Bende İz Bırakan Sözler.... |
|
|
#196 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye, zaman ki sana hasta oldu; incelikli haytasın ![]() nüksederken raksına mahallenin maşallahı/eyvallahı, güzelleş be oğlum! şimdilik ölümüne kadar hayattasın ![]() Küçük İskender |
|
|
|
#197 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Hangisini seçerdin benim için ![]() ![]() ![]() Ve hangisinden vazgeçerdin kendin için![]() ![]() ![]() Ben yarama çoktan sen bastım ![]() ![]() ![]() Kahraman Tazeoğlu |
|
|
|
#198 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....insan ölebildiğine göre , kendinden bile soğuyor ![]() ![]() |
|
|
|
#199 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Sıkboğaz etme, sana borcumu ödeyecek son nefesim Gel gör ki neylersin Ağzımda besmelesiz bir cümle var şehadetten önce; Sen Herşey’imsen, ben bir Hiç’im! |
|
|
|
#200 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Kibarlığım edilmez küfürdür belki ![]() Sen anla onu! Kimse anlamadan ya sustum, ya suçtum ![]() İki türlüsü de bana ziyandı ![]() "Ne insanlar anlayabildi derinliğimi, ne ben anlayabildim onların sığlığını "O yüzden hep sustum ve sustukça suç oldum ![]() Ama hiç işlenmedim ![]() ![]() |
|
|
|
#201 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Anlattıkça kış vuruyor satırlarıma Anlattıkça üşüyor, anlattıkça ısınıyor yüreğim Bugün sardunyalarım da açmadı Belki de küskün renklere Ellerimde günah gibi yaşayamadıklarım Sensiz soluyorum anlayacağın Mavi mavi ölüyorum ![]() ![]() |
|
|
|
#202 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....'belki'' dünyasında ![]() ![]() ![]() ''keşke'' kokan havayı solurken ![]() ![]() ![]() ''iyi ki'' dediğim tek nefesimsin ![]() ![]() |
|
|
|
#203 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Kibrit alevini avuçlarımda gizleyerek yakıyorum şimdi Pusuda kışkırtılmış tufan şarkımın ucundan tutmuş çekiyor ![]() Seninle hep içimde karşılaşıyorum, o yüzden içtenim ve de pasaportsuz Dışarıda bütün adamlarını toplayıp üstüme gelmeyi bekliyor dayatılan kader ![]() Kazayla adını andım kırık dökük bir dudaktan tüten kelimelerle Ustalığıma ver; aşk iz yapmış az önce biri gitmiş gibi duran melankolik yolda ![]() … |
|
|
|
#204 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Belki hiçbir şey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi
|
|
|
|
#205 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Hayat; ![]() ![]() ![]() ![]() Yokluğu var edecek kadar erdemli![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yalnızlık; ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dünyaya haykıracak kadar yoksun![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen; ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Beni yokluğunla sınayacak kadar acımasız![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ve ben; ![]() ![]() Kendimle kavgalı![]() ![]() ![]() |
|
|
|
#206 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....''Küçükken aldığım dışı güzel, içi hep çürük çıkan elmalı şekerler gibisin ![]() Aranızdaki tek fark; O elmalı sen ise el malı '' |
|
|
|
#207 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Nasıl aşık oluyorduk ya? bi mırıldansanıza başını unuttum |
|
|
|
#208 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Devrik cümleler biriktiriyorum, Heyecanlı tesadüflere… Yorgun tebessümler, Dolgun gülüşlere… Birde, körkuyulara Yusuflar… Biriktiriyorum işte ![]() Karanlık gözlerinde… |
|
|
|
#209 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....![]() ![]() ![]() Kabemin etrafında ısınma turları atarken, bir aşkı tavaf etmenin iç huzurundaydım Bana vahiy olan ilk emirdi; seni kâğıda dökmem! ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
#210 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Değiliz ki herkes gibi sıradan Hamdolsun TÜRK yaratmış yaradan !!!! |
|
|
|