![]() |
Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım) |
![]() |
![]() |
#196 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)Havin85 Nickli Üyeden Alıntı arkadaslar ne olur bana da bir yol gösterinBugun okuldan sonra yarim saat durmadan agladim hickira hickara,sebebine gelince dun forumdan aldigim bir duayi uyguladim sevdigine kavusmak icin,okula gittigimde o kadar cok umutluydum ki sanki bugun onunla evlenecek gibiydim,bu arada sevdigim kisiyle ayni okulda okuyoruz ![]() ![]() iyi halt etmişsiniz, burada alacağın duanın etkisi varmı yokmu bir araştırsaydınız iyi olurdu, bilmediğiniz duayı okursanız sonu ne olacağı belli değildir, sizin yapacağınız tek şey var kızı alıp konuşmanızdır, eğer kız seninle konuşmuyorsa sana yüz vermezse buradan tekrar yardım istemelisin sen ne yaptın arkadaşım yaaa |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)arkadaslar ne olur bana da bir yol gösterinBugun okuldan sonra yarim saat durmadan agladim hickira hickara,sebebine gelince dun forumdan aldigim bir duayi uyguladim sevdigine kavusmak icin,okula gittigimde o kadar cok umutluydum ki sanki bugun onunla evlenecek gibiydim,bu arada sevdigim kisiyle ayni okulda okuyoruz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)burda bir arkadaş ummu subyanın tedavisi için bu uygulamayı vermişti,kendinzie uygulayabilirsiniz sanırım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 7 tane Yasin oku ve her seferde Peygamber Efendimizin ve cümle İmanla göçmüşlerin ruhuna hediye eyle ![]() Sonra 3 Yasin daha oku ve 3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)Arkadaşlar merhaba, ümmü sübyan ile ilgili bilgi sahibi olan var mı? siteye baktım bir iki konu açılmış ama tam olarak benim aradığım şeyi vermiyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)nylnur Nickli Üyeden Alıntı evlimisin anlamdim , baban nasil karsiyor resit degilmisin resitsen ve evliysen kocanin yanina git otur sonra yumusar baba, sana goz dagi veriyor , yani bu yorumu evliysen yapiyorum yanlis anlama , ama artik evli barkli bir bayana baba bu kadarda mudale edemz, allah yardimcin olsun , gerci bulundugun durumuda tam bilemiyorum ![]() ![]() ![]() arkadasim evliyim , eşimden ayriyim ama suan babam olmaz diyor , eger cekip gidersem , ailemi silmem gerekiyor ![]() ![]() ![]() O yüzden düzelmesini istiyorum babaminki bos bir inat bunu biliyorum ama annemi kardeşimi cok üzüyor vuruyor , devamli söyleniyor o yüzden gidemiyorum , onlari görememekten korkuyorum bu sebeple düzelmesi için dua ediyorum ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)sheisnice Nickli Üyeden Alıntı Arkadaşlar S ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu siteyi yaklaşık 1, 1,5 aydır takip ediyorum ve yapabildiğim bütün muhabbet sevgi dualarını okudum yapılacakları yaptım falan ama ![]() ![]() ![]() ![]() Her dua her zaman ve farkli dualar ard arda yapilmaz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yanlis anlamayin lutfen bir cok genc kiz tek uzuntusu sevdigim beni birakti odabeni seviyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgi; fedakarlik ister, sevgi; ozveri ister, sevgi baglilik ister, sabir ister ve bunlari karsiliksiz bir beklenti olmadan yapar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)İnsan darda olduğu zaman ne yapacağını şaşırır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)leave alone me Nickli Üyeden Alıntı yaralıaşık sadece merak sakincasi yok ise ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ağırlıkta celbiye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() üstü kapali bir yorum cvp olmus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)arkadaşlar 