![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
suskun
|
![]() Ah sorma meslektaşım napıyım iş işte mecburuz derim:))
![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() "Bir süre gözümü kapatarak yanında yürümeme kızmazsın değil mi? Gözümün bu zerafete alışması lâzım yoksa seni her gördüğümde şaşkınlık ve hayranlıktan donup kalacağım ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
suskun
|
![]() aaa isimsiz:))Ne güzel iltifatlar ediyosun ya teşekkür ederim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bende seni gördğümde sevinçten neyapacağımı bilemem "merhaba" isimsiz derim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() :) Tabii bilirim "Merhaba"nın anlamını ![]() Ben de büyük bir ihtimalle mutluluktan bayılmakla meşgul olduğum için sadece "Merhaba" diyebilirim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
suskun
|
![]() Bende bu yüce insanı incelerim biraz forumdaki gibi Sohbet ederim mi bilmiyorum çünkü ilk görmenin ve bu özel insanın hareketlerinden büyülenirim ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() "suskun hakkında yanılmıyorsun sevgili kardeşim, merhaba" diye girerdim lafa ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
suskun
|
![]() Bende iki iyi insanın arasında kalırdım ve hadi bir cafede kola içmeye nedersiniz derim:::: |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() "Tabii ki olur, sen yeter ki iste" derdim tabii ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
RaHaTSiZ
|
![]() ~~ :)) eee ßu cafede kimse ßizimLE ilqiLenmiyor :S daha kimSe "hoşgeldiniz, ßirşey alır mıyDınız? " gißi ßir soru ile karşımıza diKiLmedi ! ![]() |
![]() |
![]() |
|