yaşayabilirim bunları düşünün![]() ![]() ve sakın insnaları sizin sorunlarınızla dalga geçer gibi düşünmeyin inanın burda herkes herkesin derdini bilir aşşağı - yukarı![]() ve elinden geldiğince destek olmaya çalışılır burda![]() ![]() lütfen kendinizi yanlız hissetmeyin yüce Allah'ım yar ve yardımcınız olsun her daim![]() ![]()
|
|
|
|
#219 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)etrafına dikkatlice bakacak olursan eminim benim derdimde neymişki diyeceğin bir sürü örnek bulabilirsin ![]() ![]() sana bir örnek![]() ![]() bir oğlum war![]() ![]() we herkes gibi bende borç harç içinde hayatımı tek başıma idame ettirmeye çalışıyorum![]() ![]() delikanlı yaşındaki oğlum liseye giderken cebine harçlık koyamıyorum okul eksiklerini alamıyorum diye üzüldüğüm anlarda hemen aklıma üst kat komşum geliyor![]() ![]() 7 yaşındaki kızı bırak okula gitmeyi hareket edemiyor yürüyemiyor konuşamıyor gülemiyor görüp görmediği bile meçhul![]() ![]() (yüce rabbim şifasını wersin onunda acilen![]() ![]() ) kiii o kadıncağız bile hamd olsun halime benden beterleri war diyor![]() ![]() pes etmek allaha asi gelmektir diye düşünüyorum![]() ![]() hayırda şerde allahdan![]() ![]() yüce rabbim ne yazarsa hakkımızda güzel yazar![]() ![]() ben bunu düşünerek teselli buluyorum kendim içinde![]() ![]() geçenlerde okumuştum![]() sanırım bu sitedeydi![]() ![]() bi kulun sürekli sıkıntı içindeymiş we dua ediyormuş![]() ![]() cebrail a s yaradana sormuş![]() ![]() madem sewiyorsun kulunu ey rabbim neden hep sıkıntı içinde![]() ![]() yüce yaradanda şöyle cewap wermiş![]() ![]() ben o kulumu o kadar sewiyorum ki sesini hep duymak istiyorum![]() ![]() (yada buna benzer bi yazıydı![]() ![]() ) inanılmaz hoşuma gitmişti![]() ![]() o günden beri hep bu war aklımda we hep bunu düşünerek dua ediyorum rabbime![]() ![]() beni duyduğuna eminim![]() ![]() eminim senide duyuyordur![]() ![]() !!!
|
|
|
|
#220 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)canım kardeşim, sana intiharın ne kadar günah olduğundan veya şu ayeti okuman gerektiğinden falan bahsetmiyecem ama sana sadece şunu söylemek istiyorum bazen hayat insanlara gerçekden hiç acımadan çelme atar buda insanları ümitsizliğe düşürür bu yaşamın doğasında var can kendimizi umutsuz,geleceğimizi karanlık görür ve telafisi olmıyan kararlar alırız yaşamımızla ilgili can oysa umut çok yakınımızda olabilir sadece bunun için biraz çaba gerekir can ![]() ![]() ben başım ağrıdıgımda nasıl doktora gidiyorsam vücüdümün en önemli bir yani olan ruhumunda bazen tedaviye ihtiyacı olur can![]() ![]() o zamanda profesyonel yardım almam gerektiğini düşünürüm ve alırım![]() ![]() bunda utanılacak sıkıntı duyulacak bişe yok![]() ![]() eğer sende böyle yaparsan eminim bir çare yolunu bulabilirsin can![]() ![]() benden sana bir kardeş tavsiyesi cannn AEO
|
|
|
|
#221 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)ümitsizkız55 Nickli Üyeden Alıntı allah herkezin yardımcısı olsun bende sevdiğimle 7 ay önce ayrıldık birden ters döndü bana anlayamadım allahım yardım et hergün ya vedud okuyorum okumadım dua kalmadı ama hala sesyok cok beddua etmiştim ona cenabı allahım bana cektirdiklerini cektirsin diye ama cok üzülüyorum geceleri bazen ağlama kırizi geliyo sinirlerim bozuluyo ansızın yataktan kalkıp yatağımı yumrukluyorum beni resmen basit gördü sanki bi anda herşeyi bitirdi çok üzülüyorum beddua etmeyiniz aksi halde sise dönebilir en iyi dua ALLAH'a havale etmek yarabbim sen bilir bilir yaparsın dersiniz, bakın sonra neler oluyor inanmayacaksınız o zaman sizden fazla çekecektir |
|
|
|
#222 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)allah herkezin yardımcısı olsun bende sevdiğimle 7 ay önce ayrıldık birden ters döndü bana anlayamadım allahım yardım et hergün ya vedud okuyorum okumadım dua kalmadı ama hala sesyok cok beddua etmiştim ona cenabı allahım bana cektirdiklerini cektirsin diye ama cok üzülüyorum geceleri bazen ağlama kırizi geliyo sinirlerim bozuluyo ansızın yataktan kalkıp yatağımı yumrukluyorum beni resmen basit gördü sanki bi anda herşeyi bitirdi çok üzülüyorum |
|
|
|
#223 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)asena Nickli Üyeden Alıntı Akrabalardan bazıları ailemin huzursuz olması için ellerinden geleni yapıyor Bunu neden yaptıklarını önceleri anlamadım ama sanırım kişilik ve kötü kalplilikle ilgili bir durum Buna rağmen bizim eve her hafta nerdeyse hergün gelip yiyip içerler Onlar gidince biz de birbirimizle kavga ederiz Eve gelmemeleri ve bizden uzak durmaları için bir dua var mı? gelmemeleri için siz tepki vermelisiniz, hergün olurmu böyle saçmalık arada olsa sorun olmaz, yapacağınız evde hergün üç nasii okumanızdır bilginize :ermm: -------------------- asena Nickli Üyeden Alıntı modlar tüm soruları buraya taşıncınca kimse bakmıyor ama modlar görevini yapıyor derdiniz varsa yazarsınız cevaplayacak mutlaka birileri olabilir, sorununuz varsa gerekirse modlara bildirmeniz yeterlidir, elimizden geldiği kadar cevap vermeye çalışacağız inşallah |
|
|
|
#224 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)asena Nickli Üyeden Alıntı Akrabalardan bazıları ailemin huzursuz olması için ellerinden geleni yapıyor Bunu neden yaptıklarını önceleri anlamadım ama sanırım kişilik ve kötü kalplilikle ilgili bir durum Buna rağmen bizim eve her hafta nerdeyse hergün gelip yiyip içerler Onlar gidince biz de birbirimizle kavga ederiz Eve gelmemeleri ve bizden uzak durmaları için bir dua var mı? Sayı olarak bilmiyorum ama tebbet suresi bu konularda faydalıdır diye biliyorum
|
|
|
|
#225 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)ya banada yardım edin 3 yıllık bır bırlıktelıgım var yoruldum artık hanı derler ya ne onunla oluyor ne onsuz hersey cok guzelken tekrar bırakıp gıttı beni ne gurur kaldı ne bısey yüreğim ve mantıgım ayrı ayrı seyler soyluyor ben ne yapacagımı sasırmıs haldeyım ![]() dualarla dondurmekden bıktım artık hayırlısını ıstıyorum![]() bu aralar ona ıcımden dua etmekde gelmıyor ama caresız oldugum her an duaya sarılıp baslıyorum aglamaya![]() gelınce tekrar aynı seyın olmasından korkuyorum yada![]() ![]() ay napıcam ben ya
|
|
|
|