Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı Olsun |
11-26-2009 | #211 |
|
Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı OlsunGüzel Bir BAHAR günü ama Ben BAHARI göremiyorum |
01-05-2010 | #212 |
Gözyaşı
|
Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı OlsunNeden Karşıma çıktın Neden qözLerini qözLErime dikip bakTın NedeN sıcacık qüLümsedin Acı vermek için mi?* HayaTa anLaamm yükLmeye qeRek yokßen sadece ÇıLqınLık yükLüyorumm ßi qüL misaLi sensizLikYazın vaRsınKışın yoksunßiLiyomusun ßende kışın soLuyoRummm [
01-11-2010 | #213 |
yedirenk
|
Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı Olsunöylesine büyüksün ki içimde,bulamadım nerde bitip nerde başladığını |
02-03-2010 | #214 |
Gözyaşı
|
Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı OlsunAdını alçak koydum kaçıp gittiğin içinGgidişinin adını ölüm koydum beni öldürüpte gittiğin için ve kendi adımı alçak koydum seni hala deliler gibi sevdiği için |
02-03-2010 | #215 |
Gözyaşı
|
Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı Olsunyağmuru kıskandım sana dokundu diye,rüzgara kızdım kokunu çaldı diye kadarime küstüm bana imkansızsın diye, birtek geceleri sevdim seni rüyalarıma yolladı diye |
02-03-2010 | #216 |
Gözyaşı
|
Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı Olsunseviyorum diyen diller yalanmıs unuturum diyerek unutulmuyormus o güzel isminin yerine ihanet ve allahsız yazıyor gülüm ALLAHSIZ |
02-03-2010 | #217 |
Gözyaşı
|
Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı OlsunBizde sabah olmaz bizde güneş doğmaz,biz isyankar'ız kızım bizle dost olmaz size yakışmazToplumda hep itiliriz sanmaki buna istekliyiz biz sadece sevdiklerimizin eseriyiz |
02-03-2010 | #218 |
Gözyaşı
|
Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı OlsunBiz İsyankar sokaklarda Büyüdük kızımanlamayız senin gibi ballı ekmek yemeğiBiz 17 yasında dünyaya 18 yasında kasıp kavuran asklara isyan etmişiz,bilmeyiz kaygan pistte dans etmeyi satmayız 10 kurus için bize bize hakkı olan sevenleri |
02-03-2010 | #219 |
peri
|
Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı Olsuninsanların çoğu hayatlarının sonunda geriye dönüp baktıklarında molalarda yaşadıklarını görürler Takdir etmeden ve zevk almadan geçip giden şeyin aslında hayatları olduğunu gördüklerinde şaşırırlar Ve böylece umutlarla kandırılan insan ölümün kollarına koşar |
02-15-2010 | #220 |
grietas
|
Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı OlsunSeni ben var kıldım, senin yüzündenSeni ben yok ettim senin yüzünden Özdemir ASAF
02-16-2010 | #221 |
Yar'e
|
Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı OlsunBu dünya üzerinde şu an itibariyle tam 6470818671 (!?) insan yaşıyor Kimisi korku içinde kaçıyor, kimisi eve dönüyor, kimisi günü kurtarmak için yalan söylüyor… Diğerleri gerçeklerle tam şu anda yüzleşiyor Bazıları kötü insanlar; iyiyle savaşıyor Bazılarıysa iyi; kötüye karşı mücadele veriyor Dünyada yaşayan 6 milyar insan, 6 milyar ruh Ve bazen…tek ihtiyacınız olan içlerinden sadece biri… One Tree Hill
~ Seven, sevdiğinin sözünü, başkalarının sözüne tercih eder ~ Seven, sevdiğinin sohbetini, başkalarının sohbetine tercih eder ~ Seven, sevdiğini memnun etmeyi, başkalarını memnun etmeye tercih eder İmam Gazâli (ra)
|
03-31-2010 | #222 |
Gözyaşı
|
Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı OlsunSaKın üzmesin seni KarşıLıksız SevqiLer, baqrına taŞ basarsın aCıLar birqün diner Giden qitsin aLdırma yanqınLarda söner |
07-10-2010 | #223 |
ysnkrks
|
Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı OlsunSahici herşeyin asıl rengi Kalbime kaç kere sorduysamhep bana ismini heceledi $imdi gelde gör beni bambaşka biri Topladım kırılan kalbimin her köşesini Kendinizi daha çok düşürmein Gururun we Farkın warsa zaten muhattabımsın ] |
07-10-2010 | #224 |
ysnkrks
|
Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı OlsunAlev alev yanan kaLbimde bir şeyler var sana dair Sonlara benzeyen vazgeçemeyişlerimde saklı kalanlar gibi Şimdi buzlarım eriyor sana Varlığın ateş gibi soğuğumdan geçip yakıyor yüreğimi hani yanmasa sana böylesine kalbim büyümese içimdeki ateşin gözlerim kapansa karanlığına dair uzak mı gelir sensizlik bunu bilemiyorum Ve ben aslında seni Ben derinlere daldıkça sizi nefessiz bırakacak bir Deniz değilim Aksine siz derinlerime daldıkça; Ben nefessizim Kutu kutu penseelmamı yerse içimdeki çocuk geriye dönse! |
07-10-2010 | #225 |
ysnkrks
|
Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı OlsunŞimdi susmak '' YİNE'' ''YİNE'' Bana düştü En iyi yaptığım şey! Susmaktı çünki Yine yapıyorum gözün aydın BAK! sustum gitti вєηιм кєη∂ιмι αηℓαтмαк ιçιη ѕüѕℓü ѕözℓєяє şєкιℓ∂єη şєкιℓє gιямєує ιнтιуα¢ιм уσк Bulutların üstünden bıraktım ben kendimi Sonunu düşünmeden duчqular sarınca beni Gizlice tuttum elini чüzüne baktım usulca Gözlerin fısıldadı mutluluqu чavaşca |
|