![]() |
Cevap : Canın Ne İstiyor |
![]() |
![]() |
#196 |
JOKER
|
![]() Cevap : Canın Ne İstiyorCanımın ne istediğini ben bile bilmiyom ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
|
![]() Cevap : Canın Ne İstiyorbenim canım inatcıyla kavga etmek istiyor:D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
JOKER
|
![]() Cevap : Canın Ne İstiyorsabah sabah performansına hayran kaldım valla :D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
|
![]() Cevap : Canın Ne İstiyorbende aynen snein performansa aslında sen bugün biraz durgunsun ama olsun ne yapalım idare edicez:D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
JOKER
|
![]() Cevap : Canın Ne İstiyorafton patlamadı daha ee genç değiliz nede olsa senin gibi :D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
merve16
|
![]() Cevap : Canın Ne İstiyorbenim canım da vapura binip martılara simit atıp biraz eğlenmek istiyor(tabii yanımda sevgilim de olacak)
![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
|
![]() Cevap : Canın Ne İstiyoryah bu konuda hak veriyorum bak sana yaşaladın artık(estagfurullah):D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
JOKER
|
![]() Cevap : Canın Ne İstiyorvalla hiçbişi yapasım gelmiyo bir isteksizlik var bende bu aralar :( |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
|
![]() Cevap : Canın Ne İstiyoralla alla neden acaba ?benimde öle aslında ama çaktırmıyorum ben hiç bir zman dışarı yansıtmam herzaman gülücükler saçarım:Dhuyum bu ne yapayım kimse beni hiç bişeye üzülmez zanneder ne yazıkki:( |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
merve16
|
![]() Cevap : Canın Ne İstiyorbence obstinate yi bıktırmışın sen sude artık hayatından bezmiş o yüzden hiç bi şey yapası gelmiyor ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
JOKER
|
![]() Cevap : Canın Ne İstiyorhep içime atarım diyorsun :D kalbim ağlar ama yüzüm güler ilginç sen ağlarmıydın yavv :D ben cadılar ağlamaz bilirdim :D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
|
![]() Cevap : Canın Ne İstiyoraaa yeter sensi,n cadı şeytan merve bu arada yorumundan dolayı tşkler zaten obs rahatsız olduğunda bana bildirir senin hopsu düşünmene gerek yok yani cannım canım hiç bişey istemio içimdne ağlamak geliyor:((ciddiyim) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
JOKER
|
![]() Cevap : Canın Ne İstiyor:D ağla ağla açılırsın :D ben çok agresifiyim kompleksliyim ama perdelerimi kaldırdığımda kedi gibi bir insanım :D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
merve16
|
![]() Cevap : Canın Ne İstiyorayy siz de bi tuhafsınız yani siz geyik yaparken iyi oluyor ben yapınca bi anda ciddileşiosun sude neyse ya boşver alıştım ben sana artık canım tatile gitmek istiyor ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
cansel
|
![]() Cevap : Canın Ne İstiyorağlama kısım sen yeter ağladıın gül brs seni ağlatanlar utansın:D |
![]() |
![]() |
|