Cevap : Günün Fıkrası :) |
01-07-2009 | #196 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Yemek Kalmadı Leyla, ağacın altına oturmuş resim yapıyordu Babası kızın elindeki bomboş kağıdı görünce sordu: - Leyla, ne resmi yapıyorsun bakayım? - Çimenlikte bir keçi resmi -Çimenler nerede? - Keçi hepsini yedi - Ya keçi? - Yiyecek bir şey kalmayınca o da gitti
01-08-2009 | #197 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Peygamber Delinin biri diğer deliler arasında üstünlük kurmak için peygamber olduğunu söyleyip diğerlerini etrafına toplamış Fakat bir tanesi onlara yanaşmamış Doktorlar sormuş: - Bak peygambervaaz veriyor, sen neden ilgilenmiyosun? Deli şöyle cevap vermiş: - Ben yeryüzüne öyle bir peygamber göndermedim
01-09-2009 | #198 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Fadime Temel eşi ile köyüne giderken teröristler minübüsü durdurmuş Yolcuları aşağı indirmişler Hepsini sıralamışlar ve isimlerini sormuşlar - Adın ne? - Ahmet - Öldürün Adın ne? - Ayşe - Öldürün Sıra Temel`in hanımına gelmiş, teröristler sormuş : - Adın ne? - Fadime - Aaaa öldürmeyelim annemin adı da Fadime Neyse onu ayırmışlar Sıra temele gelmiş, teröristler sormuş : - Adın ne? - Adım Temel`dir fakat bana köyde Fadime derler
01-10-2009 | #199 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Amerika Cemal bir gün Amerikaya gider Temel de onu karşılamaya gelmiştir Sarılırlar, öpüşür, konuşurlar Sonra Temel, karnı acıkmış olan Cemal`i bir hamburgerciye götürür Hamburgerleri alırlar, sıra içeceğe gelice Cemal : - Ben bir coca-cola istiyorum der Temel hemen müdahale eder : - Cemal`im, burası Amerika Burada "C" ler "K" okunur Mesela, coca cola değil koka kola diyeceksin Cemaldüşünür : - Ula Temel benim adım Cemal Amerikada Kemal mi oluyor şimdi???
01-12-2009 | #200 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Diz Bağı Hoca camide vaaz verirken, "Karılarından korkanlar ayağa kalksın" der Tüm cemaat kalkar yalnız içlerinden biri kalkmaz Hoca nedenini sorunca o da: - Hocam karı lafı duyunca dizlerimin bağı çözüldü de ondan! der
01-13-2009 | #201 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Amerika New York`da küçük bir çocuğu azgın bir köpeğin dişlerinden kurtaran ve hayvanı boğan iri yarı delikanlının yanına koşan gazete muhabiri sormuş: - Kahraman Amerikalı çocuğun hayatını kurtardı, diye yazabilir miyim? - Ben Amerikalı değil Pakistanlıyım, demiş adam Ertesi gün New York Times`da manşet: "Köktendinci Müslüman, Central Park`ta bir köpeği boğdu FBIolayın El Kaide bağlantısını araştırıyor"
01-14-2009 | #202 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Yüzme Olayı Hocanin iki karisi varmış Bir gün; "En çok hangimizi seviyorsun?" diye sormuşlar Hoca söylemek istememiş Yeni karısı: - İkimizde göle düşsek, önce hangimizi kurtarırdın? demiş Hocaeski eşine : - Sen biraz yüzme biliyordun degil mi?
01-16-2009 | #203 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)100 Milyon Zengin ağa eğlence için yalan söyleme yarışı düzenlemiş Kazanana yüz milyon verecek Bir sürü adam gelmiş, hiç biri kazanacak yalanını söyleyememiş Temel: - Penüm pabam sizin pabanızayüz milyon borç vermiş Paha yüz milyon borcunuz var - Yalan, demiş ağa - Yalansa en cüzel yalanı söyledim, yüz milyonu verin, toğruysa pabamın yüz milyonunu isteyrum
01-17-2009 | #204 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Hacker Temel SAYIN BILGISAYAR KULLANICISI, Su anda bilgisayariniza Türk Laz virüsü bulasmistir Teknolojik olarak çok gelisemedigimizden bu virusun manuel çalistirilmasi gerekmektedir Lütfen bilgisayarinizdaki tüm dosyalari silip bu mesaji yollayabildiginiz herkese yollayiniz Hacker Temel
01-19-2009 | #205 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Yaylalar Yaylalar Temel, gece vakti mezarlıktan geçmek zorundadır, ama çok korkar Arkadaşları "Korkma yahu" derler "Mezarlıktan geçerken şarkı söylersin; hiçbirsey olmaz" Temel çaresiz bu öneriyi kabul edip mezarlığa girer Zifiri bir karanlık, Temel korku içinde ve başlar bir türkü söylemeye: - Ay akşamdan ışıktır! Ve hemen ardından müthiş bir koro: - Yaaaylalar, yaylalar!
01-20-2009 | #206 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Öpücük Görünüşü ihtiyar ama kalbi kıpır kıpır olan ihtiyar manifaturacılık yapıyor, geçinip gidiyormuş Günlerden bir gün içeri bir afet girmiş Ve sormuş: - Kumaşın metresi kaça? İhtiyar yaradana sığınmış: - Metresi bir öpücüktür, dudaktan Kız kararsız: - On metre alayım bari, Ihtiyarın gözler fıldır fıldır On metreyi saniyede keser, kıza uzatır; hesabı ister Kız kapıya doğru seslenir: - Büyükanne hesabı öder misin?
01-21-2009 | #207 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)İtiraf Bir Fransız ölüm döşeğinde yatmakta,karısı başucunda gözyaşı dömektedir Adam zorlukla konuşur: - Bak karıcığım ben ölmek üzereyim Bir itirafta bulunacağım;seni aldattım Kadın cevap verir: - Biliyorum Yoksa seni niye zehirliyeyim ki?
01-22-2009 | #208 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Şöför Bir gün taksiye binen bir müşteri şöföre birşey sormak için hafifçe omuzuna dokunur Şöför bir çığlık aıip, direksiyonun kontrolunu kaybeder, bir otobüse çarpmak üzereyken direksiyonu kırar, kaldırıma çıkıp, bir vitrinin önünde arabayı durdurur ve arkaya dönüp müşteriye bağırır: - Hayatta bir daha bunu yapmayın! Müşteri ise sakinlikle bir ufacık dokunmanın onu bu kadar korkutup sıçratacağını düşünemedigini söyler Bu arada kendini toparlamış olan şöför, müsteriye dönüp: - Haklısınız, aslinda sizin kabahatiniz yok Bugün benim ilk taksi söförlüğüm, 25 senedir cenaze arabası şöförüydüm
01-23-2009 | #209 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Kırkayak Taksi şöförü adamın birisine çarpmış ve adamın ayağı kırılmış Mahkeme taksi şöförünü suçlu bulmuş ve yüklüce tazminat ödemeye mahkum etmiş Taksi şöförü adama dönerek: - Sen beni Sabancı mı? zannettin be adam ben fakir bir şöförüm Ayağı kırılan şöföre: - Sen beni ne yani KIRKAYAK mı zannetttin? Bende iki ayaklı bir insanım
01-24-2009 | #210 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Boşanma Sebebi İki arkadaş oturmuş muhabbet ediyorlardı: - Karın seni neden boşadı yahu? - Bir gün çorapların ne kadar kırışmış dedim - Yok canım Bunun için boşanmışolamaz bence - O gün çorap giymemiş de ondan