5 yıl beraber olduğum insandan 4 aydır ayrıyım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)Allah yardımcımız olsun arkadaşlar Ama büyü denilen şey insanın hayatını gerçekten mahvedebiliyo ama şunu unutmayın size yapılan şeyi,ediceğiniz dualarlala daha az acısız atlatmaya 'çalışırsınız' sadece ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)karadas74 Nickli Üyeden Alıntı Hayatimda birini cok sevdim öyle sevdimki benim askim ne bir leyla mecnun nede asli ile kerem oldu, 7 yil evli kaldik birgün ayrildik ve bu ayriligi kaldiramayarak birgün arabamla intihar ettim 4 gün komada yasadim ardindanda 3 ay hastanede yasadim kirilmadik yerim kalmadi sakat kaldim topal oldum bacagima protez takildi yinede ondan onu sevmekden vazgecemedim ben onu ne kadar sevsemde geri dönmedi artik ne yapicagimi bilmiyorum karimin tekrar bana dönmesini istiyorum onsuz bir saniye bile duramiyorum lütfen yardim edin bana saygilarimla arkadasım bır akıllı ol ya giden gitmis sana zerre acımamıs, ayrıca hayatımızı tehlıkeye atarak, baskasına vıcdan azabı cektırerek onu donduremeyız ve mutlu olamayız bellı kı ıstemıyor bıraz mantıklı ol bitmis bu ıs sana acıl kardes tavsıyesı, nil gün ün hipnomeditasyon cdlerini indir olumlu dusunmenin gucu ozsaygınızı yukseltın ıyıce dusun onun ıcın olumden dondum hıpnozuyla transa girip, onun gelecegı umuduyla yasama artık kendıne yenı bır hayat kur bu ılluzyondan cık -------------------- kadıncagıza büyü filan yapıldıgına da ınanmıyorum ınsan bazen soguyabılıyor karsısındakınden ılla buyu mu olucak? nedenı nıcını bırak önüne bak giden gitmis mazi olmus bu ne takıntı boyle kendıne yazık etme |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)prenses_ Nickli Üyeden Alıntı hakkinizda hayirlisi olsun kardesim, Allah yardimciniz olsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ben o kadin icin cok seye katlandim o kadar cok sevdimki ilk evliliginden olan cocugu kiskaniyor diye yanyana dahi oturamazdik elini bile tutamazdim yolda bile yürürken anne ogul onlar önde ben arkada giderdik arabada o arkada cocukla ben önde aksam cocukla yatar bense cam dibine yere cöker saatlerce aglardim ben ne suc isledim diye neden böyleyim diye zaman gecdi cocuk alisdi derken hamile kaldi ve bir cocugumuz oldu suan 5 yasinda yarin dogumgünü ne dedimse barismadi ne yaptimsa istemedi ne yaptimsa dönmedi ben onu cok sevmisdim ve dayanamayarak intihar etmisdim suan ise ne olursa olsun dönsünde isterse 100 tane cin icime girsin seytan bana kalsin umrumde degil her yolu deniyecegim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)baharımmm Nickli Üyeden Alıntı merhaba arkadaşlar inanın çok çaresizim tıbben her türlü şart yerine getirildikten sonra belki dua veya havas etkili olur diye düşündüm 6 yaşındaki ogluma dikkate etmeme ragmen çok sık hastalanıyor bagışıklıgı çok düşük ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bağışıklık sistemini güçlendirmek için bol bol c ve e vitamini almalı ![]() ![]() eczaneden ilaç şeklinde de alabilirsinz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bir iki hafta dikkat et yemesine farkı göreceksin ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)arkdaslar aynı durumdayım 4 yıllık nısanlı deılım 6 aylık evlılıgm yakındı esyalarım felan hazırdı cok kötu durumdayın nısanlım benı cok severdı cok üstüme titrerdi simdi tabiri caizse havlayan bi köpek oldu gunde bı ıkısaat ıyı sonra yıne seytan gırıyo ıcıne napıcamı sasırdım cok etkılı bısey lazım fazla zamanımda yok aılelr ısı tam bıtrmeden düzelmesı lazım allh rızası ıcın yardım edecek bırı yokmu -------------------- bi cevap lütfen baskasının duası