![]() |
![]() |
![]() |
#211 |
suskun
|
![]() Uçma uçma brn kalkar ve üçümüze kola söylerdim ve sonra size döner ve arkdaşlar brownide istemisiniz yanında derdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
RaHaTSiZ
|
![]() ~~tatilya mı :S ߀n oraya ortaokuldayken giderdim :)) ßenden geçti aRtık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() "Ben bi' kere gittim hasret kalmıştım ondan dedim" derim :)) Sonra da "Hadi gidelim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
suskun
|
![]() isimsiz tatilya çoktan kapandı haberin olsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Haydaa, niye kapandı ya :(( Sevmiştim orayı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#221 |
suskun
|
![]() orası iflas etmiş isimsiz oyüzden kapattılar orayı derim isimsize ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#222 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Arabayı ben sürsem olmaz mı? Drift falan yaparım size, severim drift yapmayı ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
RaHaTSiZ
|
![]() ~~ yavaş yavaş kaZa yapıcaKsın şimdi ^^ az kaLdı yaklaştık Zaten saßredin ßiraz daha ~~ |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Varıyormuşuz ya, sabret biraz suskun :) Valla araba olarak babamınkini alabilirim şu sıra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|