![]() |
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak.. |
![]() |
![]() |
#1951 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..İnanmıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1952 |
JOKER
|
![]() Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..ya yanımdaki arkadaşla konuşuyodum ona söylediğimi buraya yazmışım :D
![]() |
![]() |
![]() |
#1953 |
gülrüba
|
![]() Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1954 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..Yanındaki arkadaşla konuşurken yazma gereği niye duyuyorsan artık ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1955 |
JOKER
|
![]() Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() evet |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1956 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..İfadelerin arasında yazın kaybolmuş ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1957 |
JOKER
|
![]() Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..sadece evet demiştim zaten :D hayat boş geliyoo bazen ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1958 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..Doldurmayı dene sende:D Hayat mıı boş insanlar mıı anlamadım gittii(: |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1959 |
JOKER
|
![]() Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..az önce bir video izledim insanları canlı canlı yakıyolardı bi tuhaf oldum :D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1960 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..Pek tuhaf olmuş gibi bi halin yok ama(:Niye yakıyorlarmış ki akıllarından zorlarımı varmış ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1961 |
JOKER
|
![]() Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..Afrika Barbarlığı Sınır Tanımıyor başlık bu dur foruma eklimde izle ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1962 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..:)Tamam izlerim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1963 |
JOKER
|
![]() Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..forumda açmadı hata verdi anlamadım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1964 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..Evet açılmadı ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1965 |
JOKER
|
![]() Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..yolladım günah benden gitti :D izledinmi adamların kaçmasınada izin vermiyorlar yazık ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|