daha makbule gecermıs ne olursunuz sadace namazlarının ardından benım ıcın bır ıkı cumle dua caresızımhasta olcak zaten kronık bı hastalıgım var cıddı bı rahatsızlk saglımı kaybetcem durumum cok karısık düzelcek sanıyorm yıne bozuluyo yoruldum kac gundur hergun stres uzuntu |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)Helâlin olan birini kendine celp ve teshîr etmek yada evini yuvasını terk eden birini gerisin geri yuvasına dönmeye mecbur etmek istersen muhabbete ait mesut bir saatte bu mübarek kasemi ihlas ve samimiyetle 15 defa okuman yeterlidir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bismillahirrahmanirrahim Bismillâhi ve billâhi ve minEllâhi ve ilallâhi ve alellâhi ve fillâhi ve la ilahe illallahü ve men nasru min ındillahi ve lâ havle ve la kuvvete illâ billahil aliyyil azim* Aksemtü aleyküm yâ ma'seral ervahir ruhaniyyeti vel mülükit tahiretiz zekiyyeti vel eşhasil cevheriyyeti vel ervahin nurâniyyeti bi hakki hakkilllâhi ve bi kudreti kudretillâhi ve bi azameti azametillâhi ve bi sultâni sultânillahi ve bi ızzi ızzillahi ve bi nuri vechillâhive bimâ cerâ bihil kalemi min ındillahi ilâ hayri halkillâhi seyyidina Muhammedin sallallâhü aleyhi ve selleme* ibni Abdullâhi ve Rasûlüllâhi tebârekes müllâhi ve celle senâüllâhi ve lâ ilâhe ğayrullâhi hayyün kayyûmün malikil mülkü bedius semâvâti vel ardi zülcelali vel ikram* Azîzün cebbârün mütekebbirun kahhârun kaviyyün metînün kâdirun muktedirun şedidül batşi sedîdül ıkâbi serîul hisâbi lâ yağlibühû ğalibü ve la yencû minhü hâribün bi havlillâhi ve kuvvetihî ve azameti esma-ihî ve âyâtihî aksemtü aleyküm yâ melâiketi rabbil alemîn* Bi hakki esmailletî tekelleme bihâ rabbünâ ales semâvâti fertefeat ve alel ardi fesetehat ve alel cibâli fenasabet ve aleluyûni fenfeceret ve alel enhâri fücciret ve alel bihâri fezahharet ve alen nücûmü fezherat ve alesşemsi fe-edâet ve alel kameri festenârat ve alel leyli fe-ezleme ve alen nehâri fe-edâe ve bihakkil esmailletiî yuhyillâhü bihel mevtâ ve yümîtü bihel ahya Ve bihakkil esma-il mektûbeti alâ sürâdikil arşi ve bi hakki mâ fil levhil mahfûzî minel esmâ-i ven nakşi ve bi hakki men refeassemâ-e bi ğayri amedin ve basatel arde alâ mâ in cemedin ve bi kudretillâhil vâhidil ahadil ferdissamedillezî lem yelid ve lem yûled ve lem yekün lehû küfüven ahad ![]() Ve bi hakki menittehaze ibrahîme halîlen ve kelleme Mûsâ teklîmen ve halaka îsâ min ruhil kudüsi ve bease Muhammeden sallallâhü aleyhi ve selleme bil hakki beşîran ve nezîrâ ![]() ![]() Anyâîle ve kesfeyâîle bi hakki hameletil arşil azimi vel kürsiyyil cesîmi vel melaiketil mukarrabîn* Cebrâîle ve Mîkâîle ve İsrafîle ve Azraile vel enbiyâ-i vel mürselîn* Veşşühedâ-e ves salihin* Ve bi hakkit-tevrâte vel incile vez zebure vel fürkânel azim* Ve mâ fîhâ minel âyâti vez zikril hakîm* Feinnî uksimü aleyküm* Ve innehû lekasemün lev ta'lemüne azim* İnnehû le kur?ânin kerîm* Fi kitâbin meknûn ![]() ![]() Hüvel evvelü vel âhiru vez-zâhiru vel bâtinu ve hüve bi külli şey?in alîm* Hüvellezî halakas-semâvâti vel arde fî sitteti eyyâmin sümmes-tevâ alel arşi ya'lemü mâ yelicü fil-ardi ve mâ yahrücü minhâ ve yenzilü mines semâ-i ve mâ ya'rucü fîha ve hüve meaküm eyne mâ küntüm vallahu bimâ ta'melûne basîr* Lehû mülküs semâvâti vel ardä ve ilallâhi türceul ümûr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bi hakki hâzihil esmâ-i aleyküm ve tâ-atihâ ledeyküm ecîbû eyyühel mülûkes seb-atel felekiyyeti ve'mürül mülûkel mezkûreti bi-tâ-atî ve kadâ-i hâcetî Elvâhan Elvâhan El-acele El-acele Essâ-ate Essâ-ate ![]() ALINTIDIR ![]() ![]() bu duayı hergün 15 defa okuyabilirsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|